Kategoriat
Urheilu

Filmaaminen halutaan kitkeä jalkapallosta

(LISSABON) Jalkapalloileva maailma on lopen kyllästynyt jatkuvaan filmaamiseen jalkapallo-otteluiden tiimellyksessä. Nyt lajin suurliitot Fifa ja Uefa ovat päättäneet ryhtyä koviin toimiin moisen käytöksen kitkemiseksi vihreältä veralta.
”Tästä päivästä lukien kaikenlainen filmaaminen kentällä on ehdottoman kiellettyä. Filmata ei saa sen paremmin tv-kameralla, videokameralla kuin tavanomaisella still-kamerallakaan”, jyrisee Fifan keulamies Sepp Blatter.
Blatterin mukaan sekä pelaajat että yleisö ovat valittaneet yhä härskimmiksi muuttuneista filmaajista, jotka tallentavat kaikki häpeällisimmätkin hetket kaiken kansan nähtäville. Siksi päätös oli välttämätön.
”Minulle nauretaan vieläkin siitä, kun MM-karsintaottelussa munat lipsahtivat shortsienpuntista ulos ja joku filmaaja senkin sai tallennettua. Etusivun kamaa kaikkialla se oli”, valittelee saksalaisfutari Horst Einstürzende-Neubauten.
”Kerran Filippon kanssa ihan toverillisesti puristeltiin toisiamme maalin jälkeen persiistä, ja senkin joku otti nauhalle”, kiroaa puolestaan italopalloilija Giuseppe Verdi.
Filmaukseen syyllistynyttä odottaa sakkorangaistus ja ottelusta poistaminen. Lisäksi hänet sidotaan päiväksi häpeäpaaluun torille, jossa häntä voi pommittaa Suomen maajoukkueen ilman käyttöä jääneillä ”Euroopan mestarit 2004” -lippiksillä.

Read previous post:
Miehen iskurepliikki ei toiminut

(HANKO) Hankolainen naistennaurattaja Gustav Jaakkola sai perjantai-iltana kauhukseen todeta, etteivät hänen työllä ja vaivalla keksimänsä uudet iskurepliikit toimineet. Jaakkola aloitti...

Close