Kategoriat
Sähkeet

Miehellä ei sukujuhlista mitään kuvaa

(INIÖ) Harrastelijavalokuvaajana sukulaispiireissä mainetta niittänyt korppoolainen Pertti Salovaara sai kauhukseen huomata lankomiehensä 50-vuotisjuhlien jälkeen, ettei hänellä ollut koko karkeloista mitään kuvaa.
”Siinä aluksi otettiin tervetuliaismaljat, ruokailun yhteydessä pari lasillista viiniä. Jossain vaiheessa iltaa tuotiin boolimalja pöytään, ja sen jälkeen ei minulla olekaan mitään kuvaa”, tuskailee Salovaara.
Silminnäkijöiden mukaan Salovaara tinttasi loppuillasta serkupoikaansa Toukoa päin näköä, tanssi pöydällä yksikseen letkajenkkaa, kusi muroihin ja hälytti juhlapaikalle palokunnan. Fotarilla itsellään ei ole syytöksiin juuri kommentoitavaa.
”Kuten sanottu, minulla ei ole mitään kuvaa”, Salovaara totesi.

Read previous post:
Supolla puhelinyhteys al-Qaidaan

(HELSINKI) Suojelupoliisi on viimein saanut puhelinyhteyden al-Qaida -terroristijärjestöön. Jo eilen julkisuudessa esitettiin epäilyjä, joiden mukaan Suomesta olisi fyysisesti mahdollista ottaa yhteyttä...

Close