Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri Politiikka Ulkomaat Urheilu

Lehti hankki pelaajakaupassa Sean Spicerin – Elokuu, Urja ja Mr Smith lähtevät Washingtoniin


(SUOMI-LOHIKÄÄRMEAREENA) Poliittisen satiirin merkittävimmässä pelaajakaupassa kautta aikojen Samizdat-konserni on hankkinut Yhdysvaltojen ammattilaiskentiltä ykkösketjunsa sentteriksi Sean Spicerin. Vastavuoroisesti Washingtoniin siirtyvät Lehden pääluottamusmies ja upseeri Juhani Urja, ulkomaanosaston esimies ja valkoinen mies August Elokuu sekä riipaisevan paatoksellisista puheistaan tunnettu paikallinen mies Mr Smith.
Spicer aloittaa työnsä Lehden palveluksessa välittömästi.
”Hajaantukaa. Täällä ei ole mitään nähtävää. Samizdat-konsernin 1,5 miljoonaa päivittäistä lukijaa ovat enemmän kuin kenelläkään muulla aikaisemmin, vaikka valtamedia, valokuvat ja järki muuta sanoisivatkin”, Spicer esitteli klassista osaamistaan tuijottaessaan tiedotustilaisuudessa tiukasti päätoimittaja Usko Tyykkää (os. Kyykkä) silmiin.
Vain lievästi humaltunut Tyykkä oli pelaajakauppaan silmin nähden tyytyväinen.
”Oletko nähnyt Urjan panoksen konsernin eteen viime vuosina? Mies on hyödyttömämpi kuin oikeuskansleri Juha Sipilän silmissä”, yllättävän lievästi sammaltanut päätoimittaja sammalsi.
Urheilu-, media-, huumori- ja muuta maailmaa järisyttäneet siirrot saivat jatkoa heti jättikaupan paljastuttua, kun Valkoinen talo myi August Elokuun eteenpäin suoraan WWE-promootiolle. Kauppahintana toimivat Kurt Anglen olympiakulta ja Brock Lesnarin kuukauden pillerit.
”Miksi täällä on tikapuut eikä pandoja”, Elokuu kyseli kiivetessään kehään.
Kaupassa siirtyi myös varausoikeuksia. Päätoimittaja Tyykkä saa varata ensimmäisenä Tauskin muistelmien jatko-osan Kuusankosken kirjastosta ja takka vittu riittävästi lämpöä vaikka on Suomen kesä.
Baaritiskeillä liikkuvien huhujen vastaisesti Heimo Näätä ja Iisakki Astalo jatkavat edelleen erikoistehtävissä Lehden Talvisota 100 vuotta -liitteen toimittajina.

4 vastausta aiheeseen “Lehti hankki pelaajakaupassa Sean Spicerin – Elokuu, Urja ja Mr Smith lähtevät Washingtoniin”

Mutta mikä oli siirtosumma? Sosialistisessa mediassa vihjailtiin että 100 neuvostoruplaa, mutta ne ei tienneet salaisesta lisäpöytäkirjasta jonka mukaan käytetään vuoden 1980 virallista vaihtokurssia dollariin.

Mutta missä tai jeepelissä on valttikorttimme Arno Kotro? Päivi Räsäsen tytär?

Juuri tulleen tiedon mukaan Sean Spicer vaihdettiin saman tien Jyrki Lehtolaan. Välirahaa ei maksettu, mutta ilmaissiirrolla Samizdat sai Mikael Jungerin käyttöoikeudet ja Lasse Lehtisen. Jussi Lähde joutuu kommentoimaan tätä kaikkea ja ihan vapaaehtoisesti, mutta rahasta. Jyrki Lehtola totesi lakonisesti: ei tällä naamalla, ei näillä lahjoilla, eikä näillä kavereilla voi nousta ylemmäksi. Hui-pulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uusi Vaihtoehto etsii rahoitustapoja: Timo Soini alkaa kirjoittaa Rapportiin

Sarah Joy (IIVISNIEMI) Perussuomalaisista irtautunut Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä etsii kuumeisesti itselleen rahoituslähdettä. Tavanomaisesti luotettavana lähteenä pidetty Seppo Nimimuutettu kertoo Lehdelle,...

Close