Kategoriat
Urheilu

Helsinki-hallin kauppa etenee: Uudeksi nimeksi tulossa Migrit Solarna Energija Areena

(BIG HESE) Venäläisoligarkkien hallussa oleva entinen Hartwall Areena, nykyinen Helsinki-halli, on saamassa uuden omistajan ja nimen, kertovat hitusen vodkapäissään olevat lähteet Lehdelle.

Hallin toimintaa ollaan tiettävästi myymässä kroatialaiselle energia-alan yritykselle, jolta halli ottaa myös uuden nimensä Migrit Solarna Energija Areena. Kaupan suomalaiset puuhamiehet vakuuttavat, että kytkökset vanhoihin venäläisomistajiin ja heidän entisiin kumppaneihinsa katkotaan lopullisesti, ja toimintaa voidaan jatkaa puhtaalta pöydältä. Myös limbotilaan jäänyt jääkiekkojoukkue Jokerit voisi jatkossa taas käyttää hallia kotiotteluissaan.

”Tässä ei ole todellakaan mukana keitään vanhoissa Jokerit- ja hallikuvioissa ryvettyneitä tahoja”, toteaa hallihankkeen yksi edustajista, Harriet Hjallimo tekonenän ja afroperuukin takaa.

”Jokerit voi nyt palata liigakentille puhtain paperein”, säestää toinen hanketoimija Jali Pippeli, jolle on piirretty muhkeat tekoviikset mustalla tussilla.

Hallihanke on kuitenkin herättänyt tuoreeltaan kritiikkiä muun muassa kaikkien keskuudessa. Toisaalta myös joitain rohkaisevia puheenvuoroja on kuultu, vaikka energiayhtiö onkin Pohjoismaissa vielä varsin tuntematon.

”Jossain vaiheessa Microsoftkin on ollut pieni yhtiö, joten en vielä nimittelisi yhtiötä bulvaaniksi”, sanoi muuankin persu ihan oikeasti.

2 vastausta aiheeseen “Helsinki-hallin kauppa etenee: Uudeksi nimeksi tulossa Migrit Solarna Energija Areena”

Fennovoima nousee kuin Feeniks-lintu ja rupeaa suunnittelemaan areenan kylkeen pienydinvoimalaa.

Kun nyt laman myötä palaamme iloiselle 90-luvulle, niin on aivan luonnollista kanonisoida aikauden merkkimiehet eli Hjallis Harkimo ja Paavo Lipponen, ehkäpä myös Jorma Ollila. Mikäpä olisikaan upeampi Pantheon näille suurmiehille kuin Hartwall Areena? Sarkofagit odottavat ottajaansa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Muut lehdet: Suomen ei pidä odottaa Ruotsia Natoon koska alla svenskar är homosexuell, hei, homosexuell, hei, homosexuell

(GLOBEN) Yhä useammat suomalaiset sanomalehdet vaativat Suomea liittymään Natoon myös ilman Ruotsia, jos maiden jäsenyyden yhtäaikainen hyväksyminen alkaisi pitkittyä. Perusteluina...

Close