Kategoriat
Sähkeet

Ajankohtaissähkeitä sunnuntaille

Mahdollinen uhka – Viimeisimpien tietojen mukaan jo sadat suomalaiset sosiologian ja viestinnän tutkijat ovat menettäneet järkensä tutustuessaan Suomi24-keskustelupalstan aineistoon. Keskusteluaineisto avautui tutkijoille keväällä. ”Ja nyt olkiukko tanssii navetan katolla”, sopersi pakkopaitaan kääritty akatemiaprofessori Mats Ibaari.
Uhallinen mahdollisuus – Työ- ja oikeusministeri Jari Lindström (ps.) harkitsee rikoslain lisäämistä Suomen lakikokoelmaan. Lindström sanoo olevansa valmis ns. rikoslain esittelemiseen, kunhan hän on ensin ottanut selvää, onko vastaavaa lakia kenties jo olemassa. Lindström pyytääkin Uuden Suomen bloginsa lukijoita kertomaan tilanteesta pikimmiten.
Mahdollistava uhkuus – Kittilän kunta suunnittelee mittavaa sijoitusta Fennovoiman ydinvoimalaan. Asiaa on valmisteltu kunnanhallituksessa, jonka arvioidaan esittävän asiaa kunnanhallitukselle lähiaikoina. Päätöstä on pohdittu laajalti myös kunnanhallituksessa, kertoo Kittilän vt. kunnanjohtajan viransijaisen varamies Esa Tutkinta.

2 vastausta aiheeseen “Ajankohtaissähkeitä sunnuntaille”

Järkensä menettäneet ovat lähes pelkästään Tampereen Ylipoiston tiedotusopin laitoksella koulutuksen saaneita, joten heidän kohdallaan tilanne ei ole muuttunut mitenkään oleellisesti. Useampi hoitoon viedyistä on sopertanut avainsanoja edistyksellisyys, rauhanomainen rinnakkaiselo, proletaari, panssarilaiva Potemkin, internationaali ja Stahanov. Kymmenille tuli temporaalinen taantuma ja kanttiinissa piti avata erillinen kassa jonne voi maksaa Neuvostoliiton ruplilla, koska heidän opiskeluaikanaankin oli ollut ystävyysseuran ylläpitämässä kanttiinissa sellainen käytäntö.
Shokkihoitona yritettiin käyttää Hommafoorumin lukemista, mutta toista kymmentä potilasta joutui kataleptiseen koomaan ja heidän viimeinen ymmärrettävä sana oli ollut taantumus tai fasismi.

Järkensä menettäneet ovat lähes pelkästään Tampereen Ylipoiston tiedotusopin laitoksella koulutuksen saaneita, joten heidän kohdallaan tilanne ei ole muuttunut mitenkään oleellisesti. Useampi hoitoon viedyistä on sopertanut avainsanoja edistyksellisyys, rauhanomainen rinnakkaiselo, proletaari, panssarilaiva Potemkin, internationaali ja Stahanov. Kymmenille tuli temporaalinen taantuma ja kanttiinissa piti avata erillinen kassa jonne voi maksaa Neuvostoliiton ruplilla, koska heidän opiskeluaikanaankin oli ollut ystävyysseuran ylläpitämässä kanttiinissa sellainen käytäntö.
Shokkihoitona yritettiin käyttää Hommafoorumin lukemista, mutta toista kymmentä potilasta joutui kataleptiseen koomaan ja heidän viimeinen ymmärrettävä sana oli ollut taantumus tai fasismi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansainväliset neuvottelut Suomen ydinohjelman diplomaattisesta ratkaisusta venyvät yhä

NASA Goddard Space Flight Center (TEHERAN) Jo vuosia käydyt kansainväliset keskustelut kiistellystä Suomen ydinohjelmasta uhkaavat edelleen venyä, kertovat uutistoimistot. Neuvottelujen...

Close