Kategoriat
Paavi

Paavia moititaan huonosta esimerkistä työurakeskustelussa

(PALACE) Työnantajien EK arvostelee tehtävistään luopuvaa paavi Benedictus XVI:tä huonon esimerkin näyttämisestä nykyisessä taloustilanteessa.
”Paavilta jos keneltä olisi odottanut ryhdikästä toimintaa. On selvää, että talouden tämänhetkinen jama vaatii työurien pidentämistä jokaisella sektorilla, palkkojen nollalinjaa, yleissitovuuden heikentämistä, pöytää illaksi Storyvilleen, lentoliskopornoa ja milläs rivillä minä nyt olinkaan”, kertoo toimitusjohtaja Jyri Häkämies.
Myös VATT:n ylijohtaja Juhana Vartiainen on kommentoinut paavin eroa jotenkin josta kerrotaan huomenna lööpeissä kohu-etuliitteellä. Raimo Sailakselle ei vittu soitettu.
Benedictus XVI ilmoitti erostaan aiemmin tänään. 85-vuotias paavi nousi valtaan vuonna 2005. Hänet muistetaan mm. syyskuun 2006 kuuluisasta ”Ei mittää musulmaanei” -puheestaan ja joulun 2012 ”Ei mittää homoi” -messustaan. Paavi oli ankaran konservatiivisen uskonkäsityksen puolestapuhuja, josta syystä hänet tunnettiin myös leikillisillä kutsumanimillä ”Jumalan kusipää” ja ”vitun ääliö”.
Missä paavi, siellä EU
Erolimoitus yllätti myös perussuomalaisten puheenjohtajan ja aina oikeassa Timo Soinin, joka kommentoi asiaa huomattavasti innokkaammin ja nopeammin kuin vaikkapa puolueensa kansanedustajien ja valtuutettujen lain rajamailla liikkuvia lausuntoja. Soini on paitsi itsekin katolilainen, myös valittu tehtäväänsä eliniäksi.
”EU-kysymyksestä tulee varmasti seuraavien vaalien tärkein teema, koska eipä meillä oikein muuhun ole mitään sanottavaa, ja milläs rivillä minä nyt olinkaan. Niin Jukkako sieltä soittaa?” Soini pohti.
Uudeksi paaviksi ovat Vatikaanista kantautuneiden huhujen mukaan vahvimmin ehdolla Rodrigo Borgia, Silvio Berlusconi ja Sauli Niinistön puoliksi syömä korvapuusti.

14 vastausta aiheeseen “Paavia moititaan huonosta esimerkistä työurakeskustelussa”

Ehdokkaista Steven Seagal tai Paavo Lipponen tulisivat just nyt Mieleen uudeksi paaviksi.

Meidän Timpasta tulee seuraava paavi! Sitten Suomi erotetaan EU:sta ja liitetään Vatikaaniin! Jytky! Jytky! Jytky!

Yleisradio tilasi tänään julkistetun ilmeuudistuksensa The Council -yhtiöltä 600 000 eurolla ja uudistuksen symboliikan, astrologian ja mysteriologian Vatikaanin konsiililta ja paavilta 5 000 000 eurolla. Paaville kuitenkin aiheutui akuutti hengellinen kriisi, hermoromahdus ja nivustyrän revähdys heti hänen kuultuaan maistiaiset uusista tunnusmusiikeista tänä aamuna Ylen aikaisesta. Paavi ilmoitti eronsa lisäksi suorittavansa katumusharjoituksia 20 vuotta kuolemansa jälkeen ja maksavansa kirkolle aneina kuukausittain 75 % eläkkeestään ilmeuudistuksen sovittamiseksi. Seuraavassa Pietarinkirkon aukiolta lähetettävässä joulupäivän tervehdyksessä uusi paavi toivottaa muille maailman maille hyvää joulua ja Suomelle painukaa Lallin anukseen.

Paavin eroon vaikuttaneista tekijöistä tärkeimpiä on, että Findus on myynyt hevosenlihaa lasagneissaan ilman, että hevoset ehtivät käydä läpi perusteellista inkvisitiota.

Miksi paavi erosi? No, kun paastonajan takia katolisen kirkon täytyi käynnistää laihdutuskuuria.

No, ei siinä mitään, että käynnistettiin laihdutuskuuria, mutta kun bullatkin kiellettiin.

Helppo se on puskista huudella, mutta eipä sitä ihan kuka tahansa jaksaisi pannumyssyn ja torkkupeiton alla kyykkiä. Ja kerran vuodessa pitää vilkutella parvekkeelta.
Tommoseen työmäärään hyytyy nuorempikin. Ei ihme ettei paavi jaksanut odottaa superkarttumaa.

Paavin eron taustalla saattaa olla myös salakohu Jenni Formulavaimon kanssa, tai ainakin hyvin todennäköinen aviorikoskumppani paavi tässä on, sillä kukapa nainen sitä nyt köyhempään vaihtaisi. Sitä paitsi paavilla on hienompi auto.

Pelkkiä tekosyitä nuo Benedictuksen esittämät syyt. Ei vaan kehtaa samalla tavalla kuin edeltäjänsä Johannes Paavali niin ylivoimaisen hyväkuntoisena esiintyä ja hoitaa tehtäviään. Paavin eläkeikä on 120 (olen ehdottanut EK:lle, että Suomessa siirryttäisiin kaikissa ammateissa samaan, paitsi tietysti johtoportaassa 35:een + bonukset). Kuulemani mukaan useimmat paavit jatkavat virkatehtäviensä hoitoa myös kuolemansa jälkeen aina Kristuksen toiseen tulemiseen saakka. Keskustelin asiasta Juhana Vartiaisen ja Lasse Laatusen kanssa ja he pitivät tätäkin sangen kehittämiskelpoisena ideana etenkin raskaan fyysisen työn tekijöiden kohdalla.

Edellisen kerran paavi on eronnut tehtävästään vuonna 1415. Onneksi tässä muutosten maailmassa on kuitenkin jotain pysyvää: Persujen johdossa vastaavaa on tapahtunut viimeksi 1100-luvulla.

Tässä taas nähdään nykysukupolven etelä-euroopan nuorisoa joka ei kykene mihinkään työhön. Ja sitten me suomalaiset maksetaan näiden pullamössöjen kulut. Mahtaako tämänkin paavin äiti pyykätä hiipat ja muut puvut, ei osata edes pesukonetta käyttää!

Kyllä, paavin 110-vuotias mami pyykkää paavin kestovaipat, syöttää paavin, niistää sen nenän, harjaa hampaat ja asentaa päivän ajaksi napin korvaan johon sanelee hitaasti ja kuuluvasti paavin eri tilaisuuksissa pitämät puheet. Illalla se kuulustelee kotiläksyt ja saattaa antaa euron karkkirahaa jos paavi on ollut kiltisti, mutta läpsii ja tukistaa jos paavi on puhunut tai ajatellut tuhmia. Ottakaapa onkeenne Suomen palkattomat omaishoitajat älkääkä kitiskö, oikeasti teidän pitäisi maksaa valtiolle, että saatte tehdä tätä työtä ja olla hälytysvalmiudessa vuorokauden ympäri 80 vuotta putkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Juho Eerola syyttää itseään vasemmiston mainostempuksi

(KOTKA) Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Juho Eerola arvelee olevansa vasemmiston mainostemppu. Hänen mukaansa tästä on olemassa paljon todistusaineistoa. "Aloin epäillä itseäni vasemmiston...

Close