Kategoriat
Live Politiikka

LIVE: Asiantuntija: "Tieteellistä näyttöä asiasta ei ole"

(KURESSAARI) Lehden haastattelemat asiantuntijat arvioivat, että vasemmistoliiton lähtö hallituksesta tekisi ministerien salkkukierrätyksestä hyvin monimutkaista. Jyväskylän yliopiston nollatutkimuksen ja frenologian yksikön dosentti Antti ”Veijo” Seppo arvioi mahdolliseksi, että oli ennen kulttuuriministeri, kulttuuriministeristä matikka, matikasta maitopyörä, maitopyörästä liikenneministeri.
”Tieteellistä näyttöä asiasta ei ole, mutta voihan se periaatteessa noinkin olla”, Seppo kertoo.

Yksi vastaus aiheeseen “LIVE: Asiantuntija: "Tieteellistä näyttöä asiasta ei ole"”

Ympäristöasiantuntijoiden mukaan ministerinsalkkujen kierrättäminen on hyvin hidasta ja saattaa kestää kaksikin vuosikymmentä, joten Suomi saa seuraavan kulttuuriministerin ja liikenneministerin vuonna 2034. Asiantuntijoiden mukaan on järkevämpää antaa loisten ja matojen hoitaa hommansa hyvin kuin antaa kahden idiootin pilata työnsä ja Suomen maineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
LIVE: Kataisen viisikko aikoo "syödä loputkin eväät"

(TÄHTITORNINMÄKI) Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) suhtautuu toistaiseksi levollisesti vasemmistoliiton mahdolliseen lähtöön hallituksesta. Lehden Twitter-palvelusta varastamien vitsien mukaan Katainen lupaa, että...

Close