Kategoriat
Politiikka

Sipilä ehdottaa hallitukselle joulukuusi-pelijärjestelmää: "Suomi kuntoon. Ja näin."

that question mark faceCreative Commons License Rosana Prada
(VALTIONEUVOSTO) Suomi tarvitsee uudenlaista taktiikkaa pärjätäkseen kansainvälisessä kilpailussa, ehdottaa pääministeri Juha Sipilä (kesk.). Hänen mielestään tehokas keino olisi siirtyä myös talouspolitiikassa käyttämään jalkapallomaajoukkueemme menestyksekästä joulukuusi-järjestelmää.
”Esimerkiksi meneillään olevat karsintapelit ovat osoittaneet, miten joulukuusen avulla saavutetaan häikäiseviä voittoja euroopanlaajuisesti. Ja näin”, Sipilä huomauttaa.
Alustavien hahmotelmien mukaan hallitus soveltaisi 4-3-2-1-muodostelmaa siten, että laitapakkien päätehtävä on sosiaaliturvan purkaminen nopeilla pystysuuntaisilla nousuilla, keskikenttämiehet leikkaavat odottamattomasti koulutuksesta, target-tyyppinen kärkimies hiipii puolustuksen selustaan tehden työttömyysturvasta vastikkeellisen, ja topparit pitävät huolen siitä, ettei pääomatuloihin kosketa.
”Se istuu oikeudentuntoon. Ja näin”, Sipilä kertoo.
Uutta pelitapaa on Lehden tietojen mukaan tarkoitus käyttää jo tulevissa yhteiskuntasopimusneuvotteluissa. Pääministeri Sipilä uskoo sen tuovan suotuisia talousvaikutuksia muun muassa Häkämiehen Jyrille.
”Suomi kuntoon. Ja näin.”

16 vastausta aiheeseen “Sipilä ehdottaa hallitukselle joulukuusi-pelijärjestelmää: "Suomi kuntoon. Ja näin."”

Keskivertosuomalainen äänesti rikkaan insinööri lestan, rikkaan katolilaisen agitaattorin ja rikkaan natohullun svedun ajamaan asioitaan. Koska he edustavat hyvin keskivertoa suomalaista.

Olisiko niin että keskivertosuomalaisia on huijattu taitavalla propagandalla, ja nyt vallassa ovat pari vanhoillista äärikristittyä fundamentalistia ja fundamentalistinen Amerikkaa ja natoa rakastava uuslibertalisti hihhuli. Nyt he näyttävät johtajuutta niin että kaikkiin köyhiin, opiskelijoihin ja vanhuksiin sattuu. Säästetään ja leikataan niin että rikkaille siunaantuisi lisää mammonaa on tämän hallituksen ohjelma. Mitähän legendaarinen Vaeltava Jeesus sanoisi jos sattuisi paikalle?

Keskivertosuomalainen äänesti rikkaan insinööri lestan, rikkaan katolilaisen agitaattorin ja rikkaan natohullun svedun ajamaan asioitaan. Koska he edustavat hyvin keskivertoa suomalaista.

Olisiko niin että keskivertosuomalaisia on huijattu taitavalla propagandalla, ja nyt vallassa ovat pari vanhoillista äärikristittyä fundamentalistia ja fundamentalistinen Amerikkaa ja natoa rakastava uuslibertalisti hihhuli. Nyt he näyttävät johtajuutta niin että kaikkiin köyhiin, opiskelijoihin ja vanhuksiin sattuu. Säästetään ja leikataan niin että rikkaille siunaantuisi lisää mammonaa on tämän hallituksen ohjelma. Mitähän legendaarinen Vaeltava Jeesus sanoisi jos sattuisi paikalle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallituksen kädenojennus vähäosaisille: "Jokaisen on pystyttävä ostamaan kaavapoikkeus"

Miguel Virkkunen Carvalho (MLK) Hallitus lupaa, että kovien julkisten palveluiden leikkausten ja palkanalennusten vastapainoksi kuluvalla vaalikaudella pyritään varmistamaan, että jatkossa...

Close