Kategoriat
Kotimaa

Geenien vapautusrintama iski Punkaharjulla

(PUNKAHARJU) Itseään Geenien vapautusrintamaksi kutsuva aktivistiryhmä on ottanut vastuun Punkaharjun koekenttäalueelle sunnuntain vastaisena yönä tehdystä iskusta.
”Vapautimme Metsäntutkimuslaitoksen julmasti koivuihin vangitsemat hienot, ainutlaatuiset geenit. Turvauduimme suoraan toimintaan, koska nykyinen kapitalistinen yhteiskuntajärjestelmä sortaa yksinäisiä geenejä armotta”, ryhmä totesi medialle jaetussa tiedotteessaan.
Koealueelta katkottiin nelisensataa geenisiirroilla kasvatettua koivua. Metsäntutkimuslaitoksen mukaan isku aiheutti kymmenten tuhanten eurojen vahingot. ”Lisäksi on erittäin epätodennäköistä, että mukavassa, muovisessa koeastiassa kasvatettu sisäsiisti koegeeni selviäisi Suomen julmassa luonnossa kovinkaan pitkään”, Metlan tiedottaja totesi lievästi krapulassa kirjoitetussa vastineessaan.

Read previous post:
Kiista kansallislaulusta lämpenee uudelleen

Viime vuoden aikana käytyä keskustelua Suomen kansallishymnin vaihtamisesta lämmitellään uudelleen. Jean Sibeliuksen sävellys Finlandia on edelleen vahva ehdokas, mutta sen...

Close