Kategoriat
Politiikka

Vihreä siirtymä nimetään uudelleen diesel makkara sami hedberg siirtymäksi

(DIANAPUISTO) Suomen valmiuksia menestyä kilpailussa vähähiilisen teknologian investoinneista aiotaan vauhdittaa tulevien vuosien aikana merkittävillä uusilla panostuksilla tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Toimista merkittävin on niin kutsutun vihreän siirtymän nimeäminen uudelleen ”diesel makkara sami hedberg äjjä äjjä siirtymäksi”. Toimenpiteellä halutaan nopeuttaa teknologista murrosta ja ennen kaikkea muutoksen yhteiskunnallista hyväksyttävyyttä, kertoo parlamentaarisen työryhmän sihteeri Raimo Ei-Homo (ps.).

”Asennetutkimuksissa on havaittu, että etenkin haja-asutusalueilla jo pelkkä sanan ’vihreä’ näkeminen voi aiheuttaa vapinaa, kuolaamista sekä hallitsematonta tappouhkausten lähettelyä sosiaalisessa mediassa”, kertoo Ei-Homo. Uudella nimityksellä halutaan sitoa murros ihmisille tuttuihin ja turvallisiin aiheisiin, jotka herättävät heissä positiivisia tunne-elämyksiä.

Vihreä-sanan aiheuttaman ilmiön tarkempi syy on toistaiseksi tuntematon, mutta sen juuret voivat ulottua jopa esihistorialliseen aikaan. Venäinniemen ja Torsanvuoren kalliomaalauksia tutkineet arkeologit ovat jo vuosia selvittäneet tavanomaisimpien sarvi- ja ihmiskuvioiden rinnalla esiintyvien riimumaisten symbolien merkitystä, ja paraikaa vertaisarvioinnissa olevan käsikirjoituksen mukaan mysteeri olisi vihdoin selviämässä.

”On oletettavaa, että näissä maalauksissa usein näkyvä merkkijono voisi nykykielelle käännettynä tarkoittaa jotakuinkin ’Natura2000’, mikä saattaa olla viittaus germaaniseen mytologiaan tai indoeurooppalaiseen esihistoriallisiin uskomuksiin. Merkkijonon rinnalla esiintyy lähes aina sitä täydentävä piirroskuvio, joka merkitsee jotakuinkin ’hevosen vittua'”, kertoo arkeologi Dior Doppel-Bock.

Diesel makkara sami hedberg äjjä äjjä siirtymä ei kuitenkaan ole yksinkertainen toteuttaa, myöntää työryhmä. On vaara, että monet tehokkaiksi mainostetut toimet osoittautuvat lopulta pelkäksi diesel makkara sami hedberg äjjä äjjä pesuksi. Varasuunnitelma on onneksi jo olemassa, Ei-Homo paljastaa.

”Olemme ripeillä julkisilla hankinnoilla varmistaneet kansallisen omavaraisuuden helppokäyttöisissä ja kestävissä lapioissa, joiden avulla jokainen suomalainen voi kaivaa hiekkaan juuri sopivan kokoisen kuopan omaa päätään varten.”

3 vastausta aiheeseen “Vihreä siirtymä nimetään uudelleen diesel makkara sami hedberg siirtymäksi”

Sami voitti Voice of Finland – kilpailun roolihahmollaan Leijona. Tämä riittää perusteluksi ihan mille tahansa, saati sitten vihreän siirtymän uudelleen nimeämiselle. A-luokan makkaraa syövä, puujalkavitsejä viljelevä ja dieselautolla huristeleva kokovartalo kyr… kylänmies johtaa meidät joviaalilla olemuksellaan kohti vihertävää huomista – homeen väristä sellaista.

pekoniviittamiesten on pakko rakastaa tätä.
suorastaan nerokasta äijä-äijä pesua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Enemmistö suomalaisista kannattaa työperäistä maahanmuuttoa, joka menisi aina illaksi takaisin sinne mistä tulikin

(ABU GARCIA GHRAIB) Valtaosa suomalaisista suhtautuu myönteisesti siihen, että heikentyvän huoltosuhteen ja pienenevien ikäluokkien tuomia haasteita valtiontaloudelle paikattaisiin työperäisen maahanmuuton...

Close