Kategoriat
Kotimaa

Tuhannet uudet pikkukoululaiset pääsivät ensi kertaa koulutielle hakattavaksi

Fist BumpCreative Commons License Brady Tulk
(TYRNÄVÄ JA NE KAIKKI MUUTKIN) Pikku-Ossilla, seitsemän vuotta, oli tänään edessään jännittävä päivä. Tuhansien ikätovereidensa tavoin hän lähti aamulla ensi kertaa kohti koulutietä tullakseen vihdoin isompien poikien hakkaamaksi ja säälimättömästi pilkatuksi. Uuteen elämänvaiheeseen oli Ossin perheessä valmistauduttu huolella.
”Tässä on Ossin uusi Turtles-reppu, jonka Niko ceellä sitten viimeistään lokakuussa viiltää rikki linkkarilla, tässä upouusi penaali, jonka Markus ceellä varastaa itselleen välkällä”, kertoo Ossin isä innoissaan.
Itse Ossia taisi ennen ensimmäistä koulupäivää hiukan jännittää sekin, tulisiko ensimmäinen isku hampaisiin juoma-automaatilla rinnakkaisluokan Marikalta ceellä vai viekkupulpetissa istuvalta Hannulta ceellä.
”Eilen minulla oli vielä polkupyörä”, Ossi kertoo suuren päivänsä tapahtumista.
Ossi toivoo oppivansa ensimmäisenä kouluvuotena paljon uutta, kuten miten hän on kusihousuinen paskanaama, joka saa turpaansa jos ei anna viikkorahojaan nyt heti, ja erityisesti Ossia kiinnostaa, etteivät ehkä vielä huomenna kutosluokan pojat Niko ceellä, Niko ceellä ja Niko ceellä tule uudestaan painamaan päätä vessanpönttöön.
Lähikoulun väki neuvookin autoilijoita olemaan tarkkana lähipäivinä, ettei mikään pääsisi pilaamaan uusien eppuluokkalaisten uutta jännittävää elämänvaihetta!

10 vastausta aiheeseen “Tuhannet uudet pikkukoululaiset pääsivät ensi kertaa koulutielle hakattavaksi”

Parempi onkin ajaa nämä raasut hengiltä ennen kuin joutuvat liikoja kärsimään. Sopivia paikkoja ovat esim. koulujen lähelllä olevat suojatiet.

Parempi onkin ajaa nämä raasut hengiltä ennen kuin joutuvat liikoja kärsimään. Sopivia paikkoja ovat esim. koulujen lähelllä olevat suojatiet.

On se joka syksy mukava kuulla miten meidän lapsia valmistetaan yhteiskunnan haasteita vastaan. Se onkin hyvä aloittaa näistä hieman vähemmän hienostuneista menetelmistä, jotka voi sitten koko peruskoulun aikana hioa hienovaraisemmiksi. Sitä sitten isompana ymmärtää miksi esimies määrää turhanpäiväisimmät tehtävät juuri sinulle, miksi olet unohtunut työtehtäviesi suorituksen kannalta tärkeän palaverin osanottajalistalta tai miksi saat suoritettavaksi tehtäviä, jotka ovat mahdottomia suorittaa onnistuneesti. Siinä on sitten esimiehen toimistossa haukkuja vastaanottaessa mukava seisoskella hattu kourassa ja muistella menneitä kouluvuosia ja miten helppoa silloin olikaan.

On se joka syksy mukava kuulla miten meidän lapsia valmistetaan yhteiskunnan haasteita vastaan. Se onkin hyvä aloittaa näistä hieman vähemmän hienostuneista menetelmistä, jotka voi sitten koko peruskoulun aikana hioa hienovaraisemmiksi. Sitä sitten isompana ymmärtää miksi esimies määrää turhanpäiväisimmät tehtävät juuri sinulle, miksi olet unohtunut työtehtäviesi suorituksen kannalta tärkeän palaverin osanottajalistalta tai miksi saat suoritettavaksi tehtäviä, jotka ovat mahdottomia suorittaa onnistuneesti. Siinä on sitten esimiehen toimistossa haukkuja vastaanottaessa mukava seisoskella hattu kourassa ja muistella menneitä kouluvuosia ja miten helppoa silloin olikaan.

Jos sateenkaariperheiden lapset sijoitettaisiin omiin kouluihin, niin suurin osa kiusottelun aiheista poistuisi.

Jos sateenkaariperheiden lapset sijoitettaisiin omiin kouluihin, niin suurin osa kiusottelun aiheista poistuisi.

Meidän Juri meni ekalle. Ostin kaikki koulutarvikkeet kirpparilta ja loput tilasin Aliexpressistä. Varasto riittää koko lukukaudeksi. Meidän Aleksi on jo kolmannella eikä sille tarvitse enää hommata mitään. Pulipää tuo hyvää kamaa himaan ja myydään sitä tori.fi:ssä.

Meidän Juri meni ekalle. Ostin kaikki koulutarvikkeet kirpparilta ja loput tilasin Aliexpressistä. Varasto riittää koko lukukaudeksi. Meidän Aleksi on jo kolmannella eikä sille tarvitse enää hommata mitään. Pulipää tuo hyvää kamaa himaan ja myydään sitä tori.fi:ssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhä useampi nuori uskoo käyneensä talvisodan

Quinn Dombrowski (VIRTUAALINEN RAATTEEN TIE) Talvisodan käyneiden nuorten määrä on vahvassa kasvussa. Tämä käy ilmi puolustusvoimien 18–30-vuotiaille tekemästä internet-kyselystä. Etenkin...

Close