Kategoriat
Kotimaa

Sääntö-Suomi iski: Koululaisilta kielletään suviviski

ScreamCreative Commons License dmytrok
(LILJA SAURONIN) Suomen kansa kauhistui, kun peruskoululaisilta oltiin kieltämässä sukupuolelimet, viskin ja cocktailien mainostaminen, keväinen kaunistus kuin Libanon tai jotain. Joka tapauksessa virkamies oli taas pikkumainen byrokraatti ja halusi taatusti kiusallaankin tehdä jotain, mitä nettikommentoijien valheellisten muistikuvien rakentamassa lapsuudessa ei ollut.
”Suviviski kuuluu koulun päättäjäisiin siinä missä koivuvitsa todistustenjaon jälkeen”, huusi nettikeskustelija L.M. Ölö.
Media kertoi tuttuun tapaan kansan sekä raivostuneen että olleen väärässä, muttei missään nimessä toisin päin. Uutisoinnilla, etenkään oman talon,  ei ollut mitään vaikutusta tapahtuneeseen, vakuutti päätoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja Martti-Bertil Lounasseura.
”Opetushallitukselta linjaus: Kouluissa ei ensi vuonna puhuta tytöistä ja pojista”, lisäsi toimittaja I.S. Otsikoija.
Väärinymmärtäminen noudatti jälleen niin sanottua Alarik Sarven lakia, joka missään nimessä ei esiinny ensimmäistä kertaa tässä jutussa: jos nettikeskustelija ei tiedä asiasta mitään, hän olettaa sen pahantahtoisesti ja väärin.
”Pilluhan se mielessä on, mutta väärinymmärrätään nyt ensin”, täydensi uutisten vakiokommentoija M.Ä. Tajuu.

12 vastausta aiheeseen “Sääntö-Suomi iski: Koululaisilta kielletään suviviski”

Tärkeintä ei ole ihmisten korrekti informointi aiheista vaan saada klikkejä juttuihin ja kaikki tietävät ettei juttuja lueta ellei otsikossa lue vähintään että presidentti totesi Hitlerin olleen oikeassa ja että Pohjois-Korea valloitti Yhdysvallat. Se on sitten itse uutisen tehtävä korjata ne mielikuvat oikeiksi, eli Hitler oli oikeassa kun rakensi teitä, sillä tiet ovat hyviä esimerkiksi liikenteen edistämisessä ja Pohjois-Korea valloitti Yhdysvallat Homefront-pelissä.

Tärkeintä ei ole ihmisten korrekti informointi aiheista vaan saada klikkejä juttuihin ja kaikki tietävät ettei juttuja lueta ellei otsikossa lue vähintään että presidentti totesi Hitlerin olleen oikeassa ja että Pohjois-Korea valloitti Yhdysvallat. Se on sitten itse uutisen tehtävä korjata ne mielikuvat oikeiksi, eli Hitler oli oikeassa kun rakensi teitä, sillä tiet ovat hyviä esimerkiksi liikenteen edistämisessä ja Pohjois-Korea valloitti Yhdysvallat Homefront-pelissä.

Siis että mitä?! Suomalaiset lapset pakotetaan homoseksiin matujen kanssa, eivät saa enää olla viattomia heterolapsia suviviskeineen! Tämä viherkommunistinen suvakkisalaliitto on mennyt niin pitkälle, että nyt viranomaiset jo pakottavat lapset homoseksiin ja matut vaan nauraa mulle! NE NAURAA MULLE JA NOSTAA SOSSUTUKIA!!!1 RYÄÄÄAAAAAAARGHHHHHHH

Siis että mitä?! Suomalaiset lapset pakotetaan homoseksiin matujen kanssa, eivät saa enää olla viattomia heterolapsia suviviskeineen! Tämä viherkommunistinen suvakkisalaliitto on mennyt niin pitkälle, että nyt viranomaiset jo pakottavat lapset homoseksiin ja matut vaan nauraa mulle! NE NAURAA MULLE JA NOSTAA SOSSUTUKIA!!!1 RYÄÄÄAAAAAAARGHHHHHHH

Saisko hei taas satiiria lepakkoja ja homoja räjäyttelevistä persuista ja muista taantumuksellisista neuvostovastaisista fasisteista? Kun on ollut jo pitkään oikeasti vaihtelevia ja hauskoja Lehti-juttuja.

Saisko hei taas satiiria lepakkoja ja homoja räjäyttelevistä persuista ja muista taantumuksellisista neuvostovastaisista fasisteista? Kun on ollut jo pitkään oikeasti vaihtelevia ja hauskoja Lehti-juttuja.

Tuli tästä joka keväisestä suviviskistä mieleen …—… niin, nyt mä olen unohtanut mitä. Mutta olihan se helvetin hauskaa!

Tuli tästä joka keväisestä suviviskistä mieleen …—… niin, nyt mä olen unohtanut mitä. Mutta olihan se helvetin hauskaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Iltapäivälehdet löysivät internetistä kolme päivää vanhan vitsin

Consumerist Dot Com (AJAN HERMOLLA) Lehti tiivistää sisältöyhteistyötään suomalaisen iltapäivälehdistön kanssa. Sekä Ilta-Sanomat että Iltalehti uutisoivat sunnuntaina Lehden torstaina kertomasta...

Close