Kategoriat
Talous

Saatana: "Lisää tilaa ja helvetisti"

Kahden uuden piirin rakennustöiden pääurakoitsijaksi Lockheed Martin
(NEW YORK) Helvettiin pidemmän aikaa suunnitteilla olleet kaksi uutta piiriä on viimein kilpailutettu. Rakennustöiden pääurakoitsijaksi on valittu amerikkalaisomisteinen Lockheed Martin. Piirit tullaan sijoittamaan aiempien seitsemännen ja kahdeksannen piirin väliin ja niihin majoitetaan murhia työllään edesauttaneita ja rahasta muiden kärsimykseltä silmänsä sulkeneita.
”Onhan se tavallaan hauskaa, että täältä rakennuttajan puolelta sitä suurin osa näistä asukkaistakin tulee”, myhäilee pohjattoman kuilun enkeli Saatana. Lusifeeruksen mukaan vain Lockheed Martinin ylin johto tulee saamaan majoituksen muualta. ”Ihan yhdeksännen piirin pohjaa oltiin ajateltu. Ihan sinne hyväntekijänsä pettäneiden alapuolelle pistetään, sieltä voi sitten ihailla Juudaksen ja Brutuksen jalkapohjia ikuisen jään läpi”.
Myös Lockheed Martinilla oltiin tyytyväisiä sopimuksen syntyyn. Yleinen mielipide johdon keskuudessa oli, ettei yhtiön tunnuslause We never forget who we´re working for ole koskaan pitänyt paikkaansa yhtä hyvin.

Read previous post:
Kylmästä vedestä kivuliaita tulehduksia

(KUOPIO) Alkukesän aikana monet lapset ovat sairastuneet kivuliaisiin virtsatietulehduksiin. Syyksi on selvinnyt kunnissa järjestettävä uimaopetus, jota on pidetty liian kylmissä...

Close