Kategoriat
Kotimaa

Kokoomusjohto huvitteli ampumalla työläisiä

(HELSINKI) Kokoomuksen puoluejohto vietti keskiviikkona kesän ensimmäistä kunnon aurinkoista päivää ampumalla työläisiä. Jo perinteeksi muodostuneen leikkimielisen kisan voiton vei tällä kertaa yllätysnimi, puolueen eturiviin ponnahtanut euroedustaja Alexander Stubb. Hänen saaliinsa oli kolme tehdastyöläistä ja kaksi asfalttimiestä.
Tänäkin vuonna saalistettavat lahjoitti ay-liike. ”Tämä on kätevä tapa hoitaa suhteita ideologisesti vastakkaisiin tahoihin, ja saadaanpa näin lisää dynamiikkaa työmarkkinoillekin”, totesi SAK:n tiedottaja Olavi Ylä-Ponsi. ”Eivätpä ainakaan rumenna työttömyystilastoja”, hän huomautti.
Stubb oli menestyksestä hieman hämillään. ”Jos totta puhutaan, niin oli tämä aikamoinen yllätys. Luulin jo menettäneeni pelin alussa, kun yritin osua erääseen teleasentajaan, mutta laukaus meni munille ja osui Kimmo Sasia sääreen”, Stubb kelaa kisan tapahtumia.
Sasin saaliiksi jäikin vain yksi paperimies. ”Harmillinen takaisku”, kisan moninkertainen voittaja Sasi puuskahti.

Read previous post:
Geenien vapautusrintama iski Punkaharjulla

(PUNKAHARJU) Itseään Geenien vapautusrintamaksi kutsuva aktivistiryhmä on ottanut vastuun Punkaharjun koekenttäalueelle sunnuntain vastaisena yönä tehdystä iskusta. "Vapautimme Metsäntutkimuslaitoksen julmasti koivuihin...

Close