Kategoriat
Kotimaa

Lehti laajentaa toimintaansa Itä- ja Pohjois-Suomessa: ”Pidetään koko Suomi asutun näköisenä”

(KEILANIEMI) Suomen johtava aikakaus- ja ulkonäköislehtikonserni Lehti liittyy talkoisiin tasapuolisen aluekehityksen puolesta. Keskiviikkona tehdyn päätöksen mukaan yhtiö laajentaa rajusti julkaisutoimintaansa Itä- ja Pohjois-Suomen syrjäseuduilla ja rekrytoi jopa satoja uusia työntekijöitä. Kimmokkeen ratkaisulle antoi Sanna Marinin (edm) hallituksen päätös aloittaa alueellinen opintolainan hyvityskokeilu.

”Lehti on aina taistellut koko Suomen hyvinvoinnin puolesta ja haluamme muiden vastuullisten yhteiskunnallisten toimijoiden lailla pitää koko Suomen asutun näköisenä”, kertoo konsernin talousjohtaja Rauli Siltarumpu-Hillo.

Ensi vaiheessa konserni aikoo vuokrata Pelkosenniemen taajaman tuntumasta yksiön, johon voidaan laskennallisesti majoittaa jopa useita satoja hyvitykseen oikeutettuja henkilöitä, jotka konserni rekrytoi palvelukseensa. Edulliseen työsuhde-etuhintaan tarjottavaan asuntoon työnantaja hankkii vaativan journalistisen työn edellyttämän varustelun, kuten Tekniikan Maailman vuosikerran 1988, dominopalikat sekä purkin viiliä.

Kaikille rekrytoitaville tehdään alalla tyypillinen ns. aika harvoin jos koskaan tarvittaessa töihin tulevan toimittajan työsopimus. HR-johtaja Ilpo Demogorgon korostaa uusien työpaikkojen olevan konsernin erityinen tilastollinen kädenojennus synkkien talousnäkymien vaivaamalle Suomelle.

”Tiedämme, ettei hyvitys sinällään edes edellyttäisi töiden tekoa, mutta vain töitä tekemällä Suomi on vuosikymmeniä sitten rakennettu ja siinä on tavoitteemme nykypäivänäkin. Saunakaveria ei jätetä – siinä on meidänkin mottomme”, Demogorgon sanoo.

Laajenemista varten konserni perustaa uuden tytäryhtiön, Kehittyvien maakuntien Lehti Oü:n.

Yksi vastaus aiheeseen “Lehti laajentaa toimintaansa Itä- ja Pohjois-Suomessa: ”Pidetään koko Suomi asutun näköisenä””

Pötyä. Tyttöystäväni vei pankkikorttini, mutta sitä ennen Vironlaivalla tutustuessamme hän ei ollut kuullutkaan koko asiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ekonomistit: Marinin siipeilijöiden kansainvälinen kilpailukyky huolestuttavan heikko

(TEATTERIN VESSA) Suomalaiset taloustieteilijät ja valtiovarainministeriö ovat huolissaan pääministeri Sanna Marinin (jauh.) entouragen heikosta kilpailukyvystä. Tällä viikolla ilmitulleet Marinin juhlimisvideot...

Close