Kategoriat
Yleisönosasto

Asiat mittasuhteisiin!

Luin julkaisustanne jutun Siitä saatana tulee vielä mies, enkä voi sanoa pitäneeni siitä. Jutussa annettiin kuva, että kaikki jääkiekkoilemaan lapsensa pakottavat isät olisivat väkivaltaisia. Tämä ei pidä paikkaansa. Kaikki kolme poikaani kiekkoilevat ja kannustan heitä siinä, mutten lyö heitä juuri koskaan. Myöskään lukuisista tuntemistani muista ”kiekkoisistä” juuri kukaan ei lyö lapsiaan kovinkaan usein erityisen raskailla esineillä muualle, kuin suurten lihasten alueelle. Toivoisin tulevaisuudessa ”lehdeltä” parempaa faktojen tarkistamista ja vastuuntuntoisempaa otetta. Muuten se on turpakeikka.
Nimimerkki ”jouko”

Read previous post:
Irak-vuoto Hollywood-elokuvaksi

(LOS ANGELES) Viime kevään ja kesän aikana vellonut kohu Presidentin neuvonantaja Martti Mannisen Anneli Jäätteenmäelle luovuttamista salaisista Irak-asiakirjoista muuttuu elokuvaksi...

Close