Kategoriat
Sähkeet

Riettaat Kommunistit: Yhteiskunta muutettava säädyttömäksi

(HELSINKI) Vast’ ikään Suomen puoluerekisteriin kirjattu Riettaat Kommunistit (RKom) on jo noussut kannatusluvuissa lähelle Vasemmistoliittoa. Riettaat Kommunistit ilmoittavat ainoana tavoitteenaan olevan ”täysin säädyttömän yhteiskunnan luomisen ja säilyttämisen.”

Read previous post:
Tyrmäysvoitto Kiipinkinkinki-Kahlolle

Ville Kiipinkinkinki-Kahlo voitti Johan Gambolputty de von Ausfern-schlenden-schplended-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-applebanger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nurnburger-bratwustle-gernspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shoedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Haukopft of Ulmin eilisessä ottelussa tyrmäyksellä toisessa erässä. Ensimmäinen erä sujui...

Close