Kategoriat
Politiikka Seksivau Talous

Sipilä lupasi kotinsa uuden taloustieteen huippuyksikön tiloiksi


lydia harper
(KEMPELE) Suomeen perustettava uusi taloustieteen huippuyksikkö sijoitetaan Lehden saamien tietojen mukaan Pohjois-Pohjanmaalle. Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kertoo luovuttavansa perheensä Kempeleen-kodin taloustieteilijöiden käyttöön.
”Minun sydäntä lähelläni on noiden ihmisten hätä”, Sipilä sanoi.
Pääministeri Sipilän Kempeleen-kodissa toimi tätä ennen pääministeri Sipilän Kempeleen-kodin poliittisten irtopisteiden huippuyksikkö. Sen toiminta kuitenkin päätettiin jo aiemmin ajaa alas muun muassa arvopohjien erilaisuuden sekä luottamuksen kestävyyteen liittyvien epäilyjen takia.
Lehden lähteet kertovat, että sijoitusratkaisuun vaikutti myös hallituksen halu noudattaa sovittua hajauttamispolitiikkaa, jossa uusien toimipisteiden paikkoja ratkottaessa painotetaan muuttujina ensisijaisesti hevonvittua ja helvetinpersettä.
Toistaiseksi ei tiedetä, toteutuvatko huippuyksikön oheen kaavaillut uusien huippuyksilöiden perustamiset, koska Mähönen ja Iso-Joppe eivät ole tulleet yöksi kotiin.

8 vastausta aiheeseen “Sipilä lupasi kotinsa uuden taloustieteen huippuyksikön tiloiksi”

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää toimitusta – olen jo puoli vuotta käynyt päivittäin lehden sivulla sydän jännityksestä väristen ja uusia uutisia odottaen. Tänään odotukseni palkittiin! Vaikka kirjoitan tätä Meilahden sydänkirurgian erikoisosastolta, niin Sipilän hurja avaus taloustieteen tukemiseksi suorastaan pursuaa hyvää tahtoa saada ihan oikeaa tietoa sellaisten poliittisten päätöksien tueksi joita tämä hallitus ei voi, halua tai yksinkertaisesti pysty tekemään. Jokainen pohjois-pojanmaalainen lestadiolainen ymmärtää mistä minä puhun.

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää toimitusta – olen jo puoli vuotta käynyt päivittäin lehden sivulla sydän jännityksestä väristen ja uusia uutisia odottaen. Tänään odotukseni palkittiin! Vaikka kirjoitan tätä Meilahden sydänkirurgian erikoisosastolta, niin Sipilän hurja avaus taloustieteen tukemiseksi suorastaan pursuaa hyvää tahtoa saada ihan oikeaa tietoa sellaisten poliittisten päätöksien tueksi joita tämä hallitus ei voi, halua tai yksinkertaisesti pysty tekemään. Jokainen pohjois-pojanmaalainen lestadiolainen ymmärtää mistä minä puhun.

Tällainen harkitsematon lausunto voi edesauttaa Suomen vetovoiman yllättävää kasvua ja kiinnostusta Pohjois-Pohjanmaata kohtaan. Ottaako pääministeri vastuun seurauksista? Pitäytyminen EU:n yleisellä linjalla ja sulautuminen VVM:n tapettiin on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi välttää uusia avauksia ja muutoksia hyväksi havaitulle mutu-päätöksenteolle. Tämä kaikki on nyt uhattuna!

Tällainen harkitsematon lausunto voi edesauttaa Suomen vetovoiman yllättävää kasvua ja kiinnostusta Pohjois-Pohjanmaata kohtaan. Ottaako pääministeri vastuun seurauksista? Pitäytyminen EU:n yleisellä linjalla ja sulautuminen VVM:n tapettiin on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi välttää uusia avauksia ja muutoksia hyväksi havaitulle mutu-päätöksenteolle. Tämä kaikki on nyt uhattuna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti hankki pelaajakaupassa Sean Spicerin – Elokuu, Urja ja Mr Smith lähtevät Washingtoniin

(SUOMI-LOHIKÄÄRMEAREENA) Poliittisen satiirin merkittävimmässä pelaajakaupassa kautta aikojen Samizdat-konserni on hankkinut Yhdysvaltojen ammattilaiskentiltä ykkösketjunsa sentteriksi Sean Spicerin. Vastavuoroisesti Washingtoniin siirtyvät Lehden...

Close