Kategoriat
Live Politiikka

LIVE: Puuha-Nurkka – näin askartelet näppärän vaakalaudan!

(LODI) Tervetuloa jälleen Lehden Puuha-Nurkan pariin! Tänä iltana nikkaroimme yhdessä toimituksemme käsityöekspertin Tarmo Laa-Mannin kanssa monissa perheen askareissa ja ulkopoliittisissa kriiseissä tarpeellisen vaakalaudan. Huolellisesti rakennetusta vaakalaudasta on iloa pitkäksi aikaa, ja sille voi aina tarpeen tullen asettaa niin parisuhteen tulevaisuuden, playoffpaikan kuin vaikka valtion luottoluokituksenkin!
Tähän mukavaan iltapuhdeaskarteluun tarvitsemme:

 • hajanaisen ja pakon edessä kootun hallituksen
 • ilmastointiteippiä
 • liian pitkäksi venytettyjä päätöksiä eläkeiästä ja työmarkkinarakenteista. Jos päätökset tuntuvat liian vähän venyneiltä, liota niitä konsensuksenlämpöisessä vedessä noin 30 vuotta. Lisää tarvittaessa hieman kidesuolaa.
 • noin kolmen metrin pituisen laudan kakkosnelosta
 • valtion vuotuisen verotulokertymän
 • Itse vaakalaudan rakentaminen on yksinkertaista, mutta onnistuu parhaiten, jos pohjalle on aseteltu muutaman vuosikymmenen ajan riittävän jäykkiä yhteiskunnallisia rakenteita, jotka pitävät vaakalaudan tukevasti aloillaan. Ensiksi kiinnitä laudan toiseen päähän riittävällä määrällä teippiä liian pitkäksi venytetyt päätökset. Sen jälkeen kiinnitä jotakuinkin vastaavalla määrällä teippiä toiseen päähän vuotuinen verotulokertymä. Tämän seurauksena vaakalaudan pitäisi nyt olla uhkaavasti kallistunut. Lopuksi aseta hajanainen hallitus katsomaan tilannetta riittävän kaukaa sivusta.
  Kunnolla valmistettuna vaakalauta kestää ilman ylläpitohuolia jopa seuraavaan hallituskauteen asti koko perheen ilona.
  Ensi kerralla Puuha-Nurkassa valmistamme viiden vuorokauden sääennusteen ylijääneistä maakuntaradioiden paikallisuutisista, tervetuloa taas mukaan!

  4 vastausta aiheeseen “LIVE: Puuha-Nurkka – näin askartelet näppärän vaakalaudan!”

  Tarvisisin kymmenysvaakalaudan ohjeet. Pitäisi nääs punnita, eroaako kirkosta vaiko ei. PS. Vihaan suvivirren veisuuta.

  Mikä harmi, että hallitus joutuu katsomaan kaukaa sivusta, kun parisuhteeni on vaakalaudalla. Olisin halunnut Jyrki Kataisen vetämään parisuhdeterapiaan vuosiksi 2014 – 2018.

  No niin! Jumalauta on lauta. Kansainvälisen yrityksen huonoa englantia puhuva hallitus on lauta. Niukkarintainen ja -peräinen nainen on lauta. Mutta kakkosnelonen ei ole lauta.
  Lauta voi olla paksuudeltaan enintään 38 millimetriä tai vaihtoehtoisesti puolitoista tuumaa.
  Tarkkuutta termeihin!
  Mutta saatte toki anteeksi, jos Nummisuutarin Eskon tavoin vilpittömästi kadutte sanoen: ”Antakaat minulle anteeksi, kanttoori, elkäät pistäkää mitään hampaanne koloon ja elkäät kävelkää kuin lautapää härkä! Se tapa ei käy kontoon tässä mailmassa.”

  Aina aika-ajoin jonkun hermo pettää ja se tekee sivullisia kauhistuttavan amok-juoksun pitkin eroottisesti tyydyttämättömässä kulmassa sojottavaa parrua vain heittäytyäkseen kovaan asfalttiin puolen metrin korkeudelta. Ulkopoliittisten realiteettien ja parisuhteen todellisuuden oppiminen on kivuliasta!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Read previous post:
  LIVE: Hallituksella vielä suuria erimielisyyksiä Suvivirren sanavalinnoista

  (SMOLNA) Pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) hallituksen tulevaisuus on edelleen uhattuna. Lehden hourekuvista saamien tietojen mukaan hallituspuolueet ovat yhä erittäin erimielisiä...

  Close