Kategoriat
Kotimaa

Antti Herlinin hereford-karja Sanoman johtoon

Creative Commons License steve p2008
(HELSINKI) Mediayhtiö Sanoma on nimittänyt Antti Herlinin kasvattaman hereford-sonnin yhtiön toimitusjohtajaksi. Nimityksestä kerrottiin muutama tunti sen jälkeen kun edellinen johtaja Harri-Pekka Kaukonen oli irtisanottu.
Uusi johtaja on 3-vuotias siitossonni ja kotoisin Kirkkonummelta. Hän aloittaa työssään heti.
”Sanomalla on tunnetut brändit, vankka asema markkinassa, pitkälle viety digitaalinen transformaatio ja Suomen parhaat – AMMUUUU!!!! – työntekijät. Toki meillä on myös runsaasti työtä edessämme. Edeltäjäni Harri-Pekka kantoi vastuuta saneeratessaan yhtiötä. Tästä on hyvä jatkaa”, linjaa uusi toimitusjohtaja Alfa Thorsvik.
”MMÖÖÖÖ!” hän lisää.
”Senkin härkä, senkin härkä”, sanoo Herlin.
Sanomaa seuraavan pörssianalyytikon V.A. Selinin mukaan nimitys on kiinnostava avaus suomalaisten pörssiyhtiöiden historiassa.
”Tämä on kiinnostava avaus suomalaisten pörssiyhtiöiden historiassa”, hän sanoo.
Selinin näkemyksen mukaan Sanoman liiketoiminta kärsii edelleen Suomen heikosta taloudellisesta tilanteesta sekä alan murroksesta.
”Näen siirron hyvänä. Näkemystä ja uutta innostusta tarvitaan. Hänellä on hallituksen puheenjohtajan luottamus. Lisäksi Sanomataloon asennetut Koneen hissit jaksavat nostaa jopa yli 1000-kiloisen sonnin.”
”MMÖÖÖÖ!” Alfa vahvistaa.
Ensi töikseen Thorsvik aikoo ostaa neljällä miljardilla eurolla hollantilaisia ja belgialaisia karjanjalostuslehtiä. Samalla hän nimitti Helsingin Sanomien ja uusien aikakauslehtien yhteiseksi päätoimittajaksi Bull Mentulan. Huhut lehtien lopettamisesta hän kuittaa lyhyesti.
”Häränpaskaa”, sanoo anglismeihin taipuvainen Thorsvik.

14 vastausta aiheeseen “Antti Herlinin hereford-karja Sanoman johtoon”

Loistava valinta! Tätä on odotettu! Sanoma taitaa sittenkin selvitä konkurssista?! Tuen täysillä!!! mmMMOOOO!!

Loistava valinta! Tätä on odotettu! Sanoma taitaa sittenkin selvitä konkurssista?! Tuen täysillä!!! mmMMOOOO!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
LIVE: Sipilän uusi sävellys 15'00" kerää kiitosta kansainvälisesti

Matt McGee (KESÄRANTA) Kansainväliset taidemusiikin asiantuntijat ovat ottaneet ylistäen vastaan Suomen kuuluisimpiin nykysäveltäjiin kuuluvan Juha Sipilän tänään kantaesitetyn teoksen 15'00"....

Close