Kategoriat
Kotimaa Sää

Godot lupaa helteiden tulevan "viimeistään ensi viikolla"

NY Harbor rainstormCreative Commons License Ed
(JUVA) Viileä alkukesä on saanut monet jo haikailemaan auringonpaahteen perään. Helpotusta koleuteen on kuitenkin saapumassa pian: kuriirin lähettämän viestin mukaan Godot lupaa helteiden tulevan ”viimeistään ensi viikolla”.
Lämmin säärintama saapuu Suomeen aivan lähipäivinä”, Godot jatkaa.
Hän huomauttaa, että Fennoskandiaa kesäkuun ajan riepotelleet matalapaineen keskukset ovat ”näinä aikoina” väistymässä maamme pohjoispuolelle ja niiden paikan ottaa ”just tässä kohta” korkeapaineen alue, joka voi jäädä paikoilleen viikkokausiksi juuri parhaana lomailukautena.
Helteet saapuvat minä päivänä hyvänsä”, Godot jatkaa.
”Huomenna voi jo olla kesän tähän asti kuumin päivä”, viesti päättyy.

10 vastausta aiheeseen “Godot lupaa helteiden tulevan "viimeistään ensi viikolla"”

On sen verran lähellä, että aloitin jo hengityksen pidättämisen. Olen myös todella kiitollinen kaikille medioille, jotka näitä kriittisiä tietoja kansalle tarjoaa. Sään arviointihan on maallikolle todella haastavaa ja kun tiedon saaminen on lähes mahdotonta ilman joka ikisen median tekemiä artikkeleita säästä.

On sen verran lähellä, että aloitin jo hengityksen pidättämisen. Olen myös todella kiitollinen kaikille medioille, jotka näitä kriittisiä tietoja kansalle tarjoaa. Sään arviointihan on maallikolle todella haastavaa ja kun tiedon saaminen on lähes mahdotonta ilman joka ikisen median tekemiä artikkeleita säästä.

Ilmatieteen laitoksen valvova meteorologi Estrogan on vakuuttunut Godot’in olevan tosi. Forecan päivystävä kollega Vladimir yhtyy tähän käsitykseen, joten toivoa on. Aika kuluu, kesä lyhenee ja kohta se tulee. Sitä odotellessa.

Ilmatieteen laitoksen valvova meteorologi Estrogan on vakuuttunut Godot’in olevan tosi. Forecan päivystävä kollega Vladimir yhtyy tähän käsitykseen, joten toivoa on. Aika kuluu, kesä lyhenee ja kohta se tulee. Sitä odotellessa.

Voisi edes sataa kiehuvaa vettä. Noh, kohta taas riittää pimeetä ja loskaa. Oikeastaan ihan hyvä, että säilytetään tietty konsistenssi läpi vuoden, niin vituttaa sitten vähemmän talvella.

Voisi edes sataa kiehuvaa vettä. Noh, kohta taas riittää pimeetä ja loskaa. Oikeastaan ihan hyvä, että säilytetään tietty konsistenssi läpi vuoden, niin vituttaa sitten vähemmän talvella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkijat varoittavat: Robotit voisivat viedä sun mutsis työt, ellei se olisi niin lihava

Micolo J (TORNIO) Lisääntyvä teollisuuden ja palvelualojen automatisointi ja robottien yleistyminen voivat olla uhaksi myös sun mutsis työpaikalle, varoittavat tutkijat....

Close