Kategoriat
Kotimaa Talous Ulkomaat

Kansainväliset neuvottelut Suomen ydinohjelman diplomaattisesta ratkaisusta venyvät yhä

Mercury: The Kuiper MeltCreative Commons License NASA Goddard Space Flight Center
(TEHERAN) Jo vuosia käydyt kansainväliset keskustelut kiistellystä Suomen ydinohjelmasta uhkaavat edelleen venyä, kertovat uutistoimistot. Neuvottelujen takarajaa on kuitenkin mahdollista siirtää, uskoo muun muassa Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry (sd.).
Suomen ydinohjelma on useita vuosia ollut maailmanpolitiikan kuumia kiistakysymyksiä. Suomi vakuuttaa ydinohjelmansa olevan rauhanomainen, mutta varsinkin lännessä epäillään sen olevan vain savuverho hillittömälle perseilylle ja härskille aluepoliittiselle vedätykselle. Tämän puolestaan arvioidaan aiheuttavan epätasapainoa pohjoispohjalaisiin kunnanvaltuustoihin, jolla taas voi olla vakavia seurauksia geopoliittisestikin.
Suomen edustajat ovat moittineet lännen kritiikin olevan yksipuolista ja että pahimmillaan vastakkainasettelusta voi seurata monelle tosi paha mieli.
Tilannetta ovat entisestään kiristäneet julkisuuteen vuotaneet tuoreet satelliittikuvat, joiden mukaan Kroatia ei sijaitsekaan Suomessa, toisin kuin aiemmin on väitetty. Fennovoima-yhtiön tuoreen toimitusjohtajan Mohammed Said al-Sahafin mukaan kaikki on kuitenkin aivan kunnossa, eikä täällä ole mitään nähtävää kun nuo puutkin hupsista kaatuivat tuosta ihan itsekseen.

6 vastausta aiheeseen “Kansainväliset neuvottelut Suomen ydinohjelman diplomaattisesta ratkaisusta venyvät yhä”

Jos vaihtoehtoina olisi vain Lehden todellisuus ja iltapäivälehtien todellisuus, niin huonosti olisi asiat. Oletteko te siellä punavihreässä kuplassa vieläkään huomanneet miten viime eduskuntavaaleissa kävi? Joo, kansa äänesti väärin ja edistykselliset ituhipit luuli että äänestys tapahtuu peukuttamalla sateenkaarikansan ehdokkaita. Härskistä Helsinskiin päin vedätyksestä on syntynyt yhteiskunnallinen musta aukko josta ei pääse pois vaikka kuinka yrittää eheytyä.
Demokratia on rikki, kyllä Greenpiecen ja Mainilan ystävien pitäisi kummankin saada nimittää kunnanvaltuustoihin 40 % jäsenistä, kun kuplan ulkopuolella ei osata äänestää oikein.

Jos vaihtoehtoina olisi vain Lehden todellisuus ja iltapäivälehtien todellisuus, niin huonosti olisi asiat. Oletteko te siellä punavihreässä kuplassa vieläkään huomanneet miten viime eduskuntavaaleissa kävi? Joo, kansa äänesti väärin ja edistykselliset ituhipit luuli että äänestys tapahtuu peukuttamalla sateenkaarikansan ehdokkaita. Härskistä Helsinskiin päin vedätyksestä on syntynyt yhteiskunnallinen musta aukko josta ei pääse pois vaikka kuinka yrittää eheytyä.
Demokratia on rikki, kyllä Greenpiecen ja Mainilan ystävien pitäisi kummankin saada nimittää kunnanvaltuustoihin 40 % jäsenistä, kun kuplan ulkopuolella ei osata äänestää oikein.

Suomessa ei ole korruptiota, enkä minä ole sen takia rikas. Kaikkien ongelmien alkusyyt löytyvät ulkomaiden raiskaajahispaanoista.

Suomessa ei ole korruptiota, enkä minä ole sen takia rikas. Kaikkien ongelmien alkusyyt löytyvät ulkomaiden raiskaajahispaanoista.

Suomen ydinohjelman rauhanomaisuutta korostaa Arevan rakentaman, rakentaman, rakentaman… jne. voimalaitoksen lievä viivästyminen. Kyseessä on kuitenkin Ranskan suurin plutoniumin tuottaja! Nyt Suomi pyrkii imemään venäläisen Rosatomin tähän samaan mustaan aukkoon joka kustannuksillaan käytännössä kaataisi Venäjän ydinasekehittelyn ja tekisi maailmasta turvallisemman paikan. ETYKin henki elää ja säteilee parempaa huomista -heijastuen Stubbin häikäisevästä purukalustosta!

Suomen ydinohjelman rauhanomaisuutta korostaa Arevan rakentaman, rakentaman, rakentaman… jne. voimalaitoksen lievä viivästyminen. Kyseessä on kuitenkin Ranskan suurin plutoniumin tuottaja! Nyt Suomi pyrkii imemään venäläisen Rosatomin tähän samaan mustaan aukkoon joka kustannuksillaan käytännössä kaataisi Venäjän ydinasekehittelyn ja tekisi maailmasta turvallisemman paikan. ETYKin henki elää ja säteilee parempaa huomista -heijastuen Stubbin häikäisevästä purukalustosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kroatialainen paikallinen mies mukaan Fennovoimaan

wolfgangfoto (HANHIKIVI) Fennovoiman ydinvoimalahankkeen toteutuminen eteni taas askeleen tiistaina, kun sen rahoittajiin liittyi pitkään kaivattu eurooppalainen rahoittaja. Uusi tulokas omistajajoukossa...

Close