Kategoriat
Urheilu

Suomen uudeksi jalkapallovalmentajaksi ehdolla muun muassa Tshernomyrdin ja saunakiulu

Mobile saunaCreative Commons License Leidolv Magelssen
(POHJOISKAARRE) Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on ehdolla useita nimekkäitä kansainvälisiäkin kandidaatteja, kerrotaan palloliitosta.
Epävirallisten tietojen mukaan liiton hallitus on jo saanut kyselyjä pestistä muun muassa venäläiseltä veteraanipoliitikko Viktor Tshernomyrdiniltä, jonka suurimpana etuna pidetään sitä, että hänellä olisi valmiina loistava slogan tappioiden varalta. Huonoksi puoleksi arvioidaan se, että hän on esimerkiksi kuollut.
Toinen vahva ehdokas on kansainvälisen jalkapalloliitto Fifan väistyvä puheenjohtaja Sepp Blatter, jonka kerrotaan olevan hyvin vaikuttunut Suomen liiton päätöksentekojärjestelmästä ja julkisuuskuvasta.
Päävalmentajan paikka aukesi sunnuntaina, kun liitto purki Mixu Paatelaisen sopimuksen. Perusteluksi ratkaisulle sanottiin muun muassa edelliset neljä vuotta.
Mustana hevosena valmentajakisassa on lähteiden mukaan liiton edustussaunan puinen kiulu, joka on monen liiton päätöksentekijän henkilökohtainen tuttu ja luottomies.
Uusi valmentaja hyppää heti tositoimiin, sillä hänen tehtävänään on johdattaa Suomi kuluvan vuoden aikana vielä neljään tappioon meneillään olevissa EM-karsinnoissa.

8 vastausta aiheeseen “Suomen uudeksi jalkapallovalmentajaksi ehdolla muun muassa Tshernomyrdin ja saunakiulu”

Kyllä tavoitteita pitää nostaa korkeammalle, vähintään viiteen tappioon on yllettävä.

Kyllä tavoitteita pitää nostaa korkeammalle, vähintään viiteen tappioon on yllettävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sipilä ehdottaa hallitukselle joulukuusi-pelijärjestelmää: "Suomi kuntoon. Ja näin."

Rosana Prada (VALTIONEUVOSTO) Suomi tarvitsee uudenlaista taktiikkaa pärjätäkseen kansainvälisessä kilpailussa, ehdottaa pääministeri Juha Sipilä (kesk.). Hänen mielestään tehokas keino olisi...

Close