2.7.2011 19:11 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, heinäkuu 2011

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

16 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismi, heinäkuu 2011”

Kansalaisjournalismia:
(otsikko)
Timo Soini toisesta tukipaketista: ”Kuin antaisi juopolle lisää viinaa”
(juttu alkaa)
Perussuomalaisten orastava kurimus ei yllättänyt puolueen puheenjohtajaa Timo Soinia. Teuvo Hakkaraiselle kaavailtua lisätukea puolueen sisältä hän vertaa alkoholismiin.
– Se on sama kuin antaisi juopolle lisää viinaa.
Hakkaraiselle on kaavailtu uutta sormien läpi katsomista tilanteessa, jossa hänen pelätään jälleen romahtavan. Pelko kansanedustajan todellisen luonteen selviämisestä näyttää konkretisoituvan.
Soinia Hakkaraisen tilanne ei yllättänyt.
– Totuuden esiinmarssi on alkanut. Perussuomalaisilla on aivan liian erilaiset käsitykset hyvästä käytöksestä, ja tilanne tulee olemaan vielä entistä huonompi syksyllä. Teuvo on toivoton tapaus ja luulen, että Jussikin on. Lähden huomenna Viitasaarelle, joten saan tsekattua tilanteen myös siellä, Soini kommentoi lomaltaan eilen.
Lähteet:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/timo-soini-toisesta-tukipaketista-kuin-antaisi-juopolle-lisaa-viinaa/art-1288401034823.html
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011071214043750_uu.shtml

Otsikko:
Perussuomalaiset nuoret: Moniavioisuus osa islamisaatiota
Teksti:
Perussuomalaiset nuoret torppaavat vihreiden nuorisojärjestön (ViNO) kannattaman moniavioisuuden Suomessa. Vihreiden nuorisojärjestön kanta moniavioisuuteen nousi tiistaina otsikoihin Iltalehden uutisoitua, että järjestö kannattaa lainmuutosta joka mahdollistaisi moniavioisuuden.
Perussuomalaisten nuorten mielestä avioliitto on naisen ja miehen välinen instituutio ja nykyinen lainsäädäntö vastaa suomalaista arvomaailmaa. Järjestö kirjoittaa tiedotteessaan, että vihreiden nuoret jättävät moniavioisuuteen liittyvät käytännön ongelmat täysin huomioimatta.
”Perussuomalaiset nuoret näkevät ViNO:n kannanoton olevan osa laajempaa eurooppalaista islamisaatiokehitystä, jossa perinteisistä eurooppalaisista arvoista luovutaan ja yhteiskuntaa muutetaan paremmin islamilaisia arvoja vastaavaksi”, tiedotteessa todetaan.

Timo Soini epäilee ihan kaikkea
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei usko yhtään minkään ratkaisevan yhtään mitään, paitsi kansan, koska kyllä kansa tietää.
– Eihän tässä yhtään mikään ole ilonaihe, hän sanoi.
Soini ei usko yhtään mihinkään, paitsi kansaan, isänmaahan ja jumalaan. Hänen arvionsa mukaan yhtään mikään ei tuo helpotusta yhtään mihinkään.
– Euromaat ja hallitus ja iso jytky, kyllä kansa tietää.
Soini tilittää, että Suomi on nyt korviaan ja kurkkuaan myöten suossa.
Soinin mukaan ainoa ratkaisu tilanteeseen on .

Huumepoliisi: Oslon räjähdys kannabiksen syytä
(GANJANKOTI) Suomen poliisin huumerikosyksikkö on tarjonnut virka-apua Norjan rikospoliisille perjantaisen räjähdyksen syyllisten löytämiseksi. Tampereen huumepoliisin päällikkö Karu Luonto pitää tapausta jo lähes selvitettynä.
”Meillä on vahvat aihetodisteet sen puolesta, että iskun taustalla on järjestäytynyt kannabisrikollisuus. Räjähdys sattui kannabishuumeen käyttäjien suosimalla hetkellä eli kello 16:20 Suomen aikaa.”
Luonto sanoo monien seikkojen viittaavan siihen, että Oslossa on ollut käynnissä superkannabiksen eli ”skunkin” tuotanto-operaatio joka on päässyt menemään mönkään.
”Pitää muistaa, että kannabisnarkomaanien aiheuttamia räjähdyksiä on tapahtunut aiemminkin. Tyypillisesti näitä sattuu silloin, kun hasispensaan jalostamiseen käytetyt kemikaalit syttyvät huumepiipussa palamaan ja aiheuttavat räjähdyksen.”
Kannabisyhdistyksen suurmufti Jussaf Al-Asuutari ei halua kommentoida poliisin väitettä tarkemmin.
”Sori, voitko soittaa vähän myöhemmin? Täällä on armoton ganjannousu menossa ja en tiedä missä mun puhelin on. Eikun sehän onkin mulla kädessä, heh heh.”
Huumepoliisi sanoo reagoivansa kannabisterrorismiin jatkossa entistäkin päättäväisemmin. Pohjoismaisen yhteistyön tiivistäminen on jo neuvottelupöydällä, ja lisäksi poliisi aikoo kiihdyttää hampunröpöttelijöiden mielivaltaista kiusaamista kotimaan kamaralla.
”Ei täällä voi olla miten vaan”, Luonto päättää.
Al-Asuutari vetoaa huumepoliisiin jotta rikostorjunnassa säilytettäisiin järkevä ja inhimillinen toimintakulttuuri. Hän pyytää myös ottamaan huomioon EU:n ihmisoikeustarkkailijan lausunnon kieltolain haittapuolista.
”Haista sinä possu vittu. Nii.”

Homma-foorumi tuomitsee vasemmistoituhipit Norjan iskuista
Kun maailmalla tapahtuu jotain ikävää, on siitä aina löydettävä jotain positiivista jonka voi kääntää omaksi eduksi, toteaa Homma-foorumin perustuskirja. Näinpä Hommalaiset ovatkin tarrautuneet ahkerasti perjantaina tapahtuneisiin väkivallantekoihin.
”Ensin vaikutti siltä, että tämänkertainen ikävyys ei vaatisi lainkaan työtä meiltä Hommalaisilta. Islamistit iskevät ja mitäs helvetti siinä enää muuta tarvitaankaan, sehän oli melkein kuin uusi jytky”, toteaa Homma-foorumin puheenjohtaja Ählämilleminareetinnokassa Kuulakalloon. Iskujen tekijän paljastuttua norjalaiseksi äärikristityksi tilanne kuitenkin muuttui, ja asiaa täytyi alkaa selvitellä parhain päin.
”Tilanne tosiaan muuttui, mutta meillä Hommalaisilla ei mielikuvitus kesken lopu”, kehaisi Kuulakalloon. Hänen mukaansa koko juttu on vasemmiston, suvaitsevaiston ja muiden eri mieltä olevien vika. Näiden ryhmittymien toimet ovat olleet syynä veritekoihin: maahan on päästetty mulatteja ja ties mitä sekarotuisia ja totuuden torvet on vaiennettu. ”Voin kuvitella ampujan tuskan, kun hän ei ole päässyt täysin vapaasti laukomaan rasistisia kommenttejaan ilman kulmien kohottelua. Vähintään neekeri päivässä pitäisi päästä natsinkin pieksemään. Vähemmistön oikeudet unohdetaan aina”, puheenjohtaja valittelee. Hän huomauttaa myös islamistien olemassaolon liittyvän veritekoihin.
”Siis miettikää nyt, jos maailmassa ei olisi islaminuskoa tai neekereitä tai mitään muutakaan, niin ei oikeistonkaan täytyisi aina reagoida näin vahvasti! Ratkaisu on kaikkien nähtävillä. Ählämit alas!”

Vangitsemisoikeudenkäynnin tuomari ampujasta: vittu että on hullu
(OSLO) Norjan massamurhaajan suljetuin ovin käydystä vangitsemisoikeudenkäynnistä on vuotanut yksityiskohtia julkisuuteen. Oikeudenkäyntiä johtanut tuomari Thor Heyerdahl-Mjølner on luonnehtinut epäiltyä ”ihan vitun hulluksi”: ”Vittu että onkin hullu mies. Oikeudenkäynti viivästyi, koska hän olisi muun muassa halunnut pukeutua vaaleanpunaisiin trikoisiin ja tutuun. En voinut sallia sitä, joten hän tuli sitten paikalle pukeutuneena espoolaiseksi.
Myös syyttäjä Bergen Holmenkollen on antanut ampujasta samansuuntaisen lausunnon: ”Sillä tyypillä ei kyllä nouse hissi ihan ylös asti. Kysymyksiini hän useimmiten vastasi pärisyttämällä kieltään tai matkimalla veturia.” Syyttäjän avustaja vahvisti, että ”ampuja ei todellakaan ole penaalin terävin kynä”.
Ampujan asianajaja Geir Lippestad on myös alkanut epäillä päämiehensä mielenterveyttä. Lippestad on kertonut, ettei hänen päämiehellään ”ole kaikki muumit laaksossa”. ”Yritin neuvoa häntä, kuinka oikeudenkäynnissä toimitaan, mutta hän halusi välttämättä lukea otteita Aku Ankasta ja tivasi ihmisiltä, ottaisivatko he rahat vai kolmipyörän”, Lippestad totesi.
Oikeudenkäyntiä turvaamassa olleet poliisit kommentoivat, etteivät voi kommentoida tapahtumia, paitsi sen verran, että epäillyllä ”ei ole kaikki inkkarit kanootissa” ja että epäilty ”pelaa pahasti vajaalla pakalla”.

Sanomalehtien keskittyminen on hieman vähentynyt
(NÄÄSVILLE) Sanomalehtien keskittyminen on hieman vähentynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Nääsvillen huuhaalaitoksen dosentin Jyrki Herp-Derpin mukaan suurimpien sanomalehtiyhtiöiden asiassapysymis-prosentit ovat hieman pienentyneet suurissa uutisissa.
Suunta on vastakkainen kansainvälisen kehitykseen verrattuna.
Mediakonsernit tekevät kuitenkin runsaasti yhteistyötä. Suomessa on useita eri mediatalojen yhteistyöyrityksiä, joissa tätä ADHD:n vaikutusta pyritään tehostamaan. Lisäksi mediat pyrkivät sotkemaan toisiaan paljon ristiin.
Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat

Aamulehti: Anders Breivik siirtyi Maailman surullisin runkkari -kisan kärkeen
(OHRANJYVÄ) Norjalainen kristitty Anders Breivik on siirtynyt kansainvälisen Maailman surullisin runkkari (MSR) -kilpailun kärkisijalle, arvioi Aamulehti. Näin ollen 68, 86, 94 tai ainakin tosi monta ihmistä perjantaina surmannut 32-vuotias Breivik ohittaa kisassa suomalaiset Matti Saaren ja Pekka-Eric Auvisen.
Aamulehden mukaan Breivikin olematon rakkaus- eli seksielämä sai hänet vihaamaan muslimeja, vasemmistolaisia ja muita, joiden tappamisen hän ajatteli helpottavan oloaan. Ensimmäiset pakit Breivik sai yläasteella diskossa. Tapahtuneen jälkeen hän etsi internetistä tietoa äärioikeistolaisista liikkeistä ja islamisaation uhasta. Myöhemmät kärsimykset naisten hallitsemassa maailmassa ajoivat hänet vähä vähältä lähemmäs pommi-iskua sekä joukkomurhaa työväenpuolueen nuorten kesäleirillä.
MSR-mestaruuden norjalaiselle takaa uhrien suuri määrä vaikka mies ei surmannut itseään Saaren ja Auvisen tavoin. Suomalaiskilpailijoiden olisi kannattanut odottaa muutama vuosi, joiden aikana koetut uudet pettymykset olisivat voineet edesauttaa uhriluvun kasvattamista, Aamulehti kirjoittaa.

Paikallinen mies syyllistyi viharikokseen
(Saunan takana) Poliisin tietoon on tullut hälyttävä trendi, nimittäin kasvavat viharikokset. Nyt trendi näkyy jo maalaispoliisin arjessa, kuten Homeperseensuon poliisi on joutunut kokemaan.
Paikallinen mies, Jörgen Kurpanpoika, on syyllistynyt viharikokseen. Tapahtumat alkoivat, kun Jörgen – kavereille ihan Jöre vaan – latoi saunapuita pinoon saunansa takana. Normaali torstai-ilta sai järkyttävän käänteen, kun miehen varpaille tippui koivuhalko. Tapahtumia puskasta seurannut naapuri, Mögel Vögel, ilmoitti poliisille Jören päästäneen ilmoille hyvin selkeätä vihapuhetta.
Poliisi turvautui voimakeinoihin
Poliisin karhuryhmän saapuessa paikalle oli Jöre vetäytynyt asuntoonsa, johon hän oli linnoittautunut aseistamattomana ja ilman panttivankeja. Poliisin erikoisyksikkö otti rikollisen kiini kotisohvaltaan ja pidätyksen jälkeen käytti mieheen sähkötainnutinta ja meksikosta tilattua laitonta pippurisumutetta. Kotietsinnän ohessa poliisi takavarikoi Jören tietokoneen, ihmisarvon ja puoli mottia viharikokseen yllyttäneitä polttopuita. ”No poliisipäälikön saunamökillehän ne pöllit vietiin, mutta eihän sitä nyt kannata lehteen kirjoittaa” kommentoi poliisin tiedoitusvastaava, Arvo Lisänumero.
Mielipidevaltuutettu huolestunut
”Kyllähän tämä on hirveää, ihan kauheaa, siis voi hitsi. Siis oikeesti!” Kommentoi valtakunnan ykkösfeminatsi Bidee Alasuihku. Homeperseensuon paikallisessa juottolassa tapahtuma ei kuitenkaan ollut herättänyt suurta paniikkia. ”Mitähän vittua nyt taas?” Kysyy paikallinen puolijuoppo Voisilmä Vallinperse. Vallinperse viettää seuraavan kymmenen vuotta kuulusteluvankilassa.

Lehti kirjoittaa jutun koska Norja
(EDUSKUNTA) Eduskunnassa taas kohistaan taas samoista asioista koska Norja ja koulusurmat. ”Netissä pitäisi kirjoittaa omalla nimellään koska Norja, eikä suinkaan sen takia että joku on kirjottanut minusta pahaa Lehdessä jollain tekaistulla nimimerkillä.” mumisee Tuomioja (SDP). ”Perussuomalaiset pitäisi potkia eduskunnasta koska Norja eikä suinkaan koska äänivyöry ja suomalainen kateellisuus.” kertoo Joku Demari (sdp).
”Aselakia pitää kiristää koska Norja eikä suinkaan koska poliittinen teatteri.” jatkaa Valtaa Pitävä (hallitus).
Katukyselyssä kansa yrittää löytää Norjasta jotain hyvää. ”Ihan kiva että voin skipata tunteja psykologilla koska Norja, mutta on taas ihan mälsää että purilaisella ei saa käydä illalla koska Norja ja muutenkin mutsi soittaa kännykkään koko aika.” valittaa röökiltä tavattu Yksi Teini. ”Netissä on kyllä taas vaihteeksi kivaa.” kuittaa suomalainen Trolli hesarin foorumeilta. ”Eikö olisi parempi keskittyä luokkakokojen pienentämiseen, opettajien palkkaukseen ja jonojen lyhentämiseen mielenterveystoimistojen ovella, että pahasti poikkeavat yksilöt huomattaisiin ajoissa ja saatettaisiin nopeasti hoitoon?” kysyy Järjen Ääni, jonka sanat katoavat taustamölyyn.

Eksynyt ex-presidentti pian takaisin luontoon
(FARFARAWAY) Uuteen-Seelantiin eksynyt Egyptin entinen presidentti on tarpeeksi terve siirrettävksi takaisin Kairoon oikeudenkäyntiä varten, kertoo Egyptin terveysministeri Cleo Patra. Ex-presidentti löytyi viisi viikkoa sitten rannalta, jonne se oli ajautunut ihan saatanan pitkän matkan kotoaan Egyptistä.
Hosni Mubarak -nimen saanut entinen presidentti on ollut siitä lähtien toipilaana Wellingtonin eläintarhassa. Mubarak on ensimmäinen Uuteen-Seelantiin ajautunut Egyptin entinen presidentti 44 vuoteen.
Ex-presidentti tuli huonoon kuntoon syötyään hiekkaa, jota se luuli viilentäväksi lumeksi. Uusiseelantilainen huippukirurgi, pingviini Happy Feet, poisti leikkauksessa sen vatsasta sinne joutunutta hiekkaa ja mielenosoittajia.
Jussi Halla-aho kiistää yhteydet ex-presidentti Mubarakiin, vaikka niistä on ihan selvät todisteet tuolla noin. Netissä. Varmana oli kavereita.

Nousun nousukiito taittunut Yhdysvalloissa – markkinat sekaisin
(WASHINGTON, DC) Yhdysvaltain talouskasvun nopeutumisvauhdin nousukiito on hiukan laantunut, ja markkinat ovat ymmärrettävästi paniikin partaalla. Ne hyppivät seinille New Yorkin pörssissä ja nakertavat sähköjohtoja nälkäänsä.
”Markkinat ovat hämmennyksissä”, NASDAQ:in edustaja kertoo. ”On pelättävissä, että talouskasvun nopeutuminen ei ehkä nopeudu vastaisuudessa enää yhtä nopeasti kuin tähän asti. Tämä merkitsisi lisääntyvää työttömyyttä ja vähenevää kulutuskysyntää, toisin sanoen maailmamme, sellaisena kuin sen tunnemme, loppuisi.”
Senaatin hätäistunnossa on päätetty mittavasta elvytyspaketista, jonka toivotaan rauhoittavan markkinat. Republikaanioppositiossa tosin uskotaan, että markkinat ovat niin hermoheikot, ettei niitä rauhoita mikään muu kuin valtion pikainen lakkauttaminen.
Teekutsuliikkeen piiristä on myös esitetty mahdollisuutta lepyyttää markkinat ihmisuhreilla. Vuosittain voitaisiin myöntää laittomien maahanmuuttajien piiristä valitulle komealle nuorukaiselle ja kauniille neitykäiselle vihreä kortti ja saman tien etuoikeus tulla poltetuksi roviolla markkinoiden lepyttämiseksi.

Soini ei hyväksy metsäpalojen sammutusyrityksiä
(TULIHELVETTI KANNAKSELLA) Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini matkusti tänään metsäpaloista kärsivään Venäjän Karjalaan tsekkaamaan tilanteen siellä ja neuvomaan paikallisia sammutustöissä. Soini ei usko että sammutusyritykset tulevat onnistumaan. ”Nyt voin sanoa nyt sen, minkä olen sanonut jo vuosi sitten, että ei tämä toimi”, Soini totesi Peräsuomenmaa-lehdelle.
Ennusteen mukaan metsäpalot saapuvat lauantaina päivällä Pohjois-Karjalaan ja Pohjois-Savoon. Lauantai-illan ja sunnuntain aikana tuli saattaa levitä myös Keski-Suomen, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Hämeen alueelle. Pääministeri Jyrki Kataisen on vielä tänään määrä sopia Venäjän hallituksen ja Karjalan tasavallan kanssa Suomen tarjoamasta sammutusavusta. Soini ei kannata hallituksen esittämiä toimia estää palojen leviäminen Suomen alueelle. ”Tulipalon sammuttaminen on kuin antaisi juopolle viinan sijaan lippiksen, joka kuuluu vesimelonille”, Soini totesi.
Soini ei myöskään hyväksy suomalaisten palomiesten käyttöä venäläisten tulipalojen sammuttamiseen. ”Sytyttäjät on saatava vastuuseen, ja se onnistuu parhaiten antamalla puhdistavan apokalyptisen tulen niellä koko Euraasian manner”, Soini totesi ja räjähti diaboliseen nauruun liekkimeren keskellä samalla kun sovitti vesimelonin päälle lippalakkia, joka kuitenkin osoittautui liian pieneksi. ”Ei sovi!”, Soini huudahti voitonriemuisena.

Halla-aho: Uhreilla politikointia ei saa matkia
(NAHKURIN ORRET) Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho ei hyväksy, että muut poliitikot kopioivat hänen keksimäänsä rikosten uhreilla politikointia. Halla-ahon mukaan hän ensimmäisenä käytti maahanmuuttajien tekemien raiskausten uhreja suosionsa kasvattamiseen, eikä Norjan uhreilla politikointi ole muuta kuin hänen keksintönsä matkimista. ”Pidän valitettavana, että muut puolueet kopioivat ihan itse keksimääni tapaa häpäistä raiskausten uhreja ja heidän omaisiaan käyttämällä tapauksia maahanmuuttopoliittisena keppihevosena”, Halla-aho vapisevan alahuulen takaa kuului. ”Ei saa matkia! Jos Norjan uhreilla joku politikoi, pitää sen olla meidän puolella!”, Jussi huusi ja turisti nenäliinaansa. Ja onhan se epistä että matkitaan toisia.
Myöhemmin Homma-foorumilla Halla-aho kiisti huutaneensa haastattelun aikana ja kertoi olleensa reipas ja urhea. Tapansa mukaan Lehtilehti nauhoitti haastattelun.

Postmodernisteja patistetaan puuttumaan von Trierin puheisiin
(DOGVILLE) Useat maahanmuuttokriitikot vaativat postmodernisteja puuttumaan elokuvaohjaaja Lars von Trierin puheisiin. Dogmaattisista elokuvistaan tunnettu von Trier pohti mahdollista vastuutaan Norjan terrori-iskuista ja sanoi olevansa pahoillaan siitä, että iskujen tekijä Anders Behring Breivik mainitsee hänen Dogville-elokuvansa yhtenä mielielokuvistaan. Hommaforumin nimettömät nettikirjoittelijat ja perussuomalaiset kansanedustajat vaativat postmodernisteja puuttumaan von Trierin puheisiin. Heistä monet ovat huolissaan siitä, että von Trierin näyttämä esimerkki saattaa pahimmillaan lisätä heihin kohdistuvia vaatimuksia kasvattaa kivespari ja ottaa vastuu oman itseilmaisunsa sivistyneisyydestä.
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kirjoitti von Trieristä plokissaan: ”Lars von Trier on elokuvaohjaaja. Mitä muuta hän on? En tiedä.” Myös Soinin puoluetoveri Jussi Halla-aho kommentoi kriittisesti von Trierin tekoa. ”Torjun ajatuksen aikuisten ihmisten vastuullisesta käytöksestä ja aion jatkossa tehdä kaikkea mikä ei ole erikseen kiellettyä, koska niin saa tehdä”, Halla-aho totesi ja alkoi itkeä kun hänen tuttinsa vietiin.

Feces-festivaaleilla ei vältytty tuskan parahduksilta (BAJAMAJA)
Jokavuotinen Feces-festivaali keräsi tänäkin vuonna tuhansia osallistujia Gumnäsin ruukin maisemiin. Teemana oli tänä vuonna: ”Sisään kahville vai ulos teelle”.
Lämmin auringonpaiste, ruokien säilytys kylmätilojen ulkopuolella ja runsas kiljun nauttiminen varmisti, että juhlinta sujui riehakkaissa merkeissä. ”Jytkyjä ei täällä näy”, iloitsi bossanovaa esittänyt brasiliastenori Runny Diarrhea monikulttuurisuuden teemaa.
Esiintyjälista oli tänäkin vuonna näyttävä”, kehuu pääjärjestäjä Ruska Pakkanen. ”Vaikka amerikanvieras Poo Fighters perui viime hetkellä, paikkasivat kotimaiset Paska ja Apulanta oikein hyvin”.
Ensi vuonna Feces on Vantaanjoessa yhdessä kaljakellujien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *