Kategoriat
Kulttuuri Seksivau

Suomen maine Euroopassa pelastui

IMG_6530Creative Commons License Pascal Terjan
(WIEN) Suomen ja suomalaisten maine Euroopassa on pelastunut. Tieto Suomen maineen pelastumisesta tuli myöhään tiistai-iltana, kun selvisi, ettei Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtye päässyt Euroviisujen laulukilpailun finaaliin.
Asiasta olivat helpottuneita monet teinit Twitterissä sekä vientiteollisuus. Muun muassa Elinkeinoelämän keskusliitto uskoo maineen pelastumisen parantavan Suomen hintakilpailukykyä suhteessa kilpailijamaihin monta prosenttiyksikköä asteikolla, joka ”keksittiin yhtä kovassa kännissä kuin muutkin tän kevään tuottavuus- ja kilpailukykylaskelmat”, EK:sta kerrotaan.
Tiistain karsintalohkossa kilpailivat Suomen lisäksi Neuvostoliitto ja joitain muita Comecon-maita. Jatkoon selvisivät Neuvostoliitto ja joitain muita Comecon-maita.
Karsinnassa annettiin Euroopan laajuisesti jopa satojatuhansia puhelinääniä, joista useimmat Neuvostoliitosta ja joistain muista Comecon-maista.

10 vastausta aiheeseen “Suomen maine Euroopassa pelastui”

Kyseessä oli kylläkin Intervision laulukilpailu, ainakin itäblokin maiden määrästä ja rinkirunkkauskerhosta päätellen. Olisi pitänyt lähettää Marion Rung, niin olisi voitettu sataprosenttisella varmuudella koko roska. Jotkut tyhmeliinit ovat ehdottaneet myös Jukka Kuoppamäkeä, mutta lapsikin tietää, ettei se pärjää Sopotissa. Itkee vain hiljaa nurkassa ja tekee maailmantuskastaan ihan kivan laulun. Ei tulisi kultaa tai kunniaa sillä ratkaisulla. Mutta Marion Rung, siinä meillä on valttikortti, jota pitäisi hyödyntää niin kauan kuin hän on vielä elossa.

Kyseessä oli kylläkin Intervision laulukilpailu, ainakin itäblokin maiden määrästä ja rinkirunkkauskerhosta päätellen. Olisi pitänyt lähettää Marion Rung, niin olisi voitettu sataprosenttisella varmuudella koko roska. Jotkut tyhmeliinit ovat ehdottaneet myös Jukka Kuoppamäkeä, mutta lapsikin tietää, ettei se pärjää Sopotissa. Itkee vain hiljaa nurkassa ja tekee maailmantuskastaan ihan kivan laulun. Ei tulisi kultaa tai kunniaa sillä ratkaisulla. Mutta Marion Rung, siinä meillä on valttikortti, jota pitäisi hyödyntää niin kauan kuin hän on vielä elossa.

Yhdyn teinareiden, EK:n ja Sirpa Asko-Seljavaaran helpotukseen! Meille konservatiiweille tällainen huonosti pukeutuneiden ja kovalla äänenvoimakkuudella ”soittavien” suomalaisten esiintyminen kv-areenoilla on aina inhottava tilanne. Nyt meni ihan hyvin kun eivät päässeet nolaamaan meitä finaaliin asti. Aina joutuu kuitenkin jännäämään jos jotkut vähemmistöt pyrkivät pilaamaan maamme maineen.

Yhdyn teinareiden, EK:n ja Sirpa Asko-Seljavaaran helpotukseen! Meille konservatiiweille tällainen huonosti pukeutuneiden ja kovalla äänenvoimakkuudella ”soittavien” suomalaisten esiintyminen kv-areenoilla on aina inhottava tilanne. Nyt meni ihan hyvin kun eivät päässeet nolaamaan meitä finaaliin asti. Aina joutuu kuitenkin jännäämään jos jotkut vähemmistöt pyrkivät pilaamaan maamme maineen.

Mikä vtun comecon? Onko Lehden toimittajissa tosiaan vielä sen ikäpolven porukkaa joka edes muistaa jonkun tuollaisen järjestön… Tiukasti laitavasemmalla on teidän täytynyt olla, kun tuollaisenkin organisaation tiedätte. Ja ikää yli viidenkymmenen.

Täysin samaa mieltä. Eihän tällaista huippusalaista tietoa saa käytännössä mistään enää nykypäivänä. Ja luonnollisesti lähihistoria on muutenkin täysin merkityksetöntä maailman politiikassa muutenkin, joten miksi edes yrittää kaivaa jotain näin vanhoja näkökulmia mihinkään. Koittakaa nyt Lehden toimitus skarpata edes vähän, missä kaikki swag- ja twerkkaus-näkökulmat juttuihin, häh?!

Mikä vtun comecon? Onko Lehden toimittajissa tosiaan vielä sen ikäpolven porukkaa joka edes muistaa jonkun tuollaisen järjestön… Tiukasti laitavasemmalla on teidän täytynyt olla, kun tuollaisenkin organisaation tiedätte. Ja ikää yli viidenkymmenen.

Täysin samaa mieltä. Eihän tällaista huippusalaista tietoa saa käytännössä mistään enää nykypäivänä. Ja luonnollisesti lähihistoria on muutenkin täysin merkityksetöntä maailman politiikassa muutenkin, joten miksi edes yrittää kaivaa jotain näin vanhoja näkökulmia mihinkään. Koittakaa nyt Lehden toimitus skarpata edes vähän, missä kaikki swag- ja twerkkaus-näkökulmat juttuihin, häh?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Rodoksenko lossi ratkaisu Välimeren pakolaisongelmaan?

Brian Holland (LAMPEDUSA) Välimeren alati pahenevaan pakolaisongelmaan etsitään radikaalia ratkaisua. Kansainvälinen merenkulkujärjestö ja Aalto-yliopiston kehäpäätelmätieteen huippuyksikkö ehdottavat meren ylitse saarten...

Close