Juho Eerola syyttää itseään vasemmiston mainostempuksi

0
8

Photo Credit: pergl.land

(KOTKA) Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Juho Eerola arvelee olevansa vasemmiston mainostemppu. Hänen mukaansa tästä on olemassa paljon todistusaineistoa.

“Aloin epäillä itseäni vasemmiston mainostempuksi ensimmäisen kerran, kun kuulin avustajani hakeneen uusnatsijärjestö Kansallisen Vastarinnan jäsenyyttä. Tuolloinen vähättelevä reaktioni asiaan ei voinut olla muuta kuin vasemmistolainen juoni, jolla yritettiin luoda yhteys väkivaltaisen äärioikeiston ja edustamani rasistisilla asenteilla flirttailevan Perussuomalaisten siiven välille,” Eerola muistelee.

Varmuuden omasta olemuksestaan mainostemppuna Eerola sai viime viikolla huomatessaan kommentoivansa Jyväskylässä sattunutta puukotusta, jonka tekijäksi on väitetty samaisen Kansallisen Vastarinnan jäsentä. Yksi henkilö on vangittu välikohtauksesta. Poliisi tutkii tekoa törkeänä pahoinpitelynä ja poliittisten toimintavapauksien loukkaamisen yrityksenä.

“Sanoin tapauksesta heti tuoreeltaan, että kysymyksessä on vain mainostemppu. Ja heti sen sanottuani tajusin, että se, että lainsäätäjänä toimiva ihminen vähättelee puukotusta, joka vielä liittyy ihmisten perusoikeuksien, kuten sananvapauden loukkaamiseen väittämällä, että kysymyksessä on vain jonkun keksimä mainostemppu, on jo niin paksua, etten enää voi pitää itseäni minään muuna kuin vasemmiston kehittämänä salajuonena”, Eerola summaa.

Eerola muistuttaa myös, ettei ole kovin vakuuttunut siitä, että mitään Juho Eerolaa on edes olemassa. Hänen mukaansa mediassa liikkuu valtavasti väärää tietoa ja väitteet Juho Eerolan olemassaolosta saattavat aivan hyvin olla myös vasemmistolaisen mediasalaliiton tuotos, jolla pyritään mustamaalaamaan perussuomalaisia.

8 lukijakirjettä

 1. Koko Juha Eerola on pelkkien vihervasemmistolesbohomokommunistimädättäjäviherpipertäjäkukkahattusuviksien “väärä piletti”-operaatio tarkastusmaksujen välttämiseksi joukkoliikenteessä.

  Saatanan moppitukat!

  (0)
 2. Albert Einstein sanoo:

  Ilmoittaudun Juho Eerolan keksijäksi ja patentoin hänet huomisesta lähtien omiin nimiini. Pahoittelen, että hän ehti lihallistua perussuomalaisten kansanedustajaksi enkä saanut häntä enää pyydystetyksi tynnyriin, jossa hän kasvoi lapsuutensa ja nuoruutensa. Mitä olen Hommaforumia, Suomen Sisua ja muuta persufiktiota seurannut, patentti turvaa minulle vauraat eläkepäivät vuoteen 2250. Olin jo vähällä kehitellä jotain suhteellisuusteoriaan liittyvää, mutta Eerolan keksiminen on sittenkin kultasuoni, jolla varmimmin edistetään maailmanrauhaa.

  (0)
 3. Nasu Kuulanen (ps.) sanoo:

  Ajatella että nykyään maltilliset patrioottinuoret joutuvatkin puolustautautumaan äärivasemmiston kirjaprovokaatiota vastaan teräasein! Ja mikä paikka se kirjastokin nyt on sitten kirjoista keskustella?! Kirjastothan ovat kirjarovioita varten rakennettu, ja vieläpä minun verorahoillani!

  (0)
 4. LAU-RI sanoo:

  Tulin taas tarkastamaan mitä täällä kirjoitetaan ja huomaan roskalehtenne jatkavan härskiä flirttailua NWO:n, Bilderbergijengin, Skulls&Bonesien, vapaamuurarien, Illumanaatin, ilmastohuijareiden, safkalaisten putinistifasistien ja Ruotsalaisen Kansanpuolueen kanssa. Great!

  (0)
 5. ajuhoisti sanoo:

  Vieläkö 2010-luvulla joku uskoo Juho Eerolaan? Hahahahah! Ei perse… ei olla kauas pronssikautisesta Lähi-Idästä tultu.

  (0)
 6. Paavo Väyrynen sanoo:

  Mediapelistä huolimatta vielä minä tulen.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.