Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Paavo Väyrynen vaatii maallisten jäännöstensä palauttamista Valtioneuvoston linnaan

Photo #294 - MummyCreative Commons License Tammra McCauley
(IMHOLOL) Muinainen hallitsija Paavo Väyrynen vaatii maallisten jäännöstensä palauttamista oikeutetulle leposijalleen Valtioneuvoston linnaan. Viime aikoina Väyrynen on ollut näytillä Brysselissä ja Strasbourgissa.
”Kuten olen julkisuudessa kertonut, minulla on British Museumin työtehtävien vuoksi mahdollisuus tarkastuttaa palsamoidun ruumiini kunto vasta 8.5. Kysymys ei ole viivästyttämisestä, kuten julkisuudessa on väitetty. Olenkin ryhtynyt selvittämään, voitaisiinko nenäni kautta poistettujen aivojeni täydellinen poissaolo tarkastuttaa ennakkoon maanantaiaamuna ennenkuin matkustan konttirahtina Strasbourgiin”, Väyrysen kaivertamissa hieroglyfeissä kerrotaan.
Tutkijat ovat erimielisiä siitä, minne Väyrynen olisi parasta sijoittaa. Suurin osa asiantuntijoista katsoo, että hänet täytyisi palauttaa sinetöityyn jalasmökkiin Keminmaalle, josta tutkimusmatkailija Urho K. Kekkonen hänet löysi 1960-luvun lopussa.
Yleisen kansantarun mukaan jokaista Väyrysen kanssa kosketuksiin joutuvaa odottaa karmaiseva kirous. Sen uhreiksi ovat joutuneet muun muassa vuoden 1987 porvarihallitukselle sekä Neuvostoliitolle.
”Olen Amon-Ran valittu johtamaan Suomen ja Egyptin kansoja.”

4 vastausta aiheeseen “Paavo Väyrynen vaatii maallisten jäännöstensä palauttamista Valtioneuvoston linnaan”

Älkääs nyt viitsikö. Kansanedustajien keski-ikään verrattuna Paavo on vasta nuori mies.

Älkääs nyt viitsikö. Kansanedustajien keski-ikään verrattuna Paavo on vasta nuori mies.

Hilpeä artikkeli, mutta viimeinen virke ennen sitaattia hieman latisti koko jutun uskottavuutta… Kyllä tämän tason aviisilta luulisi voivan edes äidinkielen perustaidot odottaa. Hyödyllinen vinkki jatkoa ajatellen: lukekaa teksti alusta loppuun ennen julkaisemista. Tämä jopa huippujournalistien käyttämä peruskikka opetetaan käsittääkseni Suomessa jo alakouluikäisille. Skarppina! 😉

Hilpeä artikkeli, mutta viimeinen virke ennen sitaattia hieman latisti koko jutun uskottavuutta… Kyllä tämän tason aviisilta luulisi voivan edes äidinkielen perustaidot odottaa. Hyödyllinen vinkki jatkoa ajatellen: lukekaa teksti alusta loppuun ennen julkaisemista. Tämä jopa huippujournalistien käyttämä peruskikka opetetaan käsittääkseni Suomessa jo alakouluikäisille. Skarppina! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Keskustalaiset hipit ehdottavat sote-ratkaisuksi pajautettua hallintomallia

Jeffrey (ALTAMONT-MÄNTTÄ-VILPPULA) Umpisolmuun ajautunut sote-uudistus voisi olla pelastettavissa keskustan vaalivoiton mahdollistamalla uudella alueellisella lähestymistavalla. Keskustalaisten hippien aloitteen mukaan niin sanottu...

Close