Kategoriat
Paavi Talous

Koneen Alahuhta vahvin ehdokas paavin seuraajaksi

(THORSVIK) Vahvin ehdokas Vatikaanin seuraavaksi toimitusjohtajaksi on Matti Alahuhta. Alahuhta toimii tällä hetkellä Koneen pääjohtajana. Spekulaatiot Vatikaanin seuraavasta toimitusjohtajasta käynnistyivät, kun nykyinen Pyhän istuimen haltija paavi Benedictus DDT ilmoitti neuvottelevansa siirtymisestä lähemmäs yhtiön pääomistajaa.
”Alahuhdan etuna on toimialojen samankaltaisuus. Läskien lentomatkustajien rahtaamisesta liukukäytävillä on lyhyt matka sielujen siirtämiseen taivaaseen”, toteaa markkina-analyytikko ja valistunut arvaaja Pentti Aragorn.
Muut markkina-analyytikot olivat joko samaa tai eri mieltä. Samoin vastaavia mielipiteitä esittivät ekonomit, mustekalat, poliitikot, kaivonkatsojat, Tamara Maunonen ja muut ennustajat. Entinen sisäministeri Heikki Ritavuori ei puolestaan ollut mitään mieltä, eikä Raimo Sailakselta kysytty edelleenkään mitään.
Alahuhdan valinta olisi historiallinen, sillä tähän mennessä yhdenkään kuolleen tai valitun paavin joukossa ei ole ollut suomalaisia. Sen sijaan Jorma Ollila on Shellin hallituksen puheenjohtaja.

8 vastausta aiheeseen “Koneen Alahuhta vahvin ehdokas paavin seuraajaksi”

Entä Mika Viheliäinen? Sai lopulta Finnairin talouden nousukiitoon; pedofiliakorvausten köyhdyttämä Vatikaani tarvitsee hänenlaistaan kovaa luuta. Johan rupeaa ane kilahtamaan kirstuun kun seuraajat kuuntelevat äimän käkenä helvetillisiä uhkailuja ja lähetystyöhönkin tulee vauhtia. Kokemusta on myös laadukkaasta asumisesta.

Voiko Mannerheimin kuolinnaamio vielä nousta paavivaalin mustaksi hevoseksi? Vaikka Mannerheim pääosin olisikin ollut valkoinen?

Jokerit pitää tänään tiedoitustilaisuuden klo 1630. Varmasta lähteestä saatu tieto kertoo, että Jarmo Kekäläinen jättää Jokerit ja siirtyy paaviksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavia moititaan huonosta esimerkistä työurakeskustelussa

(PALACE) Työnantajien EK arvostelee tehtävistään luopuvaa paavi Benedictus XVI:tä huonon esimerkin näyttämisestä nykyisessä taloustilanteessa. "Paavilta jos keneltä olisi odottanut ryhdikästä...

Close