Kategoriat
Muut lehdet

Iltapäivälehdet löysivät internetistä kolme päivää vanhan vitsin

ollieonthecomputer.jpgCreative Commons License Consumerist Dot Com
(AJAN HERMOLLA) Lehti tiivistää sisältöyhteistyötään suomalaisen iltapäivälehdistön kanssa. Sekä Ilta-Sanomat että Iltalehti uutisoivat sunnuntaina Lehden torstaina kertomasta uutisesta, että norjalaishiihtäjä Therese Johaugin meikkilaukku löytyi Ala-Tikkurilan Shelliltä.
”Olemme vaikuttuneet siitä, että molemmat iltapäivälehdet löysivät internetistä vitsin vain kolmen päivän viipeellä. Lisäksi oman lukijakuntansa tuntien lehdet ovat selittäneet vitsin auki, mikä tunnetusti toimii aina huumorissa” kehuu Samizdat-konsernin brand executive director maitovalas Keiko.
Keiko lupaa Samizdatin säilyttävän jatkossakin oman, selkeän ja ainakin kolmen jumalan oikeaksi toteaman journalistisen linjansa. Iltapäivälehdet ja Lehti on yleensä helppo erottaa toisistaan, ainakin jos ravintolan järjestyksenvalvojat ovat ajan tasalla.
Lukijoiden kannattaa kuitenin jatkossakin olla sekoittamisvaaran vuoksi hereillä, kun Ilta-Sanomat julkaisee päätoimittaja Ulla Appelsiniksi nimetyn tekoälyohjelman gallup-optimoituja klikinkalastelutekstejä kommentin nimellä.
”Iltapäivälehtien lukijoille voin avata ylläolevaa vitsiä sen verran, että kyyninen oman kannan valitseminen yleisen mielipiteen ja kerättävissä olevan huomion perusteella ei ole journalistipalkintoihin oikeuttavaa rohkeutta vaan käypä tapa rakentaa uraa esimerkiksi diktatuureissa”, Keiko selventää.

22 vastausta aiheeseen “Iltapäivälehdet löysivät internetistä kolme päivää vanhan vitsin”

Lol joku lehtien lukeminen. Twitter ja 160 merkkiä riittää. Sekin on wanha. Kaikki uutiset pitäis olla jo SNÄPISSÄ. IG kans OK. *Emoji Emoji* *sticker sticker* #sanomalehdet #noloo #nykyaika

Lol joku lehtien lukeminen. Twitter ja 160 merkkiä riittää. Sekin on wanha. Kaikki uutiset pitäis olla jo SNÄPISSÄ. IG kans OK. *Emoji Emoji* *sticker sticker* #sanomalehdet #noloo #nykyaika

Joo kyllä tissit olisi ollut syytä näyttää. Kuvatekstinä, että dopinginkäyttö ei edistä tissien kasvua. Kuvan tissit eivät liity tapaukseen.

Kyllä nimenomaan tähän tapaukseen liittyvät tissit pitäisi journalistien paljastaa, ja kuvat sekä ennen että jälkeen käryn. Muutenhan lukijat eivät voi itse arvioida dopingin vaikutusta tisseihin. Jos nyt kyseisistä doping-tisseistä ei heti saataisikaan kuvia, voi niitä odotellessa näyttää sitten muitakin geneerisiä tissejä kuvituksena.

Joo kyllä tissit olisi ollut syytä näyttää. Kuvatekstinä, että dopinginkäyttö ei edistä tissien kasvua. Kuvan tissit eivät liity tapaukseen.

Kyllä nimenomaan tähän tapaukseen liittyvät tissit pitäisi journalistien paljastaa, ja kuvat sekä ennen että jälkeen käryn. Muutenhan lukijat eivät voi itse arvioida dopingin vaikutusta tisseihin. Jos nyt kyseisistä doping-tisseistä ei heti saataisikaan kuvia, voi niitä odotellessa näyttää sitten muitakin geneerisiä tissejä kuvituksena.

Mä tiedän! Tän jutun vitsi oli se, että tosiasioihin perustuvia ja perusteltuja kolumneja kutsutaan gallup-optimoiduksi klikinkalasteluksi. Aika hauskaa ja ironista! Muutenhan voisi kuvitella, että katkeruutta herättää Appelsinin linja kirjoittaa kolumninsa satiirikon maailmankuvan mukaisesta propagandasta piittaamatta.

Mä tiedän! Tän jutun vitsi oli se, että tosiasioihin perustuvia ja perusteltuja kolumneja kutsutaan gallup-optimoiduksi klikinkalasteluksi. Aika hauskaa ja ironista! Muutenhan voisi kuvitella, että katkeruutta herättää Appelsinin linja kirjoittaa kolumninsa satiirikon maailmankuvan mukaisesta propagandasta piittaamatta.

Onko kukaan Lehden toimittajista vieläkään huomannut paavin Ruotsin-vierailua?

Onko kukaan Lehden toimittajista vieläkään huomannut paavin Ruotsin-vierailua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Therese Johaugin meikkilaukku löytyi Ala-Tikkurilan Shelliltä

(JUHLAPÄIVÄ) Poliisi sai torstaina ilmoituksen helsinkiläiselle huoltoasemalle unohtuneesta meikkilaukusta, jonka omistajaksi paljastui norjalainen maastohiihtäjä Therese Johaug. Meikkilaukusta löytyi muun muassa...

Close