Kategoriat
Ulkomaat

Diktaattorikonferenssi päättyi Stalinin juhlapuheeseen ja joukkomurhaan

(TURKMENISTAN) Hullujen diktaattorien maailmankonferenssi HDK päättyi torstaina Turkmenabadissa Neuvostoliiton entisen johtajan Josef Stalinin juhlapuheeseen sekä joukkomurhaan, jossa teloitettiin noin kolme tuhatta vallankumouksellista ”ihan vain siksi”.
Puheessaan Stalin vaati maailmaa laskemaan miekkansa diktaattorien jalkojen juureen ja luovuttamaan maailmanherruus HDK:n politbyroolle. Puheensa jälkeen Stalin palasi helvettiin kitumaan happolammikossa.
”Kaikki maailman johtajat, liittykää yhteen ja antautukaa”, Stalin totesi lyhyesti. Hänen mukaansa vapaus voittaa heti, kun diktaattorit ottavat vallan. ”Vapaus koittaa, vapaus voittaa, me olemme vapauden puolella. Jos et ole meidän puolellamme, olet vapautta vastaan”, jylisi Stalin väkijoukon hurratessa.
Stalin myös vihjasi kommunismin toisen tulemisen olevan lähellä, aivan kuten etukäteisveikkailuissa oli ennustettu. ”Nopeammin se tulee kuin Jeesus”, Stalin murjaisi puheen jälkeen puffettipöydässä.
Puheen jälkeen diktaattorit yhtyivät laulamaan konferenssissa järjestetyn levyraadin voittanutta Frederikin hittiä Tsingis-kaani, jonka jälkeen oli luvassa juhlaillallinen Idi Aminin muistoksi. Tarjolla oli turkmenialaista sekä venäläistä, ja pieniä annoksia korealaista.
HDK:n päätteeksi diktaattorit teloittivat konetuliasein noin kolme tuhatta eri puolilta maailmaa koottua vallankumouksellista, anarkistia, partisaania ja eläintensuojelijaa. ”Ihan vain siksi, koska voimme”, perusteli konferenssi-isäntä Saparmurat Niyazov.
Ensi vuonna konferenssin pitopaikaksi on suunniteltu Washingtonia. ”Jos syksyllä lykästää”, vinkkasi Niyazov.

Read previous post:
Lipponen: SDP:n tultava ulos kaapista

(PUNTAALA) Eduskunnan puhemiehen, SDP:n puheenjohtajan Paavo Lipposen mielestä puoluetta pitäisi viedä selvästi enemmän oikealle "aivan kuin olen koko ajan yrittänyt...

Close