Kategoriat
Politiikka Seksivau Talous

EU:lta toivotaan aluetukea kansallisten myyttien viljelyn takaamiseksi


"L'attaque" (musée national, Helsinki)

(BRYSSEL) Suomi toivoo saavansa seuraavaan Euroopan unionin kehysbudjettiin aiempaa suuremman määrärahan omavaraisuuden turvaamiseksi. Komissiolle osoitetussa lausunnossa ehdotetaan muun muassa huomattavaa tukilisäystä kansallisten myyttien viljelyn kannattavuuden takaamiseksi kautta maan.
Esityksen mukaan koko Suomen alueella on erityistoimin taattava, että ihmisten tajunnan- ja koulutustason noustessa yhä harvinaisemmiksi käyvien kansallisten myyttien viljely ja jalostaminen muun muassa pääkirjoituksiksi, päätoimittajan omaa egoa tahi paranoiaa nostattaviksi kolumneiksi tai päälehden rinnalla myytäviksi erikoisnumeroiksi on tulevalla budjettikaudella edelleen kannattavaa. Erityistuki koskisi myyttejä, jotka liittyvät talvisotaan, jatkosotaan, sotaan, suvivirteen, sotaan, jouluevankeliumiin, suvivirteen ja sotaan sekä tietyin poikkeusehdoin Aunuksen retkiin, jos ei jälkimmäisen osalta oteta huomioon lopputulosta ainakaan niiltä osin kuin se meni päin vittua tai oikeastaan ollenkaan.
Suomen esityksessä kannatetaan nykyisen myyttien harkinnanvaraisen 2b-tuen ulottamista soveltuvilta osin koko maahan tai edes Sanomatalon hydroponisiin viljelmiin ylemmissä palkkaluokissa. Huoltovarmuuden näkökulmasta pidetään välttämättömänä, että kautta maan kotitalouksilla olisi aina riittävä varanto kotimaisia myyttejä ja suvivirsiä siltä varalta, että niiden keskitetyssä jakelussa tapahtuisi häiriöitä.

3 vastausta aiheeseen “EU:lta toivotaan aluetukea kansallisten myyttien viljelyn takaamiseksi”

Me edistyksellisessä nuorisoliitossa vaadimme, että tuen piiriin otetaan myös flyygelin kannella naiminen, Suomen Talvisota 1939-40, Madame Kollontai, Paavo Arhinmäen matkat itäisille maille sekä Tammisaaren vankila jossa meitä ahkerasti koulutetaan siihen asti kunnes jokainen on bolseviikki.

Suomalainen mies on kriisissä. Suomalainen on vaisu, jäyhä ja liian luottavainen. Suomalainen viinapää altistaa humalahakuisuudelle ja rappiolle.
Nuoret eivät enää kunnioita näitä ikiaikaisia totuuksia. Hilpeän nokkelina vain toimiinsa tarttuvat ja vettä juovat. Jo on aikakin ryhtyä pelastaamaan Unionin tuella, mitä pelastettavissa on.

Kekkonen kehiin. Nythän on niin, että Urho Kaleva Kekkonen ei ole kuollut. Salaliittolaiset, Väyrynen etunenässä, vaan laittoivat hänet laitokseen lepäämään. Nykytekniikalla hänet kyllä saataisiin taas työkuntoon. Pikkusen botoksia naamariin ja ehkä joitain siirteitä, niin Urkki olisi taas entisessä vireessä. Laittaisi naapurin pikku kaljupään ruotuun hetkessä. Yhdellä myllykirjeellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
LIVE: Hallitus: "Paavo ei ollut täälläkään"

(GJUTERIET) Juuri saamamme tiedon mukaan vasemmistoliitto on jättänyt hallituksen. Paikalla olevat Lehden toimittajat odottavat vielä tietoa Devan, SKDL:n ja SNDL:n...

Close