Godot lupaa helteiden tulevan “viimeistään ensi viikolla”

0
5

NY Harbor rainstormCreative Commons License Ed

(JUVA) Viileä alkukesä on saanut monet jo haikailemaan auringonpaahteen perään. Helpotusta koleuteen on kuitenkin saapumassa pian: kuriirin lähettämän viestin mukaan Godot lupaa helteiden tulevan “viimeistään ensi viikolla“.

Lämmin säärintama saapuu Suomeen aivan lähipäivinä“, Godot jatkaa.

Hän huomauttaa, että Fennoskandiaa kesäkuun ajan riepotelleet matalapaineen keskukset ovat “näinä aikoina” väistymässä maamme pohjoispuolelle ja niiden paikan ottaa “just tässä kohta” korkeapaineen alue, joka voi jäädä paikoilleen viikkokausiksi juuri parhaana lomailukautena.

Helteet saapuvat minä päivänä hyvänsä“, Godot jatkaa.

“Huomenna voi jo olla kesän tähän asti kuumin päivä”, viesti päättyy.

5 lukijakirjettä

 1. L sanoo:

  On sen verran lähellä, että aloitin jo hengityksen pidättämisen. Olen myös todella kiitollinen kaikille medioille, jotka näitä kriittisiä tietoja kansalle tarjoaa. Sään arviointihan on maallikolle todella haastavaa ja kun tiedon saaminen on lähes mahdotonta ilman joka ikisen median tekemiä artikkeleita säästä.

  (2)
 2. viime hetken peruutuspaikka sanoo:

  Ilmatieteen laitoksen valvova meteorologi Estrogan on vakuuttunut Godot’in olevan tosi. Forecan päivystävä kollega Vladimir yhtyy tähän käsitykseen, joten toivoa on. Aika kuluu, kesä lyhenee ja kohta se tulee. Sitä odotellessa.

  (0)
 3. Estragon Pozzo sanoo:

  Voisi edes sataa kiehuvaa vettä. Noh, kohta taas riittää pimeetä ja loskaa. Oikeastaan ihan hyvä, että säilytetään tietty konsistenssi läpi vuoden, niin vituttaa sitten vähemmän talvella.

  (0)
 4. Jenni H sanoo:

  Toivottavasti Sauli tulee vielä tällä viikolla!!11!!

  (-2)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.