Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Kohuehdotus: Suomi voisi mennä yksin Natoon ja vaatia Ruotsia muuttamaan nimensä Rüotsiyeksi ja poistamaan Mats Sundin Hockey Hall of Famesta ratifioinnin ehtona

(MUSTARITARIHUONE) Turkin uhittelu Ruotsin Nato-jäsenyyden kohtalolla voi koitua arvaamattomaksi hyödyksi Suomelle, arvelevat Lehden haastattelemat asiantuntijat. Riippumattomista ulkopolitiikan ja jätkänshakin eksperteistä koostuvan Me Tienataan Tällä -tutkijaryhmän mukaan Suomen kannattaisi tässä tilanteessa pikaisesti varmistaa oma jäsenyytensä sotilasliitossa ja sen jälkeen vaatia itse Ruotsilta poliittisia myönnytyksiä ehtona sille, että Suomi ratifioisi ruotsalaisten mukaanpääsyn.

”Voisimme muun muassa vaatia Ruotsia muuttamaan nimekseen Rüotsiye sekä vaihtamaan kansallislaulukseen Den Glider In. Täysin poissuljettua ei olisi sekään, että Suomi voisi edellyttää Ruotsia poistamaan Mats Sundinin nimen Hockey Hall of Famesta”, arvioi tutkijayhmän edustaja Peppi Lång St. Rumpa.

Tutkijaryhmän laskelmien mukaan hyödyllisiä vaatimuksia voisivat olla myös folkölin kieltäminen euroopanlaajuisesti sekä pidempien takuuhuoltojen ja ruostesuojauksien vaatiminen suomalaisten vanhoihin Volvoihin. Jatkossa ankarasti rangaistaviksi teoiksi voitaisiin säädättää autojen tahallaan ajattaminen monttuun ynnä muu ruotsalainen vittuilu.

”Lisäksi Ruotsin ja Suomen yhteisymmärrysasiakirjassa voitaisiin jättää vielä jatkoneuvottelujen aiheeksi muun muassa kysymykset mahdollisista tulevista avioliittosopimuksista Ruotsin ja Suomen kuningashuoneiden välillä”, Lång St. Rumpa arvioi.

4 vastausta aiheeseen “Kohuehdotus: Suomi voisi mennä yksin Natoon ja vaatia Ruotsia muuttamaan nimensä Rüotsiyeksi ja poistamaan Mats Sundin Hockey Hall of Famesta ratifioinnin ehtona”

Suomi sujahtaa Natoon taklaten Ruotsin porstuassa ja paiskaten samalla oven svenssonien sormille. Tuvasta voi sitten huudella tiukkoja ehtoja sisään pääsylle, kuten lupauksen kahdestatoista pisteestä maamme edustajalle seuraavissa Euroviisuissa. Tämä pitää ruotsalaiset verannalla nuolemassa näppejään seuraavat kymmenen vuotta.

Paska klikkiotsikko en jaksanut lukea loppuun ja nyt ei öyhötytä mihin voi valittaa ?

Liittykäämme mieluummin Ruotsin kuningaskuntaan kuin Natoon, koska Suomi kuuluu kansainvälisoikeudellisesti Ruotsille. Ja Ruotsihan ei liity Natoon koska Turkki torppaa aikeen. Vaikka olikin lainassa Venäjällä ja itsenäistyi, mutta sen ajan ruotsalaisten mielestä suomalaiset eivät kykene hallitsemaan itsenäistä valtiota, eikä sellaista kansaa kuin suomalaiset ole olemassakaan…

Eläköön Ruotsin kuningaskunnan ja sen itäisen maakunnan tuleva kuningatar Victoria!

Kokoomus on suosituin puolue tämän vuoden 378:nnessa puoluekannatusmittauksessa. Kysyttäessä, mitä puoluetta äänestäisitte ensi eduskuntavaaleissa, 87 % vastaajista ilmoitti no vaikka kokoomusta, ihan sama, kuhan meet helvettiin siitä. Toiseksi suurimman kannatuksen, 55 %, sai tässä on kuule ongelmia ennestään ihan tarpeeks. Kolmannen sijan jakoivat akuankka kirkkoveneessä sekä Batman & Wille Rydman. Muiden puolueiden kannatusluvut jäivät miinukselle.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, joka valitaan pääministeriksi, suurmuftiksi, maharadzaksi, NATO:n pääsihteeriksi ja Yhdysvaltain presidentiksi, aikoo vuosina 2023 – 2027 keskittyä lisäämään rahoitusta suuryrityksille, jotka valmistavat pääministerien möläytykset minimoivaa teknologiaa, kerrotaan Orpon vaalikirjassa, jonka on julkaissut kustannusosakeyhtiö Sammakko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vihreä siirtymä nimetään uudelleen diesel makkara sami hedberg siirtymäksi

(DIANAPUISTO) Suomen valmiuksia menestyä kilpailussa vähähiilisen teknologian investoinneista aiotaan vauhdittaa tulevien vuosien aikana merkittävillä uusilla panostuksilla tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Toimista...

Close