Kategoriat
Beirut Kotimaa

Äärisuvaitsevaisto mellakoi Jyväskylässä

viking 2Creative Commons License Katherine
(KESKITIE) Äärisuvaitsevaiset vasemmistojärjestöt riehuivat Jyväskylän keskustassa keskiviikkona. Oikean äärilaidan toimintaa vastustavia mielenosoittajia kerääntyi kaupungin keskustan poliisin arvion mukaan noin tuhat.
Mielenosoitus äityi pysymään loppuun saakka rauhallisena. Sen lopuksi ei pahoinpidelty kolmea ihmistä, eikä otettu väkivaltaisesti yhteen poliisin kanssa. Mielenosoittajat eivät poliisin arvion mukaan myöskään olleet ennalta varustautuneet väkivaltaa varten, eikä yhdenkään mielenosoittajan kotoa löytynyt jälkikäteen laittomia tuliaseita.
Noin joka viidettä mielenosoittajaa ei ole vangittu. Helsingin Sanomia ei useista yrityksistä huolimatta tavoitettu kommentoimaan, mitä pahaa mielenosoittajat todennäköisesti kuitenkin ovat tehneet.

32 vastausta aiheeseen “Äärisuvaitsevaisto mellakoi Jyväskylässä”

Haha:D täyttä paskaa tää kirjoitus. Rauhallinen mielenosoitus. Ei pahoinpedelty sivullisia eikä aiheutettu mielipahaa paitsi junteille. Menkää muualle inisemään.

Haha:D täyttä paskaa tää kirjoitus. Rauhallinen mielenosoitus. Ei pahoinpedelty sivullisia eikä aiheutettu mielipahaa paitsi junteille. Menkää muualle inisemään.

Kotietsinnät siis katsottiin aiheellisiksi, mutta mitään ei ”löydetty”. Taisivat poliisit itsekin olla kasvattajia. Postilaatikot olisi hyvä panna seurantaan ja työttömyysturvan väärinkäyttäjät narauttaa.

Kotietsinnät siis katsottiin aiheellisiksi, mutta mitään ei ”löydetty”. Taisivat poliisit itsekin olla kasvattajia. Postilaatikot olisi hyvä panna seurantaan ja työttömyysturvan väärinkäyttäjät narauttaa.

Höpö höpö, Sauvolainen ja muutama ystävä oli vaan kerääntynyt vaihtamaan autostereoita ja diilaamaan öh…mustikoita.

Höpö höpö, Sauvolainen ja muutama ystävä oli vaan kerääntynyt vaihtamaan autostereoita ja diilaamaan öh…mustikoita.

No itsenäisyyspäivänä taas tavataan. Annetaan poneille taas vähän suvaitsevaisuutta.

Hyvä että toit esille mellakoiden oleellisimman asian! Poliisin pitäisi vaihtaa hevosparat esimerkiksi lapsiin; kun anarkistihipit aiheuttavat tuhoa poliisin ympärillä olevaan lapsikilpeen, joutuvat vihervassarit painumaan syvälle maan alle välttääkseen iltapäivälehtien otsikoita kuuliaisesti seuraavien kansalaisten raivon!

Niin ja ajetaan poliisihevosilla tanssitunneilta palaavien teinityttöjen päälle, kun näyttävät selvästi vihervasemmistolaisanarkistihipeiltä, ei kait kukaan muu tule itsenäisyyspäivänä torille… Poliisi pamputtaa kaikkea mikä liikkuu, se on taktinen yleisohje. Jos paniikkiin joutunut mielenosoittaja huitaisee mailalla päälleryntäävää wanna be-ritarin hevosta se on ”eläinrääkkäystä”, vaikka tosin ei pitäisikään huitaista hevosia eikä polliisejakaan. Mutta he saavat mäiskiä kommarianarkistihippejä kuin eläimiä. Systeemin vartija se poliisin on työ.

No itsenäisyyspäivänä taas tavataan. Annetaan poneille taas vähän suvaitsevaisuutta.

Hyvä että toit esille mellakoiden oleellisimman asian! Poliisin pitäisi vaihtaa hevosparat esimerkiksi lapsiin; kun anarkistihipit aiheuttavat tuhoa poliisin ympärillä olevaan lapsikilpeen, joutuvat vihervassarit painumaan syvälle maan alle välttääkseen iltapäivälehtien otsikoita kuuliaisesti seuraavien kansalaisten raivon!

Niin ja ajetaan poliisihevosilla tanssitunneilta palaavien teinityttöjen päälle, kun näyttävät selvästi vihervasemmistolaisanarkistihipeiltä, ei kait kukaan muu tule itsenäisyyspäivänä torille… Poliisi pamputtaa kaikkea mikä liikkuu, se on taktinen yleisohje. Jos paniikkiin joutunut mielenosoittaja huitaisee mailalla päälleryntäävää wanna be-ritarin hevosta se on ”eläinrääkkäystä”, vaikka tosin ei pitäisikään huitaista hevosia eikä polliisejakaan. Mutta he saavat mäiskiä kommarianarkistihippejä kuin eläimiä. Systeemin vartija se poliisin on työ.

Joo kato, suvaitsevaisuus on semmonen salahomma jonka tarkoitus on sulkea natsit ulkopuolelle yhteiskunnasta. Se on kaikkien muiden natsismia, koska natsit haluaa kaasuttaa ei-natsit, eli siis kaikki muut. Natsi joka itkee suvaitsevaisuudesta on vähän niinku turpaan ottava tyyppi joka itkee, että ”miksen minä saa lyödä, edes välillä!”

Joo kato, suvaitsevaisuus on semmonen salahomma jonka tarkoitus on sulkea natsit ulkopuolelle yhteiskunnasta. Se on kaikkien muiden natsismia, koska natsit haluaa kaasuttaa ei-natsit, eli siis kaikki muut. Natsi joka itkee suvaitsevaisuudesta on vähän niinku turpaan ottava tyyppi joka itkee, että ”miksen minä saa lyödä, edes välillä!”

Kun sosialismi on käytännössä kuollut aate, niin poliittinen kenttä pitää luokitella uudestaan. Kuinka modernia olisi Kansallissuvaitsevaiset, Kristillissuvaitsevat, Suvaitsevaisdemokraatit, Perussuvaitsevaiset, Suvaitsevan Kansan Demokraattinen Liitto ja Suvaitsevien Vihreä liitto.

Kun sosialismi on käytännössä kuollut aate, niin poliittinen kenttä pitää luokitella uudestaan. Kuinka modernia olisi Kansallissuvaitsevaiset, Kristillissuvaitsevat, Suvaitsevaisdemokraatit, Perussuvaitsevaiset, Suvaitsevan Kansan Demokraattinen Liitto ja Suvaitsevien Vihreä liitto.

Tämäkin vihervasemmistolaisten öykkärimäinen pidättyväisyys oli vain osoitus islamistien oveluudesta, mutta onneksi perussuomalaiset nostivat tämän salajuonen suurennuslasin alle. Suomi on vaarassa, mutta YLE:n ja valtamedioiden oman hännän ajojahti on päättymässä, kun puhdistukset saadaan kunnolla käyntiin. 18% äänestäneistä ei voi olla väärässä. Tämä ei ole mikään Venäjä jossa yksi johtaja päättää ja muut vain esittävät oppositiota. Sananvapaus on peruuttamaton myös perjantai-iltana facebookissa!

Tämäkin vihervasemmistolaisten öykkärimäinen pidättyväisyys oli vain osoitus islamistien oveluudesta, mutta onneksi perussuomalaiset nostivat tämän salajuonen suurennuslasin alle. Suomi on vaarassa, mutta YLE:n ja valtamedioiden oman hännän ajojahti on päättymässä, kun puhdistukset saadaan kunnolla käyntiin. 18% äänestäneistä ei voi olla väärässä. Tämä ei ole mikään Venäjä jossa yksi johtaja päättää ja muut vain esittävät oppositiota. Sananvapaus on peruuttamaton myös perjantai-iltana facebookissa!

Ihmettelin, ettei kukaan äärisuvaitsevainen tällä kertaa heittänyt pyörätelinettä jonkun kapitalistiriistäjän liikkeen ikkunan läpi kuten tapana on ollut… Ilmeisesti unohtui fasistirasistien vastustamisen kiihkossa.

Ihmettelin, ettei kukaan äärisuvaitsevainen tällä kertaa heittänyt pyörätelinettä jonkun kapitalistiriistäjän liikkeen ikkunan läpi kuten tapana on ollut… Ilmeisesti unohtui fasistirasistien vastustamisen kiihkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhteiskuntasopimus­neuvottelut alkoivat yhteiskunnallisista asemista luopumisella

brianj.lowe (ROUSSEAU) Pääministeri Juha Sipilän ajama yhteiskuntasopimus otti tänään merkittävän askeleen eteenpäin, kun Sipilä ilmoitti yhdessä työministeri Jari Lindströmin kanssa...

Close