Kategoriat
Live Politiikka

LIVE: Hallituksella vielä suuria erimielisyyksiä Suvivirren sanavalinnoista

(SMOLNA) Pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) hallituksen tulevaisuus on edelleen uhattuna. Lehden hourekuvista saamien tietojen mukaan hallituspuolueet ovat yhä erittäin erimielisiä siitä, mitkä ovat Suvivirren uudistetut sanat. Tiettävästi suuret hallitusryhmät haluaisivat korvata laulun viittaukset jumalaan ”korotetulla arvonlisäverokannalla”, mutta pienpuolueiden mielestä se voisi rikkoa virren riimikulun. Niiden mielestä negatiivinen uskonnonvapaus voitaisiin parhaiten turvata Dragsvikin varuskunnan avulla.
Hallituslähteistä kerrotaan, että kiistaa on myös Suvivirren tempo- ja sävellajista. Erityisesti SDP katsoo, että kehysratkaisuun sopisi parhaiten puolueen muutenkin suosima etenemistapa adagio ad absurdum ad aspera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
LIVE: Vasemmistoliiton enemmistön vähemmistö vaatii muutoksia kehyspakettiin

(SÄÄTYTALO) Juuri muualta pöllimämme tiedon mukaan tilanne kehysneuvotteluissa kiristyy. Hallituslähteet kertovat, että vasemmistoliiton eduskuntaryhmän enemmistön vähemmistö ei kannata kehyspaketin hyväksymistä....

Close