Kategoriat
Live Politiikka

LIVE: Vaasan Sport ehdolla vasemmistoliiton korvaajaksi hallitukseen

(HARTWALL AREENA) Neuvottelulähteiden mukaan hallituspohja aiotaan pitää nykyisen kokoisena, vaikka vasemmistoliitto jättäisi hallituksen kehysriihierimielisyyksien vuoksi. Puolueen korvaisi tämänhetkisen tiedon mukaan Vaasan Sport.
”Hallituspaikkaa anoneiden puolueiden arviointia varten asetettu lisenssitoimikunta on perehtynyt hakijoiden luovuttamaan aineistoon ja sen perusteella päättänyt myöntää nopeutettuna nousuna hallituslisenssin Vaasan Sportille jo kaudelle 2014–2015”, kerrotaan Lehden haltuunsa saamassa päätösluonnoksessa.
Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, edustaako Sport hallitusta jo kevään MM-kisoissa Valko-Venäjällä ja miten kännissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
LIVE: Asiantuntija: "Tieteellistä näyttöä asiasta ei ole"

(KURESSAARI) Lehden haastattelemat asiantuntijat arvioivat, että vasemmistoliiton lähtö hallituksesta tekisi ministerien salkkukierrätyksestä hyvin monimutkaista. Jyväskylän yliopiston nollatutkimuksen ja frenologian yksikön...

Close