Kategoriat
Urheilu

Tyrmäysvoitto Kiipinkinkinki-Kahlolle

Ville Kiipinkinkinki-Kahlo voitti Johan Gambolputty de von Ausfern-schlenden-schplended-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-applebanger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nurnburger-bratwustle-gernspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shoedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Haukopft of Ulmin eilisessä ottelussa tyrmäyksellä toisessa erässä.
Ensimmäinen erä sujui rauhallisesti, mutta kolmen minuutin kohdalla toisessa erässä Kiipinkinkinki-Kahlo nappasi Gambolputtyä oikealla koukulla leukaperiin. Gambolputty yritti vastata tiukalla sarjalla suojauksen alapuolelle, mutta Kiipinkinkinki-Kahlo torjui lyönnit ja kajautti Gambolputtyn kanveesiin mojovalla vasemman käden suoralla.
Ottelu käytiin sulkapallon SM-kisoissa. Voittaja kuljetettiin poliisisaattueessa putkaan.

Read previous post:
Työnantajat käärmeissään uuden etujärjestönsä tylsästä nimestä

(HELSINKI) Työnantajajärjestöjen keulahahmot ovat tyytymättömiä uuden etujärjestönsä, Elinkeinoelämän Keskusliiton (EK) nimeen. Teollisuuden ja Työnantajien TT:n ja Palvelutyönantajien PT:n yhteenliittymänä syntyneen...

Close