Kategoriat
Talous

Mattelilta uusi Barbie-nukke nimeltään Klaus

”Lyonin teurastajan” harrastuksina kulttuurihistoria ja rotuoppi
(LYON) Pitkäaikaisesta poikaystävästään Kenistä äskettäin eronnut pikkutyttöjen suosikkisankaritar Barbie saa jälleen uuden poikaystävän. Mattel-yhtiöt ilmoitti tiistaina lanseeraavansa uuden Klaus Barbie™ -nuken, joka tuo Barbien elämään uudenlaista vipinää.
”Klaus on komea eurooppalaismies, joka harrastaa mm. kulttuurihistoriaa, surffausta, marssimusiikkia ja rotuoppia”, kertoo Mattelin tiedottaja Hans-Dietrich Genscher.
”Hän pukeutuu mielellään formaalisti, univormutyyppisiin asusteisiin, joita tietysti on saatavilla myös muotiväreissä”, Genscher jatkaa.
Klausin, tuttavallisesti vain ”Klasun” tai ”Lyonin teurastajan”, kuten häntä leikkisästi kutsutaan brasilialaisten emigranttiystäviensä parissa, kaapeista löytyy myös useita pareja erilaisia saappaita ja vöitä. Kenties myös pari luurankoa, letkauttaa Genscher.
Tiistaina Mattel julkisti myös uudet Transsexuals™-robottinsa, jotka on suunnattu erityisesti identiteettiongelmien kanssa painiville pojille. Ne vaihtavat sukupuoltaan miehestä naiseksi ja edelleen ionikanuunaksi käden käänteessä.

Read previous post:
Saatana: "Lisää tilaa ja helvetisti"

Kahden uuden piirin rakennustöiden pääurakoitsijaksi Lockheed Martin (NEW YORK) Helvettiin pidemmän aikaa suunnitteilla olleet kaksi uutta piiriä on viimein kilpailutettu....

Close