Kategoriat
Kuukausitilaukset

Lehti luopuu mainoksista, tarjoaa faneille kuukausitilauksia

TIEDOTE
JULKAISUVAPAA 19.9.2015 KELLO 13.00
Suomen johtava internetmedia Lehti poistaa mainokset sivuiltaan, koska ei niistä kuitenkaan tule yhtään rahaa. Sitä paitsi iOS 9:n myötä adblockerit yleistyvät vielä entisestään.
Mainosten sijaan faneille tarjotaan mahdollisuus ryhtyä tilaajiksi 1, 3, 5 tai 50 dollarin kuukausihintaan.
Patreon-palvelun kautta kerättävillä tilaajamaksuilla kuitataan mainoksista tulleet roposet ja varmistetaan, että Lehdessä julkaistaan jatkossa sisältöä™ entistä säännöllisemmin. Tilaajat saavat myös ainutlaatuista sisältöä™, joka on niin huh huh oi joi ai että että tarkempi kuvailu kannattaa lukea Patreonin tilaussivulta.
Tilaukseen tarvitaan luottokortti ja sen voi keskeyttää millon tahansa.
Tiedotteen loppuun tulee vielä kuva pupusta, kas näin.
Baby Bunny

20 vastausta aiheeseen “Lehti luopuu mainoksista, tarjoaa faneille kuukausitilauksia”

Suostun tähän ainoastaan, jos maksamalla pääsen hyväksymään sellaisen sopimuksen, jossa luovun kaikista oikeuksistani ikuisiksi ajoiksi. Haluan mm. menettää oikeuteni pankkisalaisuuteen, ja päästä hyväksymään sen että tietojani voidaan siirtää kolmansiin maihin, joissa tietosuojani saataa olla vielä huonompi kuin Suomessa. Tossa etusivulla on muuten vielä joku mainos, mutta kai niitäkin kuitenkin vielä vähän jää?

Suostun tähän ainoastaan, jos maksamalla pääsen hyväksymään sellaisen sopimuksen, jossa luovun kaikista oikeuksistani ikuisiksi ajoiksi. Haluan mm. menettää oikeuteni pankkisalaisuuteen, ja päästä hyväksymään sen että tietojani voidaan siirtää kolmansiin maihin, joissa tietosuojani saataa olla vielä huonompi kuin Suomessa. Tossa etusivulla on muuten vielä joku mainos, mutta kai niitäkin kuitenkin vielä vähän jää?

Pupu pelasti paljon tylsästä ja mitäänsanomattomasta uutisesta.
Saatte muuten jatkossakin oivaltavat lukijakommenttini ihan ilmaiseksi.

Pupu pelasti paljon tylsästä ja mitäänsanomattomasta uutisesta.
Saatte muuten jatkossakin oivaltavat lukijakommenttini ihan ilmaiseksi.

Onko kommenttikenttään tuleva vihapuhe aiheuttanut punavihreää kuplaa edustavien tahojen mainosten loppumisen? Joko taannoisilla paperi-Lehdillä on keräilyarvoa? Kai ne noteerataan jo Shanghain pörssissä?

Onko kommenttikenttään tuleva vihapuhe aiheuttanut punavihreää kuplaa edustavien tahojen mainosten loppumisen? Joko taannoisilla paperi-Lehdillä on keräilyarvoa? Kai ne noteerataan jo Shanghain pörssissä?

Suomessa on liian vähän lukijoita. Ei poliittinen satiiri toimi. Kaipaisin enemmän tutkivaa poliittista journalismia. Yle pakottaa maksamaan myös kaupallisista medioista. Maksumuurinne on helppo kiertää. Montako dollaria on markka?

Suomessa on liian vähän lukijoita. Ei poliittinen satiiri toimi. Kaipaisin enemmän tutkivaa poliittista journalismia. Yle pakottaa maksamaan myös kaupallisista medioista. Maksumuurinne on helppo kiertää. Montako dollaria on markka?

Katkaisin Helsingin sanomien tilauksen ja tilasin Lehden, kun juttujen tasokin on ihan sama.

Katkaisin Helsingin sanomien tilauksen ja tilasin Lehden, kun juttujen tasokin on ihan sama.

Hei. Kaipaisin meille soitettiin-palstaa sivustolle. Haluaisin kans, että siellä vastaisi joku nainen jolla on ihana ääni ja hän voisi vähä aikaa jutella siinä ihan arkisia asioita, kuten mitä on päällä ja ennustaa tulevaa. Meidän paikallislehdessä, Itä-hämeen sanomat ei enää vastaa minun soittoihin. Ja voisiko joku tehdä minulle kinkkuvoileivän? Sinappia kans päälle.

Hei. Kaipaisin meille soitettiin-palstaa sivustolle. Haluaisin kans, että siellä vastaisi joku nainen jolla on ihana ääni ja hän voisi vähä aikaa jutella siinä ihan arkisia asioita, kuten mitä on päällä ja ennustaa tulevaa. Meidän paikallislehdessä, Itä-hämeen sanomat ei enää vastaa minun soittoihin. Ja voisiko joku tehdä minulle kinkkuvoileivän? Sinappia kans päälle.

En koskaan enää tilaa lehteä tämän uutisen johdosta. Saatanan ahneet kapitalistisiat! En olisi teistä juuri uskonut. Kättä ojoon ja loisimaan, vittu. Lehden taso on laskenut.

En koskaan enää tilaa lehteä tämän uutisen johdosta. Saatanan ahneet kapitalistisiat! En olisi teistä juuri uskonut. Kättä ojoon ja loisimaan, vittu. Lehden taso on laskenut.

Ai lehteä tehdään siis raha mielessä. En minäkään rahojani paskantalla ansainnut. Kutsumuksen takia voi vaikka kuolla. Suoraselkäisyydelle olisi taas tarvetta, kun nuoriso on pehmennyt kelvottomaksi.

Ai lehteä tehdään siis raha mielessä. En minäkään rahojani paskantalla ansainnut. Kutsumuksen takia voi vaikka kuolla. Suoraselkäisyydelle olisi taas tarvetta, kun nuoriso on pehmennyt kelvottomaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Antti Herlinin hereford-karja Sanoman johtoon

steve p2008 (HELSINKI) Mediayhtiö Sanoma on nimittänyt Antti Herlinin kasvattaman hereford-sonnin yhtiön toimitusjohtajaksi. Nimityksestä kerrottiin muutama tunti sen jälkeen kun...

Close