Kategoriat
Politiikka

Liikennevalojen punavihreys huolettaa yhä useampaa, paljastavat vaalikonevastaukset

(COME OUT YE BLACK AND GAL-TANS) Politiikan polarisoituminen oikeisto-vasemmisto-akselilla aiheuttaa laajaa huolta äänestäjien keskuudessa, selviää Lehden vaalikoneeseen annetuista vastauksista. Yli puolet humalaisista vastaajista oli selvästi sitä mieltä, että esimerkiksi liikennevalojen lähes kaikkialle ulottuva punavihreys on ongelma, johon ensi hallituskaudella tulisi puuttua muun muassa veronalennuksilla keski- ja suurituloisille.

Jotkut oikeiston kansanedustajaehdokkaista muuttaisivatkin oikeudenmukaisuuden nimissä osassa liikennevaloista kaikki lamput sinisiksi, mikä samalla lisäisi liikenteen tasa-arvoisuutta risteysalueilla.

Äänestäjien huolestuminen niinkutsutusta wokeismista sekä perinteisten arvojen ja käytöstapojen alamäestä näkyvät myös vastauksissa vaalikoneen kysymyksiin ”mitään ei saa enää sanoa huoraamisesta ja klamydiasta naapurin emännän hautajaisissa” ja ”kohteliaisuus ja hyvät tavat ovat hukassa nyky-yhteiskunnassa senkin homeiset mäyrännussimat äpärät”. Monen vastaajan mielestä Suomessa tulisikin elvyttää perinteisiä politiikanteon ihanteita, minkä vuoksi he olivat vähintään melko samaa mieltä kysymyksestä ”kristilliset arvot kuten heikompien kiusaaminen ja yleinen persnaamaisuus ovat hyvä pohja poliittiselle päätöksenteolle”.

Lehden vaalianalyytikon Juho-Pasi Kusikiven mukaan vastausdata kertoo kuitenkin samalla poliittisesta yhtenäisyydestä etenkin talouspolitiikassa. Käytännössä kaikki äänestäjät oikealta vasemmalle olivat täysin samaa mieltä kysymyksestä ”jos on pakko valita, on parempi korottaa niiden muiden veroja kuin leikata minun julkisia palveluita ja sosiaalietuuksia”.

Lehden vaalikone on toteutettu yhteistyössä mutsis kanssa.

3 vastausta aiheeseen “Liikennevalojen punavihreys huolettaa yhä useampaa, paljastavat vaalikonevastaukset”

Bar Populuksen satunnaisotokseen osui neljä (4) vahvan mielipiteen omaavaa ja vaaleihin kenties osallistuvaa äänestäjää. Päättäjille lähti tiukka vaatimus: Ei tätä enää kestä! Lisäksi vaaleihin ehkä osallistuva jonon ohi kävellyt tokaisi, että nytkin on jo liikaa. Portsari sanoi vielä harkitsevansa, mutta ei ota kantaa.

Minä ajan aina päin vihreitä kaasu pohjassa, mutta punaista varon kun elokapinallisilla ja muilla anarkaistoilla saattaa olla jotain luuta kovempaa ja auton maalipinta voisi kärsiä. Alle jääneiden vihreiden lävistykset ei tähän mennessä ole pilanneet sitä.

Värisokeana katson oikeudekseni ajaa risteusalueelle vihreällä valolla. Mitä tulee veroihin niin koen, että kaikki saavat halutessaan korottaa omaa veroprosenttiaan. Vaalikoneista ei ole ollut apua oikean värisen ehdokkaan löytämiselle, mutta jatkan etsimistä kunhan vessan punainen valo sammuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Somevaikuttaja moittii Laukon kartanon torpparien vaatimuksia taksvärkkipäivien vähentämisestä

(TOTTIJÄRVI) Laukon kartanon torpparien kiistanalainen vaatimus taksvärkkipäiviensä ja työaikansa vähentämisestä saa rajun tyrmäyksen elinkeinoelämän järjestöiltä sekä somevaikuttajilta. Torpparit vetosivat tällä...

Close