Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Pelastuslaitos: Porissa kuuluva ulina ei edellytä toimia – käynnissä kokoomuksen oppositiosignaalien testaus

torvi joka ei kuitenkaan ole puoluehallituksen jäsen
Poliittiset signaalit voivat olla voimakkuudeltaan suuria, mutta vaikutukset kansalaisten arkeen jäävät onneksi usein ohimeneviksi. Photo by Hammad Anis on Unsplash

(PORI) Satakunnan pelastuslaitos muistuttaa Porin kaupungin asukkaita tässä viikonvaihteessa alueella tehtävistä yleisten vaaramerkkien kokeiluista. Kokoomuksen aikavälillä 4.-6.9. suorittamien testien vuoksi kaupunkilaiset saattavat kuulla voimakasta ulinaa, joka nousee ja laskee vaalikausien rytmissä.

Aika ajoin voi kuulua vaimeampaa tasaista vinkunaa, joka on kuitenkin vain Petteri Orpon tavanomainen käyntiääni. Tämäkään ei vaadi asukkailta toimenpiteitä viikonloppuna, tai muutenkaan”, rauhoittelee palomestari Helge Sprängladdning.

Yleinen vaaramerkki, joka vaatii väestöltä toimenpiteitä, on yhden minuutin pituinen, seitsemän sekunnin ajan nouseva ja seitsemän sekunnin ajan laskeva äänimerkki. Vaaramerkki sekoitetaan monesti eduskunnan kyselytuntiin, mutta ne ovat Sprängladdningin mukaan erotettavissa melko yksinkertaisella muistisäännöllä:

Yleisen vaaramerkin kuullessasi ovet, ikkunat ja ilmanvaihto tulee sulkea, mutta radio ja televisio avata. Kun kuulet eduskunnan kyselytunnin, toimi päinvastoin.

7 vastausta aiheeseen “Pelastuslaitos: Porissa kuuluva ulina ei edellytä toimia – käynnissä kokoomuksen oppositiosignaalien testaus”

Satakunnan, Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella varoitetaan sisällä liikkujia nousevasta ja laskevasta ulinasta sekä siihen liittyvästä Oulun suunnalta sekä muaalta internetistä kuuluvasta korkeaäänisestä vastaushuudosta. Keväistä soidinaikaa ennakoivat urokset viestivät toisilleen. Sulkekaa radio ja televisio ja nauttikaa Suomen syksyn kauneimmasta ajasta luonnon helmassa. Kerätkää sieniä ihmiset!

Charité-sairaalan mukaan Aleksei Navalnyin oireet johtuivat Kremlin vaatimuksesta kuunnella vartti suomalaista Radio Novitshokia. Kanava on monipuolistanut soittolistaansa ja soittaa Bed of Roses ainoastaan 15 kertaa tunnissa.

Yksinoikeudella Lehdessä Annika Saarikon linjapuhe 18.9.2020

Tää ois ollu hyvä näin
Mentiiks me nyt Katri sovinto tekee
Ei olla ihan selvinpäin
Päässä jonkun munanrippeet
Nyt kantsis lähtee menee
Tää ois ollu hyvä näin
vittu naamas kyrpii kun sä tuut
Lapin böndet ei tunne näin
Tätä seinää vasten sut haluun
Nyt kantsis lähtee menee
Kun me ei olla niit jotka omistaa omatuntoo
Mut nyt ei oo voimii saada näit kaunoi sammuksiin
Hypätään reunalta suoraan maakuntamalliin
Ja tehdään niin kuin keskustalaiset tekee
Revin sun aatteet ja huudan Kekkosen nimee
Ja muistellaan aina sitä yhtä lauantaita
Ja muistellaan aina sitä yhtä lauantaita

Suomessa on kehitetty maski, johon jäävät käyttäjän pärskeiden lisäksi tämän paskapuheet ja turhat lupaukset. Eduskunta ja hallitus ottivat uudet maskit koekäyttöön, ja eduskunnan keskiviikon budjettikeskustelussa olikin hiirenhiljaista.

Kokoomusvitsien huono puoli on se, että kokoomuslaisten mielestä ne eivät ole hauskoja ja muiden mielestä ne eivät ole vitsejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pankit: Koronaelpymisen käyrä näyttääkin ß-kirjaimelta, sanoo ”bbzzoiinnnkkk”, haisee perseelle

(STONKS) Maailmantalouden elpyminen koronakriisistä on saamassa uusia muotoja, uskovat kotimaiset ja eurooppalaiset liikepankit. Kevään arvelut muun muassa V-, W ja...

Close