Kategoriat
Muut Seksivau Ulkomaat

HISTORIA-LEHTI: Uutta häkellyttävää tietoa – näin Normandian maihinnousu oikeasti tapahtui!

Normandy 2013Creative Commons License Archangel12
LEHDEN UUSI HISTORIA-LEHTI
Suomen nopeimmin kokonaistavoittavuuttaan lisäävä monimedia Lehti lanseeraa keskikesän kunniaksi uuden Historia-lehti-erikoisjulkaisun. Se tarjoaa lukijoille jännittäviä kertomuksia ja uutta tietoa historiallisista kansakunnan kohtalonhetkistä, eikä juttuja suinkaan ole kopioitu härskisti Wikipediasta tai ensimmäisestä yleisteoksesta, mikä toimituksen käsikirjastosta sattui silmiin osumaan vaikka ehkä vähän onkin. Aiheina ovat suomalaisten suosimat sota, sota, sota, grillaaminen ja sota. Tule mukaamme viihtymään, oppimaan uutta ja kasvattamaan kokonaistavoittavuuttamme. Sarjamme ensimmäisessä osassa paljastamme, miten maihinnousu Normandiaan vuonna 1943 1944 1944 oikeasti tapahtui!
Varhaiskesän aamu Ranskan pohjoisrannikolla valkeni kuulaana ja kirkkaana. Suomessa oli sodittu talvisota vain muutama vuotta aiemmin. Harva tiesi, että näillä hiekkarannoilla ja kivikoilla ratkaistaisiin pian toisen maailmansodan suuntaa tavalla, jota ei ollut nähty sitten talvisodan.
Normandian maihinnousu kesällä 1944 1944 1944 oli lopulta tuhoisa isku Adolf Hitlerin Saksalle, jonka kanssa Suomi ei tokikaan ollut liittolainen, tai jos vähän olikin, niin väkipakolla jouduttiin olemaan kun muut eivät halunneet ja joka tapauksessa pieni kansakunta maailman koskien kuohuissa tralalaa, niin siis, ja liittoutuneet olivat suunnitelleet ankaran salaisuuden vallitessa huimaa operaatiota. Sen yksityiskohdat olivat vuosikymmenten ajan vain aniharvojen tiedossa, mutta nyt Lehti on onnistunut ensi kertaa Historia-Lehteä varten selvittämään arkistojen kätköistä nämä häkellyttävät dokumentit.
Yhdysvaltain ja Britannian sodanjohdon huippusalainen ohje, päivättynä alkuvuodelle 1939 talvisotaan 1943 1944 osoittaa, että suunnitelmat olivat jo pitkällä. Näin maihinnousu oli sen mukaan määrä toteuttaa:
1. lastaa vitusti tyyppejä paattiin
2. aja paatti rantaan Normandiassa
3. hyppää paatista rannalle ns. ”nouse maihin”
4. jatka matkaa Berliiniin

-yst terv Jaska
Operaation aattoon mennessä tämä jo sinällään ainutlaatuisen hienovarainen suunnitelma oli entisestään tarkentunut ottamaan huomioon vakoilijoilta saadut tiedustelutiedot natsien puolustuksen vahvuudesta sekä kokemukset talvisodasta. Näin merijalkaväen oli tarkoitus murtaa vihollisen vastarinta:
1. etsi natsi
2. ammu natsi
3. toista 1 ja 2 tarvittaessa
4. jatka matkaa Berliiniin

-sama
Kuten olemme sitten historiankirjoista tai ainakin Taistelutovereista ja Pelastakaa Sotamies Ryanista oppineet, tämä monimutkainen strategia toimi kuin kellokoneisto aivan pienintäkin yksityiskohtaa myöden. Samaa kertovat Lehden haltuunsa saamat asiakirjat, joiden yhdenmukaisuus alkuperäisten suunnitelmien kanssa on mykistävä. Näin operaation kulusta raportoitiin pian maihinnousun jälkeen liittoutuneiden sodanjohdolle:
1. lastattiin vitusti tyyppejä paattiin
2. ajettiin paatti rantaan Normandiassa
3. ai saatana, ai ai AAAAAA missä on sun pää, missä sun PÄÄ ON
4. hypättiin paatista rann VITTUAPUA miksimunpäälläonvertajapaskaa MISSÄ SUN PÄÄ ON
5. MÄ EN PÄÄSE POIS TÄSTÄ MÄ EN PÄÄSE POIS KENEN KÄSI TOI ON ONKO SE MINUN
6. 3. jatkettiin matkaa Berliiniin ja tota, ketäs noi hassunnäköiset piippaäijät on?
Maihinnousu oli päättynyt, ja sodan käännekohdasta muistuttivat normandialaisilla dyyneillä enää hylätyt bunkkerit, lokkien kirkuna ja tuhansia tonneja visvaa ja ulostetta, joilla oli joskus ollut nimi. Päivä oli voi vittu näitä hieman talvisodan jälkeen.
Sarjan seuraavassa osassa kerromme: Näin ammut Mainilan laukaukset turvallisesti!

20 vastausta aiheeseen “HISTORIA-LEHTI: Uutta häkellyttävää tietoa – näin Normandian maihinnousu oikeasti tapahtui!”

Saisinko reportaasin suomalaisen isän maalisen miähen maihin noususta Tallinnassa vuonna 1999 kun Oli tarkoitus marssia aina Viru hotelliin asti omilla jaloilla ja vielä tuupata maksullista naista myähemmin1!1

Saisinko reportaasin suomalaisen isän maalisen miähen maihin noususta Tallinnassa vuonna 1999 kun Oli tarkoitus marssia aina Viru hotelliin asti omilla jaloilla ja vielä tuupata maksullista naista myähemmin1!1

Miksi Historia-lehden vihervasemmistolaiset toimittajat eivät kerro kommunisti kansanmurhaajista mitään? Esimerkiksi Hertta Kuusinen tappoi 13 000 000 ihmistä, ja Taisto Sinisalo näännytti nälkään työreileillä ainakin 3 000 000 SKP:n enemmistöläistä. Hitler sentään oli kasvissyöjä ja sillä oli myös lemmikki toisin kuin näillä ihmisvihaajilla. Ja milloin sanoudutte irti Stalinin vainoista?

Miksi Historia-lehden vihervasemmistolaiset toimittajat eivät kerro kommunisti kansanmurhaajista mitään? Esimerkiksi Hertta Kuusinen tappoi 13 000 000 ihmistä, ja Taisto Sinisalo näännytti nälkään työreileillä ainakin 3 000 000 SKP:n enemmistöläistä. Hitler sentään oli kasvissyöjä ja sillä oli myös lemmikki toisin kuin näillä ihmisvihaajilla. Ja milloin sanoudutte irti Stalinin vainoista?

Vaadin että Stalinin vainoista on tehtävä oma lehti. Ei ole oikein että yhtä Stalinia vainottiin mielipiteidensä vuoksi ja vaikka mies on jo kuollut niin vainotaan edelleenkin!

Vaadin että Stalinin vainoista on tehtävä oma lehti. Ei ole oikein että yhtä Stalinia vainottiin mielipiteidensä vuoksi ja vaikka mies on jo kuollut niin vainotaan edelleenkin!

Ihan hyvä, mutta kustannustehokkainta on yhdistää kaksi lehteä uudeksi Historia & grillaaminen -julkaisuksi. Tämän aamun toimituspalaverissa sovimme seuraavat aiheet:
– Grillitassujen ja barbecue ribsien maihinnousu Normandiaan 1944
– Hitlerin puoliraaka kasvismakkara Leningradin piirityksen vauhdittajana
– Erwin Rommel ja El Alameinin itsestään grillautuva liha
– Loppuunpalaneet hiilet Dresdenin grillikulttuurin sydän
– Lapin sodan roast-henkiset loppubileet keväällä 1945

Ihan hyvä, mutta kustannustehokkainta on yhdistää kaksi lehteä uudeksi Historia & grillaaminen -julkaisuksi. Tämän aamun toimituspalaverissa sovimme seuraavat aiheet:
– Grillitassujen ja barbecue ribsien maihinnousu Normandiaan 1944
– Hitlerin puoliraaka kasvismakkara Leningradin piirityksen vauhdittajana
– Erwin Rommel ja El Alameinin itsestään grillautuva liha
– Loppuunpalaneet hiilet Dresdenin grillikulttuurin sydän
– Lapin sodan roast-henkiset loppubileet keväällä 1945

Suomi on ainoa maa maailmassa, joka on voittanut sekä natsi-Saksan että Neuvostoliiton sodassa, vieläpä toinen käsi selän taakse sidottuna. Kun muut maat taistelivat jossain maailmansodassa toisiaan vastaan, niin Suomi taisteli samaan aikaan YKSIN natseja ja kommunisteja vastaan, jotka olivat liittoutuneet tuhotakseen Suomen. Tämä Suomen uskomaton menestys sodissa perustuu pitkälti suomalaisten kykyyn tehdä ainoita mahdollisia ja parhaita mahdollisia päätöksiä joka ainoassa tilanteessa. Ja siihen että jokaisen suomalaisen miehen nimi on Antero.

Suomi on ainoa maa maailmassa, joka on voittanut sekä natsi-Saksan että Neuvostoliiton sodassa, vieläpä toinen käsi selän taakse sidottuna. Kun muut maat taistelivat jossain maailmansodassa toisiaan vastaan, niin Suomi taisteli samaan aikaan YKSIN natseja ja kommunisteja vastaan, jotka olivat liittoutuneet tuhotakseen Suomen. Tämä Suomen uskomaton menestys sodissa perustuu pitkälti suomalaisten kykyyn tehdä ainoita mahdollisia ja parhaita mahdollisia päätöksiä joka ainoassa tilanteessa. Ja siihen että jokaisen suomalaisen miehen nimi on Antero.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Godot lupaa helteiden tulevan "viimeistään ensi viikolla"

Ed (JUVA) Viileä alkukesä on saanut monet jo haikailemaan auringonpaahteen perään. Helpotusta koleuteen on kuitenkin saapumassa pian: kuriirin lähettämän viestin...

Close