Urheilun lajikehitys puhuttaa

0
9

Play

Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta kuin tilaussivulle hus tai sitten irtonumero Akateemisesta Kirjakaupasta kotiin.

9 lukijakirjettä

 1. Sturmjude sanoo:

  Ihan mainio idea tämä mielestäni. Tähänastisista kirjoitetuista uutisista on mielestäni valitettu jo pitkään puhuen tason laskusta yms. juutalaisista salaliitoista, eli formaatti kai koetaan jossain vanhentuneeksi, itseään jo toistavaksi tai jotain, joten tämänkaltaisesten uusien ilmaisutapojen etsiminen on mielestäni oikein hyvä.

  (0)
 2. Maalais Juntti sanoo:

  Aivan liian nopeaa puhetta. Ei tahtonut saada selvää. Pikkusen tempoa hitaammaksi niin hyvä tulee. Ääni oli hyvä. Kuten ideakin!

  (0)
 3. Työtön kuuntelija sanoo:

  Idea on hyvä näin kilpaillulla media-alalla. Toivomuksena esittäisin, että Lehti tarjoaisi myös semafori-versioita vanhoista klassikkoartikkeleista.

  (0)
 4. JoonasD6 sanoo:

  Jeps, hieno juttu tämä! Hidastetaan vain hieman… tästähän saisi radioon hyvän ohjelman!

  (0)
 5. In-sane sanoo:

  Kuulin tänään ääniä pääni sisältä – Lehtikö se vain oli? Olenko tulossa hulluksi vai homoksi?

  (0)
 6. lehtovitra sanoo:

  Ihan jes. Kyllä te tämänkin vielä nolaatte jollain tavalla. Mutta saako jutun myös tekstinä kun en ymmärrä puhuttua suomea.

  (0)
 7. Miko sanoo:

  Saisiko näistä tekstitranskriptitkin? Uuden Lehti-sisällön nälkä on kova mutta ei niin kova että jaksaisin ruveta kuuntelemaan.

  (0)
 8. Muumipappa sanoo:

  Onko toimituksella kaikki muumit laaksossa? Kenen kannattaa enää tilata Lehti-Lehteä, kun samat artikkelit voi kuunnella myös Ääni-Lehdestä?

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.