Kategoriat
Politiikka

Lue Stubbin koskettava puhe Snellman-säätiölle: "Kokoomus on kärsivällinen, kokoomus on lempeä"

NarcissismCreative Commons License Mark Crossfield
(PUUHAMAA) Julkisuudessa ryöpytetty valtiovarainministeri Alexander Stubb (alex.) on kerännyt sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota koskettavalla puheellaan Snellman-säätiön Talviseminaarissa. Stubbin avustajakunta twiittasi mieliinpainuvan esityksen huippukohdat suorana ministerin tilille eilen keskiviikkona.
”Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi kokoomus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali. Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi kokoomus, en olisi mitään”, Stubb tunnusti.
Stubbin mukaan vaikka hän jakaisi kaiken omaisuutensa nälkää näkeville ja vaikka antaisi polttaa itsensä tulessa mutta häneltä puuttuisi kokoomus, ei hän sillä mitään voittaisi.
”Kokoomus on kärsivällinen, kokoomus on lempeä. Kokoomus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii. Kokoomus ei koskaan katoa”, hän totesi.
Stubb huomautti puheensa lopuksi, että niin pysyvät nämä kolme: kokoomus, kokoomus, kokoomus.
”Mutta suurin niistä on kokoomus”, hän arvioi.
Seuraavassa puheessaan Stubb aikoo Lehden saamien tietojen mukaan muistuttaa kuulijoitaan vuodenaikaan läheisesti liittyvästä tarinasta, joka kertoo kolmesta itäisen maan kokoomuslaisesta miehestä.

36 vastausta aiheeseen “Lue Stubbin koskettava puhe Snellman-säätiölle: "Kokoomus on kärsivällinen, kokoomus on lempeä"”

Kokoomus kuoli ristillä vain koska sinä olet niin käsittämättömän paska ihminen.

Normaalissa länsimaassa Kokoomus olisi vienyt kamppiksen ja muun habituksen perusteella jopa vaalivoiton, mutta meillä täällä vihreiden vassaripaskojen hautausmaalla on turha työnsä tulosta korjata.

Kuolleet vihreät vassarit äänestivät Keskustaa ja Perussuomalaisia? Yllättävä syy eduskuntavaalitulokselle – katso kuvat!

Kokoomus kuoli ristillä vain koska sinä olet niin käsittämättömän paska ihminen.

Normaalissa länsimaassa Kokoomus olisi vienyt kamppiksen ja muun habituksen perusteella jopa vaalivoiton, mutta meillä täällä vihreiden vassaripaskojen hautausmaalla on turha työnsä tulosta korjata.

Kuolleet vihreät vassarit äänestivät Keskustaa ja Perussuomalaisia? Yllättävä syy eduskuntavaalitulokselle – katso kuvat!

Minä uskon Sipi Puhalaan, hallituksen ja pakkolakien luojaan, joka sikisi punavihreästä kuplasta, syntyi vassarien ja suvakkien pelosta, kuoli äänestyspäivän aattona, galluppeihin naulittiin ja nousi vaalivoiton jälkeen pääministeriksi. Istuu Saleksanteri Ubbin ja Simo Toisen vasemmalla puolella ja on sieltä leikkaava eläviä kunnes ovat kuolevia. Pyhään kokoomukseen, järjen pakoon maasta, pakkolakien välttämättömyyteen, arvonlisäveron korotukseen ja pakolaisten ulkoistamiseen, kaikkeen yltiöpositiiviseen sekä iänkaikkiseen saneeraukseen. Iämen.

Weli Sarvi-Kalle (Jeesuksen vasemmalta puolelta, joka on Jumalan vasemmalla puolella)sanoo:

ÄLKÄÄ KUUNNELKO OIKEISTON EKSYTTÄJIÄ! Heidät on lähetetty HELVETIN KUILUISTA TUHOAMAAN teidän yhteiskuntanne! Jeeshuksen nimesshä mä vaan julistan lisää velkaa ja kovempia veroja rikkaille! Jeesus oli kommunisti ja te uskovina tiedätte, että Jeesuskin äänestäisi nimenomaan vasemmistoa. Ja Jeesuskin ruokki suuren väkijoukon viidellä leivällä ja kahdella kalalla! HALLELYJÄÄ MÄ JULISTAN ETTÄ MATEMATIIKAN JA TALOUDEN LAIT EI PÄDE JUMALALLISEN VASEMMISTOIDEOLOGIAN EDESSÄ! PAHOLAINEN VÄISTY TÄN HERRAN VÄKEVÄN VOIMAN EDESSÄ!! TÄSSÄ JA NYT!

Minä uskon Sipi Puhalaan, hallituksen ja pakkolakien luojaan, joka sikisi punavihreästä kuplasta, syntyi vassarien ja suvakkien pelosta, kuoli äänestyspäivän aattona, galluppeihin naulittiin ja nousi vaalivoiton jälkeen pääministeriksi. Istuu Saleksanteri Ubbin ja Simo Toisen vasemmalla puolella ja on sieltä leikkaava eläviä kunnes ovat kuolevia. Pyhään kokoomukseen, järjen pakoon maasta, pakkolakien välttämättömyyteen, arvonlisäveron korotukseen ja pakolaisten ulkoistamiseen, kaikkeen yltiöpositiiviseen sekä iänkaikkiseen saneeraukseen. Iämen.

Weli Sarvi-Kalle (Jeesuksen vasemmalta puolelta, joka on Jumalan vasemmalla puolella)sanoo:

ÄLKÄÄ KUUNNELKO OIKEISTON EKSYTTÄJIÄ! Heidät on lähetetty HELVETIN KUILUISTA TUHOAMAAN teidän yhteiskuntanne! Jeeshuksen nimesshä mä vaan julistan lisää velkaa ja kovempia veroja rikkaille! Jeesus oli kommunisti ja te uskovina tiedätte, että Jeesuskin äänestäisi nimenomaan vasemmistoa. Ja Jeesuskin ruokki suuren väkijoukon viidellä leivällä ja kahdella kalalla! HALLELYJÄÄ MÄ JULISTAN ETTÄ MATEMATIIKAN JA TALOUDEN LAIT EI PÄDE JUMALALLISEN VASEMMISTOIDEOLOGIAN EDESSÄ! PAHOLAINEN VÄISTY TÄN HERRAN VÄKEVÄN VOIMAN EDESSÄ!! TÄSSÄ JA NYT!

kokoomus on saatanan rottien puolue! häpeisivät perkeleen ketkut varsinki toi hevosenturpa stupido!

kokoomus on saatanan rottien puolue! häpeisivät perkeleen ketkut varsinki toi hevosenturpa stupido!

Mitään näin kornia en muista lukeneeni aikoihin. Oli pakko googlettaa, raamatusta tuo oli. 😀 …tu mikä pelle

Tainnut mahdollisesti jäädä sullakin rippikoulu väliin. Hyi, häpeä. Miten on mahdollista, että saadaan Suomi nousuun, jos täällä kaikenmaailman katekismusta tuntemattomat ateistivegaanit saavat äänestää siinä missä oikeat kansalaisetkin? En käsitä. Eikä käsitä varmasti Päivi Räsänenkään, joka varmasti tästäkin allekirjoittaisi joka sanan. Aamen!

Mitään näin kornia en muista lukeneeni aikoihin. Oli pakko googlettaa, raamatusta tuo oli. 😀 …tu mikä pelle

Tainnut mahdollisesti jäädä sullakin rippikoulu väliin. Hyi, häpeä. Miten on mahdollista, että saadaan Suomi nousuun, jos täällä kaikenmaailman katekismusta tuntemattomat ateistivegaanit saavat äänestää siinä missä oikeat kansalaisetkin? En käsitä. Eikä käsitä varmasti Päivi Räsänenkään, joka varmasti tästäkin allekirjoittaisi joka sanan. Aamen!

Snellman oli aikoinaan satasen setelissä. Nyt se on säätiöity ja sitä näkee kansan keskuudessa paljon harvemmin. Kuka muuten muistaa että Stubb on ollut pääministeri? Niinpä, ja sen vuoksi ristillä oli Vapahtajamme vierellä se yksi roisto -kokoomuslainen.

Snellman oli aikoinaan satasen setelissä. Nyt se on säätiöity ja sitä näkee kansan keskuudessa paljon harvemmin. Kuka muuten muistaa että Stubb on ollut pääministeri? Niinpä, ja sen vuoksi ristillä oli Vapahtajamme vierellä se yksi roisto -kokoomuslainen.

Meidän kokoomus, joka olet hallituksessa.
Ylistetyt olkoot sinun ministerisi.
Tulkoon sinun kapitalisti-ihanneyhteiskuntasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi myös työmarkkinoilla niin kuin kabineteissa.
Anna meille rikkaille tänä päivänä meidän veroetumme,
niin kuin mekin annamme leikkauslistoja niille, jotka ovat meitä köyhempiä.
Äläkä saata meitä köyhyyteen,
vaan päästä meidät demareista, vasemmistoliittolaisista, vihreistä, keskustasta, ruotsalaisista, perussuomalaisista ja kristillisistä.
Sillä kokoomuksen on BMW ja EK ja EVVK iankaikkisesti tai ainakin tämän vaalikauden.
Sori.

Meidän kokoomus, joka olet hallituksessa.
Ylistetyt olkoot sinun ministerisi.
Tulkoon sinun kapitalisti-ihanneyhteiskuntasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi myös työmarkkinoilla niin kuin kabineteissa.
Anna meille rikkaille tänä päivänä meidän veroetumme,
niin kuin mekin annamme leikkauslistoja niille, jotka ovat meitä köyhempiä.
Äläkä saata meitä köyhyyteen,
vaan päästä meidät demareista, vasemmistoliittolaisista, vihreistä, keskustasta, ruotsalaisista, perussuomalaisista ja kristillisistä.
Sillä kokoomuksen on BMW ja EK ja EVVK iankaikkisesti tai ainakin tämän vaalikauden.
Sori.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kysely: suurin osa maahanmuuttokriitikoista kehittäisi turvapaikkalainsäädäntöä perseraiskaamalla suvakkihuoran

(SOME) Lehden teettämän mielipidekyselyn mukaan tärkein tapa vastata nykyiseen turvapaikanhakijatilanteeseen olisi suvakkihuoran perseraiskaaminen. Kysely tehtiin maahanmuuttokriitikoille sosiaalisessa mediassa. "Suomeen on...

Close