Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri Tiede

Michael Bay ohjaa KonMari-elokuvan – "Tähän ei tule mitään turhaa"

Apocalypse WowCreative Commons License David
(UUSI BABYLON) Yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja Michael Bay ohjaa elokuvan japanilaisen Marie Kondon hittikirjasta KonMari –  siivouksen elämänmullistava taika. Kirjassa esiteltävä KonMari-menetelmä on hyvätuloisten naisten keino korvata vanhat tavaransa uusilla ilman, että siitä tulee paha mieli.
Bay uskoo pystyvänsä tarjoamaan elokuvalle juuri oikeanlaiset puitteet.
”Mietin, mitkä asiat tuottavat minulle elokuvissa iloa ja pidin ne. Sitten katsoin, mitä en halua pitää ja heitin ne pois. Ei uskoisi, kuinka paljon pyrotekniikkaa saa mahtumaan käsikirjoittajien tiloihin, kun viikkaa kaiken pinojen sijaan riveihin ja jonoihin”, Bay kertoo innoissaan.
KonMari-menetelmän uskotaan vaikuttavan ihmisten kaappeihinsa sullomaan tavaramäärään yhtä pysyvästi kuin 50 Shades of Grey paransi kotiäitien seksielämää.
 
 

5 vastausta aiheeseen “Michael Bay ohjaa KonMari-elokuvan – "Tähän ei tule mitään turhaa"”

Jos tämä elokuva olisi tullut vähänkään aikaisemmin, en olisi saanut rahakasta toimeksiantoa.

Eikö Lehdellä ole vieläkään munaa tehdä satiiria terrorismista vaikka ilmiö alkaa olla arkipäivää? Kohta pitää siivota tämäkin tarpeettomaksi käynyt sivu bookmarkeista. Yksinkertainen verkkoelämä kunniaan!

Eurooppaan on tulossa entistä suurempi pakolaisvyöry kun Turkissa vainotut gülenistit ryhtyvät etsimään turvapaikkaa. Varautuminen on syytä aloittaa heti. Erityisesti Ruotsissa, mutta myös Saksassa pitäisi välittömästi sallia güleenin käyttö, valmistus ja tuonti nyt kun Turkki on muuttumassa kokonaan güleenittömäksi alueeksi.

SA-INT luopuu pinkkasäännöstä ja samaan aikaan Lehti promoaa tiukan täkin ja pölyttömän tuvan teologiaa!
Mihin tämä maailma on menossa! Trumpin tuuletus ja Clintin avautuminen antavat vielä toivoa. Lisää räjähdyksiä luvassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Brexit Live: Calais'ssa varaudutaan pakolaistulvaan

. Gary Winfield (KALAA? KALEE? VITTU KALAIS) Ranska on lisännyt turvallisuusjoukkojaan Eurotunnelin suuaukolla Calais'ssa. Presidentti Francois Hollande ilmoitti turvatoimien lisäämisestä...

Close