Tähtitieteilijät löysivät jättiteleskoopilla uusia horoskooppimerkkejä

0
3

(ASTRAL-TV) Kansainvälinen tähtitieteilijäryhmä paljasti maanantaiaamuna löytäneensä neljä uutta horoskooppimerkkiä. Havainnot tehtiin Kanariansaarilla sijaitsevan Gran Telescopio Canarias -jättiteleskoopin avulla.

“Tämä on vuosien tutkimustyön tulos. Aloin kollegoideni kanssa pohtia, mahtuvatko ihmisten luonteenpiirteet todella kahteentoista sattumanvaraiseen kategoriaan, joilla ei minkään järjen mukaan ole mitään tekemistä heidän ominaisuuksiensa kanssa. Siitä heräsi looginen ajatus, että näitä sattumanvaraisia kategorioita täytyy olla enemmän”, tutkimusryhmän johtaja Tamara Maunonen kertoi lehdistötilaisuudessa.

Nyt horoskooppimerkkejä onkin uusimman tutkimustiedon mukaan siis 16. Tuoreina löytöinä listalla ovat tästä päivästä alkaen ensimmäistä kertaa gnu, bilhartsialoinen, sun mutsis ja Charlien enkelit.

Maunosen mukaan uutuuksista gnu on Eläinradalla varsin lähellä härkää, mutta sen edustajat ovat luonteeltaan hieman pomppivampia. Charlien enkelit puolestaan on muunnelma kaksosista, mutta sisältäen nyt jopa 50 prosenttia enemmän horoskooppia.

“Kolmas uusi merkki eli sun mutsis on niin iso, että se vie eläinradasta yli 360 astetta”, Maunonen toteaa.

Bilhartsialoinen on pääasiallisesti vittumainen, jolloin sen voi diagnosoida nousevaksi merkiksi kaikille niille ärsyttäville perseääliöille, joita ei voi haukkua pelkästään syntymäpäivän perusteella.

“Nouseva merkki sulla on housuissas”, totesi bilhartsialoista säälivä astrologi Kake Puhuu.

3 lukijakirjettä

 1. Jessikka, tähtitoimittaja ja suuri kirjailija sanoo:

  Valeuutinen! Putinin talutusnuorassa oleva Lehtilehti taas trollaa ja infovaikuttaa ruplarahoituksella. Gnuiden, bilhartsialoisten, sun mutsis ja Charlien enkeleiden kunnianloukkauksia ja maalittamista unohtamatta. Pääsette seuraavaan kirjaani.

  (2)
 2. Sheikki Ahmed El Heikki sanoo:

  Vielä on löytämättä Kongon mandrilli, Paavi ja alligaattori.

  (0)
 3. follow me sanoo:

  Elääkö l l no boi sun ..Onko l-l lehti lehti päässyt vois s upn kidutus vankilaestae y r tä?

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.