Kategoriat
Kotimaa Talous

Mitä keskivertoperhe menettää lapsilisäleikkauksessa – katso tyly lista!

Plaster Bust Macro - Baby Cry John Twohig
(DROTTNINGHOLM) Hallituksen aikomat lapsilisäleikkaukset voisivat pahimmillaan repäistä jopa noin kahdeksan euron loven tavallisen perheen kuukausituloihin lasta kohden. Summa voi tuntua pieneltä, mutta oikeassa elämässä menetys voi riipaista pahasti. Lehti keräsi esimerkkejä siitä, mistä isä, äiti ja lapset voivat joutua vastedes luopumaan:

  • Kahdeksan tölkkiä kaljaa Alepasta – isä tai äiti voi tempaista kerran edes lievät nousut ja unohtaa ankea elämänsä vaikkakin vain lyhytaikaisesti
  • Kahdeksan euron viinipullo Alkosta – isä tai äiti voi tempaista kerran edes lievät nousut ja unohtaa ankea elämänsä vaikkakin vain lyhytaikaisesti.
  • Kahdeksan euron lottokuponki – isä tai äiti voi muutaman tunnin ajan elää siinä harhaluulossa, että lasten syntymäpäivien numeroilla muka vittu ikinä voittaisi mitään, mutta unohtuupa oma ankea elämä vaikkakin vain lyhytaikaisesti.
  • Toiset kahdeksan tölkkiä kaljaa Alepasta – vittu pelkästä kahdeksasta tölkistä tule edes kunnolla huiteriin, juodaan ensi kuun leikkaukset saatana samalla kertaa.
  • Noin yksi kuudessadasosa asuinneliötä Helsingistä – ikään kuin sulla olis varaa siellä muutenkaan asua, pysy nyt vaan siellä kehyskunnassa kaukana kaikista muista ja maksata palvelusi keskuskaupungilla kuten me muutkin.
  • Uusia vaatteita lapsille – joo aivan varmasti. Mene nyt sinne Alepaan vaan kuten edellä neuvottiin äläkä petä itseäsi enää yhtään lisää.
  • Pari tuoppia, halvemmissa paikoissa – vaikutus on hieman heikompi kuin Alepan kaljoilla, mutta toisaalta voi olla poissa kotoa.
  • Vitusti kaljaa Alepasta ja muutama jallu Alkosta – oikeastaan aivan helvetin sama, kun ei se tästä paremmaksi kuitenkaan koskaan muutu. Lapsille voi syöttää vaikka märkää talouspaperia.

4 vastausta aiheeseen “Mitä keskivertoperhe menettää lapsilisäleikkauksessa – katso tyly lista!”

Tuli jano jostain syystä. On kais laitettava housut jalkaan ja lähdettävä Alepaan

Mielestäni voisi kertoa myös siitä parempiosaisten vaikutuksesta: jos 17 vuotta joka kk laitetaan 8 euroa vähemmän säästötilille, paljonko korkotuottoja jää saamatta. Hyvin puolueellinen kirjoitus oli, ei me kaikki päästä Alepaan kun ei ole kaikilla paikkakunnilla sellaista.

Nyt ei rahat riitä kortsuihin. Lisää taaperoita tulossa. Tavallaan siis kompensaatiota kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lukijat valitsivat Talvivaaran pörssitiedotteen hauskimmaksi aprilliuutiseksi

@Doug88888 (HAGNÄS) Aprillipäivän traditioita noudattaen monet lehdet ja muut yhteiskunnan toimijat julkaisivat jälleen tukun uutisia ja tiedotteita, jotka ensinäkemältä vaikuttivat...

Close