Kategoriat
Kotimaa

Kysely: suurin osa maahanmuuttokriitikoista kehittäisi turvapaikkalainsäädäntöä perseraiskaamalla suvakkihuoran

(SOME) Lehden teettämän mielipidekyselyn mukaan tärkein tapa vastata nykyiseen turvapaikanhakijatilanteeseen olisi suvakkihuoran perseraiskaaminen. Kysely tehtiin maahanmuuttokriitikoille sosiaalisessa mediassa.
”Suomeen on tänä vuonna tullut kymmenkertainen määrä turvapaikanhakijoita viime vuoteen verrattuna, joten perseraiskaisin suvakkihuoran”, arvioi tilannetta nimimerkki Ylikorrekti. Samoilla linjoilla on nimimerkki Argumentoija:
Turvapaikanhakijoista tulevat kustannukset nousevat luultavasti korkeiksi. Siksi perseraiskaisin suvakkihuoran”, hän summaa näkemyksensä. Hän on myös huolissaan sananvapauden kaventumisesta.
Perseraiskaisin suvakkihuoran… Mikä olikaan kysymys?” hän pohtii.
Suvakkihuoran perseraiskaamisesta
uskallettava puhua
Perussuomalaisten kansanedustaja Luomiskertomus Luulen-Suomen-Itsenäistyneen-Talvisodassa muistuttaa, että suvakkihuoran perseraiskaamisen taustalla on tavallisten ihmisten oikeutettu pelko. Hän puhui aiheesta muun muassa osallistuessaan Itsenäinen Suomi 2015 -tapahtumaan itsenäisyyspäivänä. Tapahtumassa käytiin rakentavaa debattia maahanmuuton hyvistä ja huonoista puolista.
”Meidän on tärkeää kuunnella niiden tavallisten suomalaisten ääntä, jotka haluavat perseraiskata suvakkihuoran”, Luulen-Suomen-Itsenäistyneen-Talvisodassa muistuttaa.
Kaiken väkivallan ja sillä uhkailemisen hän kuitenkin tuomitsee ehdottomasti. Tavallaan. Useimmiten.

43 vastausta aiheeseen “Kysely: suurin osa maahanmuuttokriitikoista kehittäisi turvapaikkalainsäädäntöä perseraiskaamalla suvakkihuoran”

Haluaisin että tavallisia kansalaisia suojeltaisiin paremmin maahanmuuton haitoilta ja esimerkiksi siihen liittyvältä rikollisuudelta, koska olenhan sentäs kansalaisten hyvinvoinnin asialla. Mutta muistakaa että jos joku on maahanmuuton kannalla, tulisi tälle toivoa kaikkea pahaa, mielellään oikein ironisessa mielessä niin että tekijä olisi mahdollisesti maahanmuuttaja, koska olenhan sentäs kansalaisten hyvinvoinnin asialla… eiku… siis miten tää nyt meni? No oon joka tapauksessa oikeassa ja suvakit väärässä ja ne ei oo ihmisiä eikä varsinkaan tavallisia kansalaisia ja ne on sen ansainnu jos niille sattuu jotain. Ihan tavallisten kansalaisten etujen takia, koska logiikka.

Haluaisin että tavallisia kansalaisia suojeltaisiin paremmin maahanmuuton haitoilta ja esimerkiksi siihen liittyvältä rikollisuudelta, koska olenhan sentäs kansalaisten hyvinvoinnin asialla. Mutta muistakaa että jos joku on maahanmuuton kannalla, tulisi tälle toivoa kaikkea pahaa, mielellään oikein ironisessa mielessä niin että tekijä olisi mahdollisesti maahanmuuttaja, koska olenhan sentäs kansalaisten hyvinvoinnin asialla… eiku… siis miten tää nyt meni? No oon joka tapauksessa oikeassa ja suvakit väärässä ja ne ei oo ihmisiä eikä varsinkaan tavallisia kansalaisia ja ne on sen ansainnu jos niille sattuu jotain. Ihan tavallisten kansalaisten etujen takia, koska logiikka.

Olipas epäonnistunut juttu. Nämä ”kriitikot” eivät halua raiskata itse ketään, vaan toivovat että mamuraiskaaja raiskaa suvakkihuoran eikä epäsuvakkia. Iso iso iso ero.

Tämä on äärimmäisen tärkeä ero ymmärtää, vaikka suvakkihuorat tahallisesti haluaisivat vääristellä meidän tavallisten ihmisten kannanottojamme ja ansaitsisivat tulla toimestani perseraiskatuiksi siitä hyvästä. On ihan eri asia toivoa mamun perseraiskaavan suvakkihuoran, kuin haluta itse perseraiskata suvakkihuoran. Nyt joku suvakkihuora kuitenkin tulee inisemään, että eikö perseraiskauksen toivominen suvakkihuorille ole aina yhtä kamalaa, riippumatta siitä kuka tämän perseraiskauksen suorittaa? Vastaukseni on, että ei, johan sen järkikin jo sanoo. Jos et tätä tajua, olet erityisen perseraiskattavaksi tultavaksi ansaitseva suvakkihuora ja aion perseraiskata sinut.

Olipas epäonnistunut juttu. Nämä ”kriitikot” eivät halua raiskata itse ketään, vaan toivovat että mamuraiskaaja raiskaa suvakkihuoran eikä epäsuvakkia. Iso iso iso ero.

Tämä on äärimmäisen tärkeä ero ymmärtää, vaikka suvakkihuorat tahallisesti haluaisivat vääristellä meidän tavallisten ihmisten kannanottojamme ja ansaitsisivat tulla toimestani perseraiskatuiksi siitä hyvästä. On ihan eri asia toivoa mamun perseraiskaavan suvakkihuoran, kuin haluta itse perseraiskata suvakkihuoran. Nyt joku suvakkihuora kuitenkin tulee inisemään, että eikö perseraiskauksen toivominen suvakkihuorille ole aina yhtä kamalaa, riippumatta siitä kuka tämän perseraiskauksen suorittaa? Vastaukseni on, että ei, johan sen järkikin jo sanoo. Jos et tätä tajua, olet erityisen perseraiskattavaksi tultavaksi ansaitseva suvakkihuora ja aion perseraiskata sinut.

Heilaamiseni, suvakkihuoran raiskaaminen ja burning ghettos fantasiani hautausmaalla oli vain performanssi, joka johtui siitä, että sain potkut Maikkarilta ja Yleltä ja se on väärin ja johtui poliittisista mielipiteistäni, eikä paskoista jutuistani.

Heilaamiseni, suvakkihuoran raiskaaminen ja burning ghettos fantasiani hautausmaalla oli vain performanssi, joka johtui siitä, että sain potkut Maikkarilta ja Yleltä ja se on väärin ja johtui poliittisista mielipiteistäni, eikä paskoista jutuistani.

Tyypillinen false flag operaatio. Ehdottaisin, että perseraiskattaisiin tämä mädättäjä toimittaja. Vain näin todellisuus totuus saadaan esille.

Joo kyllä tämä on toimittajan omia fantasioita. Maahanmuuttokriitikot ei kynnä kannaksen väärää puolta.

Tyypillinen false flag operaatio. Ehdottaisin, että perseraiskattaisiin tämä mädättäjä toimittaja. Vain näin todellisuus totuus saadaan esille.

Joo kyllä tämä on toimittajan omia fantasioita. Maahanmuuttokriitikot ei kynnä kannaksen väärää puolta.

Perseraiskaisin ainoastaan miespuolisen suvakkihuoran koska ne ovat kaikki homoja. Minä en ole homo. Ja logiikka on homoille. Homoooooooo!

Perseraiskaisin ainoastaan miespuolisen suvakkihuoran koska ne ovat kaikki homoja. Minä en ole homo. Ja logiikka on homoille. Homoooooooo!

Päinvastoin paras rangaistus suvakkihuorille on se, ettei heihin osoiteta minkäänlaista kiinnostusta. Hehän nimenomaan haluavat tulla raiskatuiksi, sen takia näitä mokkakikkeleitä tänne roudataan.

Päinvastoin paras rangaistus suvakkihuorille on se, ettei heihin osoiteta minkäänlaista kiinnostusta. Hehän nimenomaan haluavat tulla raiskatuiksi, sen takia näitä mokkakikkeleitä tänne roudataan.

Mamujen tekemät raiskaukset loppuisivat, jos erityisesti nuorehkot suvakkinaiset sekä teinityttö-suvakit antaisivat itsensä vapaasti mamujen käyttöön. Miespuoliset heterot suvakit kyllä suvaitsisivat tämänkin.

Mamujen tekemät raiskaukset loppuisivat, jos erityisesti nuorehkot suvakkinaiset sekä teinityttö-suvakit antaisivat itsensä vapaasti mamujen käyttöön. Miespuoliset heterot suvakit kyllä suvaitsisivat tämänkin.

Kerran kun olin suvakkihuoraamassa eräisssä suvakkihuorien perseraiskausjuhlissa, niin poltin kannabista ja sain siitä yliannostuksen tai sitten ehkä emmentalista, mutta siinä maassa maatessani näin unen jossa kaikki maailman ihmiset perseraiskattiin yhtä aikaa. Se oli kyllä aivan mahtava uni. Siinä meni vanhat, että nuoret samanlailla. Ja kaikki maahanmuuttokriittisetkin perseraiskattiin ja he vihdoin ymmärsivät elämän tarkoituksen ja kaikki elivät onnellisina elämänsä loppuun asti, mitä nyt välillä vähän sulkijalihasta jomotti.

Kerran kun olin suvakkihuoraamassa eräisssä suvakkihuorien perseraiskausjuhlissa, niin poltin kannabista ja sain siitä yliannostuksen tai sitten ehkä emmentalista, mutta siinä maassa maatessani näin unen jossa kaikki maailman ihmiset perseraiskattiin yhtä aikaa. Se oli kyllä aivan mahtava uni. Siinä meni vanhat, että nuoret samanlailla. Ja kaikki maahanmuuttokriittisetkin perseraiskattiin ja he vihdoin ymmärsivät elämän tarkoituksen ja kaikki elivät onnellisina elämänsä loppuun asti, mitä nyt välillä vähän sulkijalihasta jomotti.

Suomi itsenäistyi voitokkaan erillis-Talvi-Jatkosodan tuloksena juuri koska rintamalla ei ollut suvakkihuoria, joita olisi sitten tarvinnut jatkuvasti raiskata perseeseen. Tämän muistaen kehottaisinkin malttiin, sillä suvakkihuorien yletön perseraiskaaminen olisi tuolloin siis johtanut perikatoon. Erillis- ja Talvisodassa itsenäistynyt Suomi tottakai tarvitsee systemaattista suvakkihuorien perseraiskaamista säilyäkseen länsimaisena demokratiana ja itsenäisenä hyvinvointiyhteiskuntana, mutta täysin yletön suvakkihuorien perseraiskaaminen saattaa myös heikentää valppauttamme kohdata muita uhkia.

Suomi itsenäistyi voitokkaan erillis-Talvi-Jatkosodan tuloksena juuri koska rintamalla ei ollut suvakkihuoria, joita olisi sitten tarvinnut jatkuvasti raiskata perseeseen. Tämän muistaen kehottaisinkin malttiin, sillä suvakkihuorien yletön perseraiskaaminen olisi tuolloin siis johtanut perikatoon. Erillis- ja Talvisodassa itsenäistynyt Suomi tottakai tarvitsee systemaattista suvakkihuorien perseraiskaamista säilyäkseen länsimaisena demokratiana ja itsenäisenä hyvinvointiyhteiskuntana, mutta täysin yletön suvakkihuorien perseraiskaaminen saattaa myös heikentää valppauttamme kohdata muita uhkia.

Karttaa kun katsoo, niin huomaa että Suomi-neitoa perseraiskataan jatkuvasti Venäjän karhun toimesta. Elämmekö suvakkimaassa? Kysyn vaan?!

Karttaa kun katsoo, niin huomaa että Suomi-neitoa perseraiskataan jatkuvasti Venäjän karhun toimesta. Elämmekö suvakkimaassa? Kysyn vaan?!

No, minä sain eilen kommentin: Hirteen natsihuora!!!
No, ensinnäkin. En ole natsi, enkä kyllä ole huorakaan. Mutta joku olis sitä mieltä.
Tuskin kukaan jää ilman näitä inhottavia kommentteja. Ja kummaltakin puolelta kyllä osataan ihan samalla lailla.

No, minä sain eilen kommentin: Hirteen natsihuora!!!
No, ensinnäkin. En ole natsi, enkä kyllä ole huorakaan. Mutta joku olis sitä mieltä.
Tuskin kukaan jää ilman näitä inhottavia kommentteja. Ja kummaltakin puolelta kyllä osataan ihan samalla lailla.

”Kun hallinto törkeästi alistaa kansalaisia ja toimii röyhkeästi sen tahdon vastaisesti kuten meneillään olevassa maahanmuuttokritiikin ylikorostamisesaan, kansalaisten on mielestäni syytäkin reagoida hyvinkin voimakkaasti. Olen alkanut sympata kansalaistottelemattomuutta. Mielestäni millä tahansa keinoilla pitäisi estää maan pilaaminen ja muuttuminen turvattomaksi natsien kainalohien haisteluksi.
Tunnustan, että en ole esimerkiksi ollut laisinkaan pahoillani kuultuani erään kirjailijan pahastumisesta internetissä. Ja aina kun joku valittaa poliittisesta korrektiudesta iloitsen. (Pahempia tapahtumia uhreille kun ei ole.) Paikkakunnalle olisi ollut paljon parempi, jos nämä olisivatä tehnyt kännissä-läpällä itsemurhan humalapäissään suomalaiskansalliseen tyyliin.
Natseille internetissävittuilujen toteuttajat ovat paljon rohkeampia kuin minä, joka haluan vain kirjoittaa kissapäivityksiä. Jos aivovammalasta karanneet uusnatsistiset karvanopat Kallion tyttäriin koskevat, kannatan mieleni maailmoissa kenttätuomioistuimia ja rikollisten puihin ripustamista jokaiselle ”suvakkihuoran raiskaajalle”. Symppaisin jopa lopullista kollektiivista ratkaisua. Mikään ei ole liiallista toimintaa pahantekemisen lopettamiseksi. Samoin kaikki maahanmuuttokriittisen politiikan kelvottomaan tilaan syylliset pitäisi saada ankaraan vastuuseen kansanpetturuudesta.”

”Kun hallinto törkeästi alistaa kansalaisia ja toimii röyhkeästi sen tahdon vastaisesti kuten meneillään olevassa maahanmuuttokritiikin ylikorostamisesaan, kansalaisten on mielestäni syytäkin reagoida hyvinkin voimakkaasti. Olen alkanut sympata kansalaistottelemattomuutta. Mielestäni millä tahansa keinoilla pitäisi estää maan pilaaminen ja muuttuminen turvattomaksi natsien kainalohien haisteluksi.
Tunnustan, että en ole esimerkiksi ollut laisinkaan pahoillani kuultuani erään kirjailijan pahastumisesta internetissä. Ja aina kun joku valittaa poliittisesta korrektiudesta iloitsen. (Pahempia tapahtumia uhreille kun ei ole.) Paikkakunnalle olisi ollut paljon parempi, jos nämä olisivatä tehnyt kännissä-läpällä itsemurhan humalapäissään suomalaiskansalliseen tyyliin.
Natseille internetissävittuilujen toteuttajat ovat paljon rohkeampia kuin minä, joka haluan vain kirjoittaa kissapäivityksiä. Jos aivovammalasta karanneet uusnatsistiset karvanopat Kallion tyttäriin koskevat, kannatan mieleni maailmoissa kenttätuomioistuimia ja rikollisten puihin ripustamista jokaiselle ”suvakkihuoran raiskaajalle”. Symppaisin jopa lopullista kollektiivista ratkaisua. Mikään ei ole liiallista toimintaa pahantekemisen lopettamiseksi. Samoin kaikki maahanmuuttokriittisen politiikan kelvottomaan tilaan syylliset pitäisi saada ankaraan vastuuseen kansanpetturuudesta.”

”Vitun suvakkihuora, ei haittasi mua jos se raiskattais!”
Komppailen. Kun hallinto alistaa kansaa röyhkeästi ja tekee maata turvattomaksi, kansalaisten on mielestäni syytäkin reagoida hyvinkin voimakkaasti. Olen alkanut sympata kansallistottelemattomuutta, kuten juuri Anderssonin/ Thorsin/ Honkasalon / [sen raiskauksien aiheuttamia traumoja vähätelleen 14-vuotiaana raiskatun] raiskaamista. Mielestäni on ensisijaista pysäyttää epävakautta ja sisällissotia aiheuttavaa politiikkaa tukevat ihmiset, olivat keinot mitä olivat. Esim ne jotka huuteli isänpäivänä megafoniin Anderssonin raiskaamisesta ykköseen ja kakkoseen kaktuksella olivat paljon rohkeampia kuin minä, joka vain valitan kotikoneelta maahanmuutosta. Jos nämä naiset päästävät maahan tuhansittain yhteiskuntarauhaa uhkaavaa alempien kulttuurien haittatekijöitä, kannatan yksityisesti näiden maanpetyuruuteen syyllistyneiden naisyksilöiden spontaania kansanoikeudenkäyntiä ja julkista sodomisointia. En pahastuisi kollektiivisesta nuorten naisten määräaikaisesta seksipakkorangaistuksestakaan.

”Vitun suvakkihuora, ei haittasi mua jos se raiskattais!”
Komppailen. Kun hallinto alistaa kansaa röyhkeästi ja tekee maata turvattomaksi, kansalaisten on mielestäni syytäkin reagoida hyvinkin voimakkaasti. Olen alkanut sympata kansallistottelemattomuutta, kuten juuri Anderssonin/ Thorsin/ Honkasalon / [sen raiskauksien aiheuttamia traumoja vähätelleen 14-vuotiaana raiskatun] raiskaamista. Mielestäni on ensisijaista pysäyttää epävakautta ja sisällissotia aiheuttavaa politiikkaa tukevat ihmiset, olivat keinot mitä olivat. Esim ne jotka huuteli isänpäivänä megafoniin Anderssonin raiskaamisesta ykköseen ja kakkoseen kaktuksella olivat paljon rohkeampia kuin minä, joka vain valitan kotikoneelta maahanmuutosta. Jos nämä naiset päästävät maahan tuhansittain yhteiskuntarauhaa uhkaavaa alempien kulttuurien haittatekijöitä, kannatan yksityisesti näiden maanpetyuruuteen syyllistyneiden naisyksilöiden spontaania kansanoikeudenkäyntiä ja julkista sodomisointia. En pahastuisi kollektiivisesta nuorten naisten määräaikaisesta seksipakkorangaistuksestakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanjojen mediatyöryhmä: toimittajat, tulkaa hakemaan leipää!

(KORSU) Perivihollisen asettama mediatyöryhmä on tänään luovuttanut raporttinsa liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerille (€). Raportin mukaan suuret sisällöntuotannon ja jakelun...

Close