Kategoriat
Ulkomaat

Swift kannattaa Paavin kannibalismiesitystä

(DUBLIN) Paavi Johannes Paavali II:n kiistanalaiset esitykset hautausmaiden ottamisesta viljelyskäyttöön ja kannibalismin käytännön hyötyjen pohtimisesta ovat saaneet vastakaikua. Irlantilainen kirkonmies ja kynäniekka Jonathan Swift ilmoitti kannattavansa paavin ajatuksia.
”Tosin tuota kannibalismiajatustahan minä esitin jo 1700-luvulla Vaatimattomassa ehdotuksessani”, satiirikko huomauttaa.
Pamfletissaan Swift mainitsi muun muassa, että ”nuori, hyvin imetetty terve lapsi on vuoden ikäisenä mitä ravitsevinta, herkullisinta ja terveellisintä ruokaa niin muhennettuna, paahdettuna, paistettuna kuin keitettynäkin -, enkä epäile lainkaan, etteikö se sopisi yhtälailla viillokkiin tai sekamuhennokseenkin”.
”Kyllä se kabanossin voittaa”, Swift vinkkaa.

Read previous post:
Kokoomusjohto huvitteli ampumalla työläisiä

(HELSINKI) Kokoomuksen puoluejohto vietti keskiviikkona kesän ensimmäistä kunnon aurinkoista päivää ampumalla työläisiä. Jo perinteeksi muodostuneen leikkimielisen kisan voiton vei tällä...

Close