Kategoriat
Yleinen

Urheilun lajikehitys puhuttaa

[powerpress]
Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta kuin tilaussivulle hus tai sitten irtonumero Akateemisesta Kirjakaupasta kotiin.

9 vastausta aiheeseen “Urheilun lajikehitys puhuttaa”

Ihan mainio idea tämä mielestäni. Tähänastisista kirjoitetuista uutisista on mielestäni valitettu jo pitkään puhuen tason laskusta yms. juutalaisista salaliitoista, eli formaatti kai koetaan jossain vanhentuneeksi, itseään jo toistavaksi tai jotain, joten tämänkaltaisesten uusien ilmaisutapojen etsiminen on mielestäni oikein hyvä.

Aivan liian nopeaa puhetta. Ei tahtonut saada selvää. Pikkusen tempoa hitaammaksi niin hyvä tulee. Ääni oli hyvä. Kuten ideakin!

Idea on hyvä näin kilpaillulla media-alalla. Toivomuksena esittäisin, että Lehti tarjoaisi myös semafori-versioita vanhoista klassikkoartikkeleista.

Kuulin tänään ääniä pääni sisältä – Lehtikö se vain oli? Olenko tulossa hulluksi vai homoksi?

Saisiko näistä tekstitranskriptitkin? Uuden Lehti-sisällön nälkä on kova mutta ei niin kova että jaksaisin ruveta kuuntelemaan.

Onko toimituksella kaikki muumit laaksossa? Kenen kannattaa enää tilata Lehti-Lehteä, kun samat artikkelit voi kuunnella myös Ääni-Lehdestä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ääni-Lehti on nyt kaikkien kuultavissa

Käynnistämme tänään Ääni-Lehti-kokeilun. Siinä ahkerat Lehden avustajat – kiitos teille – lukevat äärimmäisen viralliseen tapaan artikkeleita Aikakaus-Lehdestä. Kokeilun tarkoituksena on,...

Close