Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri

Tänään vietetään aprillipäivää

KauratynnyrilläCreative Commons License smerikal
(HANKO) ”Yks’ kakkaa, kaks’ kakkaa – eikä muuta tarvitakkaa!” Perinteiset aprillipäivän lorut ja hokemat kaikuvat jälleen tänään ympäri maata, kun on taas aika jekuttaa ystävää tai työtoveria oikein luvan kanssa.
Aprillipäivän perinteisiin kuuluu myös lystikäs tiedotusvälineiden tapa julkaista aivan vitun väsyneitä ja mahdollisimman kuluneita vitsejä. Tämä eroaa normaalista tavasta julkaista muuten vaan paikkansapitämättömiä uutisia siinä, että aprillipäivän jutuissa nimet on yleensä kirjoitettu oikein.
Myös Lehti liittyy tänäkin vuonna aprillitraditioon ja julkaisee tänään yhden uutisen, joka ei olekaan täysin totta! Löydätkö sinä sen? Jos bongaat kepposemme, ota yhteyttä naapuriin ja käske häntä hyppäämään jorpakkoon!
Eipä muuta kuin kaikille iloista ”aprillia, aprillia, syö silliä, haluukko sä jätkä turpaan”!

6 vastausta aiheeseen “Tänään vietetään aprillipäivää”

Juuri tulleen tiedon mukaan hallituksen kehysriihen kalenterit oli vahingossa siirretty koko neuvottelujen ajaksi huhtikuun ensimmäiseen päivään. Hallitus ei pahoittele eikä peruuta sekaannuksesta johtuvia päätöksiään leikata lapsilisiä, työttömyysturvaa ja asumistukea, vaan puolustaa niitä osana normaalia toimintaansa, joka perustuu väärinymmärryksiin ja / tai epäonnistuneisiin yrityksiin olla hauska.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansanedustajat korvaisivat lapsilisäleikkauksen tupakkaveron 1165 %:n nostolla

Joaquin Villaverde (LUUMÄKI) Alkuviikon kehysriihessä päätetty lapsilisien leikkaus saatetaan perua. Lehden kaukaa näkemien lähteiden mukaan monet hallituspuolueiden kansanedustajat ovat kritisoineet...

Close